Deze Pokémon Go-spelers zagen een Gym op volle zee. Daar lieten ze zich echter niet door afschrikken…

Pokémon Go geeft reislustige gamers de optie om allerlei Gyms uit te dagen. Eén probleempje: ze zijn niet allemaal even goed bereikbaar. Neem nu dit exemplaar, wat gesitueerd is midden in de zee. Ja, hoe ga je die bereiken?

Pokémon Go is met gerust hart een rage van epische proporties te noemen: sommige spelers zijn zó fanatiek dat ze geen uitdaging te extreem is, zolang ze met hun mobiele telefoon een bepaalde Gym maar kunnen veroveren. Zelfs als die gym zich bevindt in het midden van de zee.

Ja, de zee ja. Dit is ‘m, nabij Wellington in Nieuw-Zeeland:

https://twitter.com/MrsGreatnews/status/751939976250609664

Hoe moet zelfs de meest geharde Pokémon-fan die nu bereiken? Nou, daar zouden Libby en haar vriend Hayden spoedig achterkomen. Aan de baai zit namelijk een bedrijf dat kayaks verhuurt. En met het uitgeven van een beetje zakgeld en een paar omwentelingen van je peddel…. En ja hoor:

Yup:

https://twitter.com/MrsGreatnews/status/751945875564355584

De helden aan boord van deze boot waren Kelsey Thomson en Lizzy Eden, en waren lid van Team Blauw. Lang konden ze echter niet genieten van hun overwinning op de Gym die gevestigd was in de fontein op de open zee. Team Geel had namelijk óók een boot:

Wie de fontein nu in eigendom heeft is niet bekend. Het enige dat wel bekend is, is dat de bedrijven die kayaks en andere boten verhuren daar langs de Nieuw-Zeelandse kustlijn een sterke omzetstijging kunnen verwachten. Want geen Pokémon-fan die zo’n Gym natuurlijk onbevochten kan laten…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.