Bin Laden’s zoon zweert wraak ‘van Islamitische gemeenschap voor dood ‘Sjeik Osama’

In een audio-boodschap die online is gezet zweert de zoon van Osama bin Laden wraak op Amerika vanwege de dood van zijn vader.

In de opname ‘belooft’ Hamza bin Laden de ‘strijd’ tegen de Verenigde Staten en diens bondgenoten voor te zetten. De speech duurt maar liefst 21 minuten lang en had als titel “We Are All Osama,” oftewel: We Zijn Allemaal Osama.

“We zullen jullie blijven aanvallen in jullie eigen landen en in andere landen omdat jullie de volkeren van Palestina, Afghanistan, Syrië, Irak, Jemen en de rest van islamitische wereld onderdrukken.”

De terroristenzoon gaat verder:

“Wat wraak voor sjeik Osama betreft, moge Allah hem zegenen, het is geen wraak voor de persoon Osama, maar voor hen die de islam verdedigen.”

De foto boven dit artikel is van Hamza. Handig om hem te identificeren, natuurlijk. Helaas is er één probleem: de foto is een jaar of 10 geleden genomen. Ondertussen is de zoon van wijlen opperterrorist Osama bin Landen zo’n 25 jaar oud… en net zo’n geharde moslimextremist als zijn vader was.

Laten we daarom hopen dat de Amerikaanse (of andere) autoriteiten er zo snel mogelijk in slagen om Hamza op te sporen zodat ze hem ook naar het hiernamaals kunnen helpen; dan kan hij mooi herenigd worden met zijn vader. In de hel, natuurlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Theo345

  Waarom zou deze dolende ziel namens de gehele moslimgemeenschap kunnen spreken?

 2. hans-e-pans

  Erfelijk belast zullen we maar concluderen.

 3. toetssteen

  Jemen? Als zijnde een salafist van de meest conservatieve soort….. Of bedoelt hij te zeggen om het soennitisch gezag te herstellen dat nu half en half wordt tegengehouden door Iran?
  Die knakker gaat echt niet vechten tegen de VS, hij zou wel raar zijn.

 4. C.oitus

  Gewoon zijn tyfus kop kapot schieten net als bij zijn graf vader, zo zal hem leren.

 5. Lex

  De hoogste tijd dat hij zijn vader gaat bezoeken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.