Turkse haatminister mag doodleuk economische speech in Den Haag komen houden

In Turkije lekker oproepen tot gruwelijke marteling, in Nederland leuk een nette toespraak houden en doen alsof je een fatsoenlijk mens bent. Zo rollen ze tegenwoordig in het autoritaire regime van Erdogan.

Ja, zo kennen we Nederland weer. In naam van de tolerantie mogen zelfs de meest afschuwelijke mensen naar ons land toe komen om hun zegje te doen. Het nieuwste voorbeeld: Nihat Zeybekci, de Turkse minister van economische zaken. Hij roept openlijk op tot de bloederige marteling van politieke tegenstanders (oftewel: mensen die niet pro-Erdogan zijn). Maar dat is prima in orde als je hier naar binnen wil hoor!

Zeybekci wist vlak na de mislukte Turkse coup wel wat hij wilde doen met niet alleen de coupplegers zelf, maar ook met alle Gülenisten die volgens hem stuk voor stuk medeverantwoordelijk waren. Hij noemt ze ‘minder dan honden’, en stelt voor ze in gaten te dumpen, ze vreselijke fysiek toe te takelen en daarmee door te gaan totdat ze smeken om gedood te worden. Fethullah Gülen, die in de VS verblijft, werd uitgemaakt voor een “rioolrat” die zeker ook nog gestraft zal worden door het Turkse justitiële apparaat.

Dit is dus de speech van de boze en het ambt van politicus onwaardige Zeybekci:

En nogmaals, dit figuur komt dus naar Den Haag:

“De Turkse minister van Economische Zaken Nihat Zeybekci spreekt vanavond in zalencentrum Zichtenburg in Den Haag. Er is daar een ‘volksbijeenkomst’, georganiseerd door de Nederlandse vleugel van de Unie van Europese Turkse Democraten (UETD). En dat is op zijn beurt weer de Europese tak van de AKP van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.”

Staat jullie lekker, Nederlandse regering, dat dit figuur een visum heeft kunnen krijgen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Nederland is een vuilnisvat geworden waar werkelijk iedereen zich op de democratie kan beroepen.

 2. ko vadis

  Alles kan toch binnenkomen?

 3. van Urk

  Moeten we meer of minder Gulen aanhangers? Dat soort toestanden krijg je dan. Deze minister komt hier schaamteloos er mee weg terwijl een politicus van eigen bodem gedagvaard wordt. Dit is weer een voorbeeld hoe krom het hier eigenlijk is!

 4. Ruud Steunassen

  Hij noemt ze ‘minder dan honden’, en stelt voor ze in gaten te dumpen, ze vreselijke fysiek toe te takelen en daarmee door te gaan totdat ze smeken om gedood te worden.

  Nederland heeft altijd al geheuld met de nazi’s.

 5. Ruud Steunassen

  Onze politici zijn verachtelijke creaturen, die ons respect niet waard zijn.

 6. Ruud Steunassen

  “Dit is weer een voorbeeld hoe krom het hier eigenlijk is!”

  Maar eigenlijk ook niet.
  Want als je het door een fish-eye lens bekijkt dan is het pas echt krom en aangezien wij daar zelden door kijken, valt het allemaal gelukkig nogal mee.

 7. Wachteres

  En dan is onze ‘elite’ ook nog ‘geschokt’ als er geweld c.q. aanslagen komen.

  Waarschijnlijk denken ze dat dit gedrocht maar een grapje maakt.

  Daar gaan ze vanuit bij alle uitspraken die uit het Midden-Oosten komen:

  “Ach dat menen ze niet zo serieus”. Anders zouden ze dit ‘scum’ toch niet binnen laten.

  Inderdaad, alleen maar diepe minachting voor de meesten van onze regeerders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.