Migranten lachen zich kapot: Zweedse politie deelt Verkracht-me-niet-bandjes uit

De Zweedse politie heeft dé manier gevonden om verkrachtingen van vrouwen door migranten te stoppen.

Even een kleine brainstormsessie: Stel, je wilt het aantal verkrachtingen door migranten van vrouwen in Zweden terugdringen. Wat doe je dan? Ga je elke betrapte verkrachter dan keihard aanpakken, zorg je ervoor dat er meer blauw op straat is, of zorg je ervoor dat deze mensen je land überhaupt niet binnenkomen? Nee joh, dat is allemaal veel te kort door de bocht, en al helemaal niet tolerant richting onze geliefde nieuwskomers. Nee, we pakken het heel anders aan: we gaan armbandjes met “Verkracht me niet” verspreiden!

Zo moet het ongeveer gegaan zijn bij de justitie in Zweden toen ze nadachten over hun volgende ‘beter-politiek correct-en-ineffectief-dan-incorrect-en-effectief’-campagne. In ieder geval heeft men besloten om de uitrusting van elke agent in het land uit te breiden met één onmisbaar iets: armbandjes. Deze bandjes in allerlei gezellige kleurtjes dragen de tekst “Don’t molest me”, en worden uitgedeeld aan jonge vrouwen die weleens het slachtoffer zouden kunnen worden van een migrant die hoognodig één van zijn behoeftes moet vervullen met een schone Scandinavische. Het is vanzelfsprekend dat deze behoeftes als sneeuw voor de zon verdwijnen als ze zo’n kleurvol bandje zien, of niet soms?

Maar alle gekheid even opzij geschoven: volgens de politie is de actie ook voor een groot deel gericht op de potentiële slachtoffers, de vrouwen zelf. De bandjes zouden de “discussie aan moeten wakkeren” over de problematiek die heerst. Discussie? Sinds wanneer moet er worden gediscussieerd over het feit dat verkrachting slecht is? Maar zelfs Zweden lijkt dus inmiddels te erkennen dat er sprake is van een probleem, wat al een hele stap voorwaarts is voor dit bolwerk van politieke correctheid. Helaas wordt de oorzaak nog steeds bij het slachtoffer, en niet bij de dader gezocht. Eigenlijk is het allemaal onze eigen schuld, aldus een onderzoek van het Zweedse justitiële apparaat. Als mogelijke oorzaak wordt genoemd:

Asielzoekers vallen Zweedse meisjes aan vanwege de Noorse alcoholcultuur, en vanwege de niet-traditionele rollenverdelingen tussen man en vrouw in het land.

Het is gewoon dieptriest te noemen, ik kan niet anders zeggen. Het is prima om een verhaal van meerdere kanten te belichten, maar in sommige gevallen is het gewoon meer dan duidelijk dat er sprake is van goed en kwaad. Zolang wij ons in het Westen echter blijven aanpraten dat wijzelf het kwaad zijn, zijn we gedoemd binnen de kortste keren ten onder te gaan aan volkeren die daar maar al te graag gebruik van maken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. C.oitus

  Wat is er mis met een armlengte afstand houden?.

 2. C.oitus

  sorry vergeten mee te posten, maar hier is tie alsnog.
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6710432/c49b8b56/schlampen_barbie_.html

 3. ceteris paribus

  In Nederland worden er 27 aangiftes voor verkrachting gedaan per week. Er is geen reden om aan te nemen dat dit in Zweden veel anders zal liggen. Aangiftes in Nederland van verkrachting door asielzoekers zijn niet bekend.

  1. Houtlijm

   Uit AD van 16 februari 2016: Per week doen 24 vrouwen aangifte van verkrachting. Het werkelijke aantal slachtoffers ligt VEEL HOGER (tegen de 200, aldus schattingen). Van alle misdrijven stappen slachtoffers van seksuele delicten het minst naar de politie. En een deel van de doorzetters haakt daar alsnog af. Dat meldt het Algemeen Dagblad.’

