Daar gaan we weer: immigranten randen jonge Duitse vrouwen aan tijdens stadsfeest in Essen

En volgens de Duitse politie zijn de meldingen die nu bekend zijn “nog maar het topje van de ijsberg.”

Wat een verrijking he!

Met de massa-aanrandingen van oudejaarsavond nog altijd vers in het geheugen is Duitsland opnieuw opgeschrikt door seksueel geweld gepleegd door immigranten. Afgelopen vrijdag blijken vier jonge vrouwen te zijn aangerand tijdens een stadsfeest in Essen.

Net zoals bij de massa-aanrandingen in Keulen en andere steden tijdens Oudjaarsnacht waren de aanranders volgens de slachtoffers mannen van “Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst.” Met andere woorden: moslimimmigranten, en misschien zelfs ‘vluchtelingen.’ De vrouwen vertelden aan de politie dat ze in een hoekje werden gedreven door de groep mannen en vervolgens aangerand werden. Zij konden daar niets tegen doen.

Dat moet natuurlijk een ware nachtmerrie geweest zijn voor de vrouwen. Je kunt je het eigenlijk nauwelijks voorstellen hoe zoiets gaat. Ze zullen doodsbang zijn geweest, in paniek, maar konden zich niet verzetten.

Vreselijk.

Volgens de politie hebben vier vrouwen op dit moment aangifte gedaan, maar is dat nog maar “het topje van de ijsberg.” Volgens Bild zou de ‘actiefste groep’ aanranders maar liefst op drie verschillende plekken in de stad hebben toegeslagen. Er wordt nog steeds gezocht naar getuigen van de aanvallen zodat alle verantwoordelijke aanranders opgepakt en natuurlijk vervolgd kunnen worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Viertel

  Klachten in 3-voud naar Merkel.

 2. poldi

  Aber, wir schaffen das.
  En maar blijven ontkennen dat de als een sprinkhanenzwerm voortwoekerende islamisering een zegen is voor het volk.

 3. Ni28

  Het is vast weer een verzinsel van de racistische elementen in onze net verrijkte samenleving.

 4. Svetlana

  Laten we niet vergeten dat er veel vrouwen zijn die het heerlijk vinden om aangerand te worden. Ik vind ook ook lekker en zeker als het om moslims gaat. Voor een moslim ga ik ieder moment van de dag mijn benen spreiden en ik weet zeker dat die vrouwen ook gewoon zin hadden in seks. Als dat niet zo is ga je je ook niet als halve slet aankleden

  1. Viertel

   U is een transgender, Svetlana ?

  2. zomaar

   ach jij ligt al voor een Turks brood op je rug , misschien vindt de Turkse worst wel niet lekker , toch wel het brood geef je hier regelmatig aan .

   zelfs jou dochters zijn er wild van , ook dit zijn jou woorden .

  3. Janalb

   Stuur eens een foto dan zullen we deze zaak eens bekijken ik ken nog wel een dozijn jonge moslims die het zat zijn om mevr. Hand te gebruiken.

  4. toetssteen

   @Redactie
   Kan die engnek genaamd Svetlana verwijderd worden? Dit is werkelijk te zot voor woorden!!!
   Dit is wel zo’n aanklacht naar vrouwen in het algemeen dat het weerzinwekkend is dat het hier wordt geplaatst!

   1. Peter Selie

    Het goede gevoel in het hoofd verloren? Negeren dan!

 5. Wim

  Dit is toch niet NORMAAL.

 6. Niek

  Door armoe van overlevering (vrijwel altijd mondeling; i.t.t. de Bijbel en de ‘mensen van het Boek’ volgens Muslims!) laat de geschiedenis van de Islam louter selectieve citaten toe. De methode van Selective Citaten uit het Haatboek is doordringend en zelfzuchtig.

  Ook mbt vrouwen. En voorbeeld doet volgen, Moham met al zijn miljoenen Mohamedjes.

 7. ceteris paribus

  Die immigranten zouden ons wel een plezier doen als ze een keer met een heuse verkrachting op de proppen komen. Lastig vallen van vrouwen kunnen wij ook wel.

 8. henk vintage

  Door de bezuinigingen in de psychiatrie is Svetlana waarschijnlijk het slachtoffer geworden.

 9. henk vintage

  Het liefst dan jouw vrouw en dochters of kleindochters.
  Ik verheug me er al op.

 10. Peter Selie

  Aantal immigranten Duitsland met bijstand in jaar tijd 169 procent gestegen

  Regering gaf in 2015 bijna 5,3 miljard euro uit aan bijstand voor asielzoekers

  05-09-2016, 15:23

  Het aantal immigranten in Duitsland dat gebruik maakt van een vorm van bijstand is in een jaar tijd met maarliefst 169 procent gestegen. In 2015 kregen 975.000 immigranten in Duitsland een vorm van bijstand, aldus het het Duitse CBS. In 2014 waren dit er nog 363.000, meldt Reuters.

  Onder ‘bijstand’ wordt in dit geval vooral (voor 91 procent van de genoemde aantallen) voedsel, onderdak, kleding, gezondheidszorg en huishoudartikelen verstaan, maar ook een bedrag in ‘zakgeld’.

  Het gaat bij deze cijfers om asielzoekers met een tijdelijke verblijfstatus en om asielzoekers die niet kunnen worden uitgezet. Niet meegeteld zijn asielzoekers met permanente verblijfstatus of met vluchtelingenstatus. Aangezien deze laatstgenoemde groepen eveneens recht hebben op bijstand is het totale gestegen percentage een stuk hoger.

  In hetzelfde jaar 2015 steeg het aantal door de staat aan asielzoekers uitgegeven bijstandsbudget met 120 procent, tot bijna 5,3 miljard euro.

  Tweederde van de in deze data getelde immigranten is afkomstig uit Azië, de helft van deze groep Aziaten komt uit Syrië. 22 procent is afkomstig uit voormalige Oostbloklanden die niet bij de EU horen zoals Albanië, Servië, Montenegro en Macedonië. 13 procent is afkomstig uit Afrika.

  Bron

  TPO

 11. Wachteres

  Simon cp vindt het grijpen onder hun kleding naar de borsten van vrouwen en hun achterste betasten zonder toestemming – want dat is wat er gebeurt – helemaal niet erg.

  Behalve een gluiperige leugenaar is hij ook nog een vies smerig mannetje.

  Geen wonder dat hij voor dat tuig opkomt.

   1. Wachteres

    ja, maar dat is er maar één, Wim.

    Ik ben het met Hans Teeuwen eens:

    https://www.youtube.com/watch?v=u6CiSGOmWlkhttps://www.youtube.com/watch?v=u6CiSGOmWlk

    Laten we het niet over de islam hebben …

 12. Wachteres

  http://www.rtlnieuws.nl/nederland/asielzoeker-aangehouden-voor-verkrachting-meisje-kampen-0

  Asielzoeker aangehouden voor verkrachting meisje Kampen

  De politie heeft een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de verkrachting van het 17-jarige meisje afgelopen weekend in Kampen. Het gaat om een 33-jarige inwoner van een asielzoekerscentrum in Dronten.

  Dat meldt de politie aan RTL Nieuws. Het meisje werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 03:15 uur van haar fiets getrokken en verkracht.

  De dader ging er daarna vandoor; het meisje werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

  De politie sprak van een ernstige zaak en deed onder andere onderzoek met drie speurhonden. Ook werd aan automobilisten gevraagd of zij iets hadden gezien. De verdachte werd gisteravond aangehouden.

 13. Wim

  1500 Procent meer aanrandingen in Zweden

  https://www.youtube.com/watch?v=sdGPPLmR5Bc

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.