Migranten lachen zich kapot: Zweedse politie deelt Verkracht-me-niet-bandjes uit

Geen categoriejul 02 2016, 13:00
De Zweedse politie heeft dé manier gevonden om verkrachtingen van vrouwen door migranten te stoppen.
Even een kleine brainstormsessie: Stel, je wilt het aantal verkrachtingen door migranten van vrouwen in Zweden terugdringen. Wat doe je dan? Ga je elke betrapte verkrachter dan keihard aanpakken, zorg je ervoor dat er meer blauw op straat is, of zorg je ervoor dat deze mensen je land überhaupt niet binnenkomen? Nee joh, dat is allemaal veel te kort door de bocht, en al helemaal niet tolerant richting onze geliefde nieuwskomers. Nee, we pakken het heel anders aan: we gaan armbandjes met "Verkracht me niet" verspreiden!
Zo moet het ongeveer gegaan zijn bij de justitie in Zweden toen ze nadachten over hun volgende 'beter-politiek correct-en-ineffectief-dan-incorrect-en-effectief'-campagne. In ieder geval heeft men besloten om de uitrusting van elke agent in het land uit te breiden met één onmisbaar iets: armbandjes. Deze bandjes in allerlei gezellige kleurtjes dragen de tekst "Don't molest me", en worden uitgedeeld aan jonge vrouwen die weleens het slachtoffer zouden kunnen worden van een migrant die hoognodig één van zijn behoeftes moet vervullen met een schone Scandinavische. Het is vanzelfsprekend dat deze behoeftes als sneeuw voor de zon verdwijnen als ze zo'n kleurvol bandje zien, of niet soms?
Maar alle gekheid even opzij geschoven: volgens de politie is de actie ook voor een groot deel gericht op de potentiële slachtoffers, de vrouwen zelf. De bandjes zouden de "discussie aan moeten wakkeren" over de problematiek die heerst. Discussie? Sinds wanneer moet er worden gediscussieerd over het feit dat verkrachting slecht is? Maar zelfs Zweden lijkt dus inmiddels te erkennen dat er sprake is van een probleem, wat al een hele stap voorwaarts is voor dit bolwerk van politieke correctheid. Helaas wordt de oorzaak nog steeds bij het slachtoffer, en niet bij de dader gezocht. Eigenlijk is het allemaal onze eigen schuld, aldus een onderzoek van het Zweedse justitiële apparaat. Als mogelijke oorzaak wordt genoemd:

Asielzoekers vallen Zweedse meisjes aan vanwege de Noorse alcoholcultuur, en vanwege de niet-traditionele rollenverdelingen tussen man en vrouw in het land.

Het is gewoon dieptriest te noemen, ik kan niet anders zeggen. Het is prima om een verhaal van meerdere kanten te belichten, maar in sommige gevallen is het gewoon meer dan duidelijk dat er sprake is van goed en kwaad. Zolang wij ons in het Westen echter blijven aanpraten dat wijzelf het kwaad zijn, zijn we gedoemd binnen de kortste keren ten onder te gaan aan volkeren die daar maar al te graag gebruik van maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten