Arme verliefde Sander wil Chinese ‘liefde’ nog altijd niet opgeven

Ik heb zelden zoveel medelijden gevoeld als wanneer ik de inmiddels teruggekeerde ‘verliefde Nederlander’ Sander Cirk hoor praten over zijn liefde voor de Chinese Zhang. Ondanks alles gelooft de man namelijk nog steeds dat zij de ware is voor hem.

Deze week hebben we in de media veel gehoord over Sander Cirk: de 41-jarige Nederlandse man die besloot een ticket naar China te boeken, om daar de liefde van z’n leven te ontmoeten, de 26-jarige Zhang die volgens de Kringloopmedewerker de ware is. Hij ontmoette haar via internet. Maar na enkele weken op haar gewacht te hebben op een vliegveld, keert Sander na onverrichte zaken weer huiswaarts. Zhang kwam nooit opdagen, maar een Chinees ziekenhuis heeft hij wel gezien van de binnenkant in verband met uitputting.

Zou de man inmiddels genezen zijn na zijn malle avontuur? Nee, absoluut niet. Sander werd wereldnieuws, maar hij hoopt dus nog altijd zijn grote liefde te gaan ontmoeten op een nieuwe trip naar China:

Ik krijg zoveel medelijden als ik dit zie. Want het is zo overdreven duidelijk dat hier een ietwat sukkelige, maar goedbedoelende man gewoon aan het lijntje wordt gehouden.

Als het wederzijdse ware liefde was, zou deze dame alles opzij hebben gezet om Sander te ontmoeten in China. Wie verliefd is, wil constant bij elkaar zijn. Zeker toen hij ook met uitputtingsverschijnselen werd opgenomen in een ziekenhuis; als dat je geliefde is, maak je je extreem veel zorgen en wil je niets liever dan voor die persoon zorgen. Dat Zhang nota bene plastische chirurgie onderging terwijl haar zogenaamd grote liefde in het land was, zegt ongeveer alles over hoe serieus haar gevoelens voor de onnozele, maar aimabele Sander zijn.

Wie kan deze man helpen te genezen van zijn desastreuze verliefdheid, die hem inmiddels al duizenden euro’s en een maand van zijn leven gekost hebben?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.