ISIS viert aanslag Nice met onthoofdingen

Een bijzonder gruwelijke video — zelfs voor ISIS’ beruchte maatstaven — werd afgelopen dinsdag op YouTube gezet. Het filmpje, dat gemaakt is door ISIS’ afdeling rond de Iraakse stad Mosul, wordt gepresenteerd als hoofdstuk 2 van de aanslag in Nice. Zoals iedereen weet pleegde een ISIS-fan daar onlangs een vreselijke aanslag met behulp van een truck en een geweer. Meer dan 80 mensen kwamen daarbij om.

De eerste minuten van de video staan in het teken van de aandacht van de internationale media voor die vreselijke massaslachting. Vervolgens worden die beelden vervangen door beelden van vernietigde gebouwen en babylijkjes. De kijker wordt verteld dat die beelden het gevolg zijn van Amerikaanse militaire acties tegen ISIS-doelwitten in Mosul.

De laatste scene is vreselijk, maar ook precies wat we onderhand gewend zijn van ISIS. We zien twee ISIS-jihadisten naast elkaar staan met messen in hun hand. Voor hen zitten twee doodsbange gevangenen in oranje jumpsuits. Vervolgens dwingen de jihadisten de twee mannen om te ‘bekennen’ dat ze spionnen van de Iraakse overheid zijn.

Vervolgens zegt één van de jihadisten:

“Vandaag groeten we jullie om de aanslag in Nice te vieren. Oh Mohamed [de aanslagpleger in Nice], moge Allah jou accepteren in de hemel. Dit is de prijs die de Fransen moeten betalen… hun belastingen worden ingezet om het joodse leger te steunen en slachtingen tegen moslims aan te richten in Palestina, en bombardementen in Syrië, Irak en andere plekken van de islamitische gemeenschap. Ze sturen hun leger om islamitische vrouwen en kinderen te bombarderen. Ze vallen ons aan in onze huizen, en wij zullen hen op twee manieren terugbetalen: voor elke raket die hier landt zullen wij niet twijfelen om actie te nemen tegen het land van Francois Hollande. Onze aanvallen tegen jullie zullen alleen maar heviger worden.”

De tweede ISIS-jihadist, die net als de eerste Frans spreekt, richt zich vervolgens direct tot president Hollande:

“Kijk Francois Hollande, deze scene [de onthoofdingen] zullen binnenkort ook te zien zijn op de straten van Parijs, Marseille, Nice, en in de rest van Frankrijk.”

Dan dwingen de jihadisten de twee gevangen om met hun gezicht op de grond te gaan liggen waarna ze op vreselijke wijze onthoofd worden. Eén van de jihadisten houdt vervolgens een afgehakt hoofd omhoog en zegt:

“Dit is een boodschap voor Frankrijk, voor elke raket die op onze vrouwen en kinderen valt moet je de prijs betalen. Met je oorlogsverklaring tegen de islam verklaarde je de oorlog tegen Allah, en die strijd zul je verliezen.”

Het is tijd dat Frankrijk en andere westerse landen dit soort dreigementen eindelijk serieus nemen en ISIS écht de oorlog verklaren. Deze psychopathische moordmachine moet van de aardbodem geveegd worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. zomaar

  citaat “Het is tijd dat Frankrijk en andere westerse landen dit soort dreigementen eindelijk serieus nemen en ISIS écht de oorlog verklaren. Deze psychopathische moordmachine moet van de aardbodem geveegd worden.”

  onze westerse mogendheden moeten de oorlog aan de islam verklaren , of minstens erkennen dat de islam in oorlog is met elke anders gelovigen.

  dit zou onze veiligheid ten goede komen , daar dan elke moslim in interneringskampen geplaats kan (moet) worden tot deze oorlog ten einde is .

  hoe mooi de internationale sociale linkse politiek een aanhang ook lullen , elke moslim die leeft zoals de islam dat bedoeld is een potentiele jager en dus moordenaar van eenieder die anders of niet gelovig is .
  persoonlijk wil ik voor dit linkse experiment mijn leven niet offeren , of dat van mijn gezin

  om links en de moslim te plezieren

 2. zomaar

  Michael Isis bestaat uit hoofdzakelijk soennieten of een ondertak hiervan , nu is langzamerhand wereldwijd bekent ,dat juist soennieten binnen de islam onverdraagzaam zijn naar anders gelovigen en of volgelingen binnen de islam.

  ook is het geen geheim dat met de komst van de moslims (islam) binnen onze samenleving het aantal soennieten 80% bedraagt .

  hieruit mag ik concluderen dat wij , althans onze politiek van jaren (tientallen decennia) , in opdracht van het kapitaal de vijand (vrije westerse samenleving ) van ons jubelend binnen gehaald heeft en hebben.

  nu is het de hoogste tijd om deze vijand (de islam) , tot stoppen te manen en elke moslim binnen onze samenleving in interneringskampen te plaatsen , minstens tot deze oorlog met de islam tot het verleden behoord .

  wat zeggen wil de islam moet gelijk als het christendom uit weleer , overgaan tot een humane versie van de koran , en deze humane versie moet uitgedragen worden onder de moslim bevolking door hun geestelijke leiders .

  toch tot nu oe krijgt en geven wij elke haatdragende geestelijk vanuit de islam , alle vrijheid hier en in de gehele wereld om de moslim populatie te bestoken met haat versies uit deel een van de koran .

  conclusie de islam is en blijft hierdoor een gevaar voor ons , tot dat er een humane tweede deel van de koran het levenslicht gaat zien , en deze humane versie gepredikt gaat worden door de geestelijke leiders binnen de islam .

 3. Marieke

  En de eerste onthooding is inmiddels werkelijkheid..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.