Nu nog klein, maar deze baby op een intens trainingsregime wordt straks net zo sterk als Rocky!

Als je later groot en sterk wil worden, moet je zo vroeg mogelijk beginnen! Wie dat vindt? De legendarische Rocky, natuurlijk! Oh, en ook deze baby…

Als je armen wil hebben als scheepskabels en een wasbordje als torso, moet je daarvoor hard trainen. Sporten, liften, sjouwen, roeien, vanalles en nog wat om maar te zorgen dat je straks in staat bent om alleen je evenknie te vinden in de allersterksten van de wereld.

Iemand die dat instinctief begreep, was de legendarische Rocky. Miljoenen mensen keken naar de films waarin je man zichzelf zag opwerpen van schlemiel tot kampioen. In legendarisch geworden trainingsmontages zie je in sneltreinvaart hoe je een legende geboren wordt uit één hardwerkende jongeman. En dat inspireert. Bij jong en oud.

En ook bij héél erg jong. Deze baby is namelijk niet van plan te stoppen totdat hij de nieuwe Rocky is. En als dat je doel is, kan je maar iets te vroeg dan iets te laat beginnen. Toch?

Bring it on!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.