Ze overleed vlak voor de geboorte van kleindochter, maar ze kon nog één prachtig cadeau meegeven

Dit is echt tranentrekkend mooi.

Het was deze grootmoeder niet gegund: terwijl haar dochter zwanger was, lag zij op haar sterfbed. Ze zou de geboorte van haar eigen kleinkind niet meer meemaken. Terminale longkanker is een verschrikkelijke rotziekte, en Katrina’s moeder had het.

Het besef dat haar moeder de geboorte van het kind van haar en haar man Danny niet meer zou meemaken, sloeg in als een bom. Het jonge stel besloot vervolgens om haar dan één laatste eer te gunnen: ze mocht de naam bedenken van het kindje. Zus Sarah hielp daarmee: vlak voordat de moeder van de zussen de pijp aan Maarten gaf, fluisterde ze Sarah in hoe de nieuwste aanwinst voor de familie zou moeten gaan heten. Katrina en Danny zouden daar pas achterkomen als de schattige baby geboren zou zijn.

Eindelijk was het dan zover op 13 mei:

“Op 13 mei beviel Katrina van een jongetje en kon Sarah eindelijk vertellen welke naam hun moeder had gekozen. Ze gaf Danny en Katrina een rompertje waarop stond: Harrison.

De onthulling is gefilmd en kort daarna op YouTube gezet door Sarah. “De kraamkamer stond vol met spullen en foto’s van onze moeder, dus het voelde alsof ze dichtbij ons was”, schreef Sarah bij de video. “Welkom op de wereld, neefje. We houden nu al allemaal van je.””

Het leverde een schitterende, maar ook ontroerende video op. Beslist kijken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.