Ziek: Nice-terrorist maakt ‘leuke’ selfie met de truck die 85 mensen doodde

Lachend staat deze massamoordenaar op de foto met het voertuig wat zoveel bloed aan de wielen zou krijgen.

Sommige mensen zijn het gewoon niet waard om geboren te worden, ook al zijn ze dat wel degelijk. Je zou gewoon willen dat je terug in de tijd kon gaan en de conceptie van deze monsters met één simpele beweging ongedaan kon maken. Dan heb ik het over types zoals Mohamed Lahouaiej Bouhlel, die amper een week geleden met een witte truck inreed op een stoet feestvierende mensen en over enkele honderden meters dood en verderf aanrichtte. 85 mensen dood. Waaronder Mohamed zelf; zoveel rechtvaardigheid was er dan nog net wel.

Maar nu details over de voorbereidingen uitlekken, wordt duidelijk wat voor zieke geest deze islamitische terrorist had. De truck waarmee de Allah Akbar-roeper al die mensen van het leven beroofde werd voor de daad alvast geknuffeld als een teddybeer. Alsof het een schattige kitten was ging Mohamed er ook graag mee op de foto:

Screen+Shot+2016-07-19+at+15.57.31

Smile! Leuk man, voertuigen gebruiken als wapen om mensen in Nice mee over te rijden. Of zoals De Telegraaf het stelt:

“Slechts drie dagen voordat hij met een vrachtwagen op de boulevard in Nice 84 mensen doodreed, poseerde Mohamed Lahouaiej Bouhlel lachend voor selfies met zijn moordtruck.

De Franse zender TF1 toonde de selfies waarop ook kennissen van de aanslagpleger staan.”

De vraag is nu natuurlijk of de ‘kennissen’ van moordlustige Mohamed wisten wat precies het doel was van die witte vrachtwagen en zich doelbewust hebben laten vastleggen met het voertuig dat spoedig daarna een zwarte bladzijde in de Franse geschiedenis zou worden. Het moet in ieder geval de moeite lonen om deze mensen direct op te pakken en te verhoren. En als blijkt dat ze ook maar het kleinste beetje informatie van Mohamed hadden gekregen over wat er te gebeuren stond, moeten ze levenslang de gevangenis in. Het wordt tijd dat we terroristen en hun stille helpers ophouden zo zachtzinnig aan te pakken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. van Urk

    Zo zwetslana! Je knappe schoonzoon blijkt nog populairder te zijn dan ik dacht! Behalve de telegraaf staat hij pardoes ook in de DDS!

  2. Wim

    Moslimterroristen heten op last van Berlijn voortaan ‘amokmakers’

  3. Ni28

    Zo te zien een ware vredesduif die een moordmachine bleek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.