Hij dacht dat hij veilig in een kooi zat en begon deze stier te pesten. Dan slaat de stier echter genadeloos terug

Deze amateur-stierenvechter dacht dat hij wel van een veilig afstandje dit razende dier even kon staan treiteren. Maar deze stier is bepaald niet van plan om zich vandaag te laten vernederen, en dat zal deze domme fluitketel weten ook!

Als ik dit beest een naam mocht geven, zou ik ‘m ‘Karma’ noemen. Waarom? Omdat hij deze man precies geeft waar hij om vraagt. Hij denkt dat hij veilig in een kooi zit, die op straat is neergezet. Vanaf daar probeert hij de aandacht van een rondrazende stier op te eisen door irritant te doen en het beest te lokken.

Nou, hij krijgt waar hij om vraagt. En dat antwoord is wellicht forser dan hij gedacht had, want de kooi die de man had moeten beschermen blijkt bij nader inzien toch niet zo stier-proof. En dus krijgt de stierentreiteraar de volle laag van het uitzinnige dier:

Geen medelijden bij mij voor de man in het rode shirt, hoor. Boontje komt om zijn loontje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.