Emile Roemer gaat helemaal los op de zorg tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen

Geen categoriesep 21 2016, 12:00
Emile Roemer bevestigt maar weer dat deze verkiezingen wat hem betreft honderd procent over de zorg zullen gaan.
Emile Roemer begon uren geleden aan zijn toespraak bij de Algemene Politieke Beschouwingen, maar hij gaat nog steeds stug door. Hij heeft het continu over de zorg -- die zou te duur zijn (schuld van de overheid!), te wanordelijk, te onoverzichtelijk, en op de één of andere manier alleen gericht zijn op mensen met heel veel geld. Hoe hij daar bijkomt is mij een raadsel -- als er ergens een land is met een socialistisch zorgsysteem is het Nederland -- maar goed, het levert hem flink wat aandacht en spreektijd op, dus Roemer en zijn fans zijn al lang blij.
https://twitter.com/HeinBruinewoud/status/778534801112432640
Net zoals andere linkse rellers wil Roemer dat het eigen risico wordt afgeschaft (iedereen moet alles voor iedereen betalen!). Daarnaast wil hij het hele systeem op zijn kop zetten zodat de zorg helemaal communistisch wordt, inclusief wachtlijsten en comité's die beslissen welke patiënten wel en welke niet behandeld worden.
Fantastisch Emile, daar wordt 'de arbeider' ongetwijfeld veel beter van!
Aangezien het mijn werk is blijf ik de Beschouwingen natuurlijk op de voet volgen. Roemer is nog steeds bezig, maar later zullen anderen toch ook aan bod moeten komen. Misschien dat zij wél iets interessants en verstandigs te zeggen hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten