Daar gaan we weer: immigranten randen jonge Duitse vrouwen aan tijdens stadsfeest in Essen

Geen categoriesep 05 2016, 13:00
En volgens de Duitse politie zijn de meldingen die nu bekend zijn "nog maar het topje van de ijsberg."

Met de massa-aanrandingen van oudejaarsavond nog altijd vers in het geheugen is Duitsland opnieuw opgeschrikt door seksueel geweld gepleegd door immigranten. Afgelopen vrijdag blijken vier jonge vrouwen te zijn aangerand tijdens een stadsfeest in Essen.

Net zoals bij de massa-aanrandingen in Keulen en andere steden tijdens Oudjaarsnacht waren de aanranders volgens de slachtoffers mannen van "Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst." Met andere woorden: moslimimmigranten, en misschien zelfs 'vluchtelingen.' De vrouwen vertelden aan de politie dat ze in een hoekje werden gedreven door de groep mannen en vervolgens aangerand werden. Zij konden daar niets tegen doen.
https://twitter.com/ronaldlaessig/status/772326808448630784
Dat moet natuurlijk een ware nachtmerrie geweest zijn voor de vrouwen. Je kunt je het eigenlijk nauwelijks voorstellen hoe zoiets gaat. Ze zullen doodsbang zijn geweest, in paniek, maar konden zich niet verzetten.
Vreselijk.
Volgens de politie hebben vier vrouwen op dit moment aangifte gedaan, maar is dat nog maar "het topje van de ijsberg." Volgens Bild zou de 'actiefste groep' aanranders maar liefst op drie verschillende plekken in de stad hebben toegeslagen. Er wordt nog steeds gezocht naar getuigen van de aanvallen zodat alle verantwoordelijke aanranders opgepakt en natuurlijk vervolgd kunnen worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten