Bizarre motorrijder probeert rotzooi te trappen. Wacht en kijk hoe hij dan z'n verdiende loon krijgt

Bizarre motorrijder probeert rotzooi te trappen. Wacht en kijk hoe hij dan z'n verdiende loon krijgt

Sommige mensen zijn gewoon intense lamlendelingen, en deze motorrijder behoort zéker tot deze illustere klasse. Een ontmoeting met karma leert hem hopelijk eens een keer normaal te doen.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/08/motorboem.mp4"][/video]

Het verkeer is doorgaans een hectische bedoening, want op één smalle weg rijden dikwijls tientallen auto's, vrachtwagens, fietsers, bussen en - dikwijls het schuim der aarde - motorrijders. Zie bijvoorbeeld dit filmpje van een automobilist die tijdens een ritje ineens wordt lastiggevallen door een motorrijder die absurde dingen door het raampje begint te roepen, en met dat irritante vinger begint te zwaaien.

Dat je tijdens het rijden maar beter op de weg kan letten, in plaats van je medewegdeelnemers de les kan lezen, is een belangrijke levenswijsheid die de man zich spoedig daarna eigen maakt. Helaas was er dus wel een keiharde val van z'n motor voor nodig. Tja, moet je maar voor je kijken, nietwaar?

De automobilist is eigenlijk te goed voor deze wereld dat hij z'n auto nog stopt ook om te zien of de motorrijder wel in orde is, en deze gevaarlijke wegdeelnemer niet gewoon in z'n sop laat gaarkoken!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Verkeer motors Ongelukken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer