Drone filmt 8-jarig meisje bij haar golfles. De opnames tonen hoe geweldig mis ze de bal dan slaat

Ja, haar swing ziet er geweldig uit. Volgens mij heeft ze echter nog niet helemaal door wat nou het doel van deze sport is..

Ze is een ware sensatie in Australië: een meisje dat al op haar tweede begon met golfen, en als inmiddels achtjarige nog steeds één van de jongste golfers ooit is. Ruby Kavanagh heeft duidelijk talent en zal het waarschijnlijk nog ver gaan schoppen in de golfwereld.

Haar ouders waren daar in ieder geval wel van overtuigd, en besloten om eens een oefenronde van de jonge golfster op de gevoelige plaat te zetten. 10 jaar geleden had dat betekend dat vader er met een camera naast had gestaan, maar tegenwoordig is het helemaal hip om alles met drones te filmen, voor geweldige perspectieven vanuit de lucht.

DroneGolf_2

Helaas veranderde dit idee al snel in een heel erg dure grap. Een drone hing klaar in de lucht om Ruby’s slag te filmen, toen het fout ging op de grond. Het meisje sloeg de bal helemaal mis! Dat wil zeggen, ze raakte de bal wel, maar hij ging niet helemaal de juiste kant op. In plaats van dat de bal bij de hole terecht kwam, raakte deze namelijk vol de filmende drone. Die dingen kunnen wel tegen een stootje, maar tegen een keiharde golfbal die razendsnel door de lucht schoot was zelfs dit ding niet opgewassen. Het gezin was met stomheid geslagen, en kon slechts toekijken hoe het gevaarte roemloos neerstortte in het gras. Daar moesten ze constateren dat hij niet meer te redden was:

DroneGolf_3

Hoewel de eigenaar van de drone alles behalve blij zal zijn geweest na deze ‘drone in one’, kon iedereen uiteindelijk wel lachen om deze geweldige beelden die de crash gelukkig wél overleefd hadden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.