Groepje lafhartige overvallers probeert mensen te beroven. De wraak van deze oude man zal hen nog lang heugen

Deze jongens dachten een gemakkelijke prooi te hebben in deze oudere man die toevallig ook het metrostation aandeed. Dat was echter een cruciale misvatting.

Laffer kan haast niet. Met een heel groepje in het zwart gestoken crimineeltjes stonden ze op een metrostation in Rusland, en beroofden zo nu en dan voorbijgangers die langs kwamen lopen. De jongens waren bewapend met messen en waren ook niet te bevreesd om die zo nu en dan te tonen aan ongelukkige slachtoffers die vaarwel konden zeggen tegen hun geld of kostbare bezittingen.

Totdat een oudere man langskomt. Hij kijkt verbauwereerd toe hoe de groep gewetenloze criminelen het gemunt heeft op een andere onschuldige jongeman, en besluit dan dat genoeg ook echt genoeg is. Hij besluit in te grijpen.

Maar wat kan een oudere kerel nou uitrichten tegen zo’n groep jonge imbecielen? Nou, meer dan dan je denkt! Hij slaat ze gewoon allemaal met goedgerichte uithalen in één keer tegen de vlakte. Kijk zelf maar:

Hopelijk denken deze druiloren vervolgens wel twee keer na voordat ze weer onschuldige voorbijgangers gaan beroven. Deze mislukte poging zal hen sowieso de nodige hoofdpijn hebben opgeleverd. Ik zeg: net goed!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. MareJane

    Ha Tim, laat in je tekst het woord “crimineeltjes” maar veranderen in hardcore criminelen. Je maakt er anders iets lieflijks van en dat is dit tuig beslist niet. Maar ik zie in Rusland wel vaker een reactie op die criminelen (want dat is schering en inslag) met gepast geweld. Is ook de enige taal dat dat tuig verstaat.

  2. Houtlijm

    Tim, het is niet verbauwereerd zoals jij schrijft, maar verbouwereerd.

  3. peterkestassen

    Als dit in Nederland zou gebeuren werd die mijnheer aangeklaagd door de een of andere louche advocaat die door deze laffaards werd aangenomen.En met een beetje pech , ook nog veroordeeld door een halfbakken rechter (of moet ik Krommer schrijven)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.