   1. ceteris paribus

    Ja, beste Houtlijm, dat ziet u goed: het aantal aangiftes zal slechts een fractie zijn van het daadwerkelijk aantal verkrachtingen.

  2. Floris

   Dominee Struisvogel blijft in de ontkenningsmodus zitten.

   Een tragisch geval van vluchten voor de werkelijkheid.

  3. Beukman

   @CP schrijft:
   “Er is geen reden om aan te nemen dat dit in Zweden veel anders zal liggen.”

   Toch wel, en dat heb ik hier al vaker uitgelegd:

   a) de Zweedse definitie van wat verkrachting is, is enkele jaren geleden aanmerkelijk verruimd.
   b) het wordt vrouwen aanzienlijk makkelijker en minder vernederend gemaakt om aangifte te doen (zie ook het stuk in AD, waarin aangifte in een aantal gevallen feitelijk wordt afgeraden).
   c) tegenwoordig wordt in Zweden ieder mogelijk geval van verkrachting apart meegeteld. Dus als een vrouw bij de politie komt en zegt dat ze het afgelopen jaar elke dag door haar man is verkracht, dan zijn dat 365 aangiften wegens verkrachting.

   1. ceteris paribus

    Je hebt gelijk als het om de aangiftes gaat, mijn opmerking betrof het werkelijke aantal autochtone verkrachtingen dat plaatsvindt; ik heb geen reden aan te nemen dat de Zweedse man op dat punt verschilt van de Nederlandse man.

    1. Beukman

     @CP
     Lijkt mij ook niet. Al zal Floris het daar niet mee eens zijn: die heeft onlangs gesuggereerd dat Zweedse mannen doetjes zijn. Wat weer iets interessants zegt over zijn wereldbeeld.

   2. Floris

    Bovenstaande is juist, Bukman. Het verklaart waarom Zweden zo ontzettend hoog noteert qua verkrachtingen. Maar het wast NIET weg (en dat probeer jij steeds) dat de kans zeer groot is dat moslims oververtegenwoordigd zijn qua seksueel geweld (en niet alleen daarin).

    Ik spreek over “de kans”, want hard maken kan niet omdat er in Zweden niet op etniciteit en religie geregistreerd mag worden. Waarom niet, vraag ik me dan af. Nou, eigenlijk vraag ik me dat helemaal niet af, want de autoriteiten weten donders goed dat moslims oververtegenwoordigd zijn. Dus wat doen de politiek correcte watjes dan? Onder de pet houden, want als het bekend wordt dan werkt dat “stigmatiserend”.

    Die doofpot-cultuur is in Zweden nog dieper geworteld dan in Engeland waar Rotherham model staat voor de gruwelen die moslims in onze samenleving aanrichten en er jarenlang mee wegkomen omdat ze gedekt worden door diezelfde linkse watjes.

 4. Ni28

  De capaciteit van de denkvermogen van onze overheden is een groot twijfel waard. Als je van een primitieve cultuur overheerst door eer en wraakzucht komt kom je niet ver met wijzen naar waardigheid van de mens, laat staan vrouwen. Deze volksmenging leidt ons naar de middeleeuwen. Als dat een verrijking wordt genoemd zijn de huidige politieke leiders volkomen hersenloos en een primitieveling in tegenstelling tot ons lacht zich een hoedje.

 5. Geah

  Zie je die kinderen….het zou zomaar kunnen dat het onze toekomstige moordenaartjes worden….

 6. Wim

  Volgen CP en zijn linkse met laarzen stampende kornuiten waren er helemaal geen verkrachting in Zweden,

  1. C.oitus

   Ieder normaal denkend mens weet dat dit gebeurt, maar er zijn dwazen die daar niks van willen weten, is niet zo, of komt uit een onbetrouwbare bron bla bla. Besteed er gewoon maar geen tijd meer aan is echt kansloos.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.