Labour loopt leeg: joden stappen massaal op vanwege antisemitische Corbyn en zijn vrienden

De Britse Labour-partij verliest een belangrijk deel van haar achterban: sociaal-democratische joden.

Het Nieuw Israëlietisch Weekblad legt uit wat er aan de hand is:

Lord Mitchell is woedend, de winst van Jeremy Corbyn bij de verkiezing om het leiderschap van de Britse Labourpartij is de druppel voor het Joodse Hogerhuislid. Mitchell heeft aangekondigd zijn lidmaatschap van de socialistische partij op te zeggen. Labour kampt sinds de opkomst van Corbyn met een serie antisemitische schandalen. Mitchell hoopte dat een andere leider schoon schip zou kunnen maken, maar van Corbyn heeft hij die verwachting niet. Eerder noemde hij een rapport over antisemitisme binnen de partij al ‘white wash’, het oververven met witte kalk om de ware problemen te verhullen.

De Lord is niet de enige die er zo over denkt. Gideon Falter, voorzitter van de Campaign Against Antisemitism (CAA), is er ook helemaal kapot van dat Corbyn en zijn antisemitische vriendjes het voor het zeggen hebben bij Labour:

“Hoewel vooraanstaande leden moedig hebben gestreden om het tij te keren, is de Labourpartij niet langer een veilige plek voor Britse Joden.”

Corbyn en z’n extreemlinkse maatjes haten Israël echt… en eigenlijk geldt datzelfde voor joden in het algemeen. Het Joodse Labourparlementslid Ruth Smeeth werd eerder nog aangevallen door een Corbyn-gek. Sindsdien wordt ze stelselmatig ‘yid cunt’ (joodse kut), ‘gore verrader,’ ‘agent van de Mossad’ en meer van zulks moois genoemd. De mensen die haar zo behandelen zijn stuk voor stuk aanhangers van partijleider Corbyn, die op zijn beurt Hamas en Hezbollah (terroristische organisaties die Israël van de aardbodem willen vegen) stelselmatig ‘vrienden’ noemt.

Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over Corbyns bondgenoot Ken Livingstone. Deze verlichte geest roept te pas en te onpas dat Adolf Hitler stiekem een ‘zionist’ was en dat de holocaust een mythe is die verzonnen is om Israël te laten ontstaan.

Verder liegt het NIW uit:

Ook op lager partijniveau lijkt Jodenhaat inmiddels wijdverbreid: het afgelopen weekend liet een Joods Labourlid op Twitter weten door partijgenoten te zijn geconfronteerd met de beschuldiging dat de strijd om het partijleiderschap van Corbyn een ‘Joods complot’ was. En zondagavond toonde journalist Adam Bienkov op datzelfde medium een pamflet waarin werd opgeroepen de Jewish Labour Movement uit de partij te gooien.

Kortom, joodse links is niet langer welkom bij Labour. Zo antisemitisch is die partij onderhand geworden.

Natuurlijk is dat helemaal niet onverwacht voor mensen die a) het één en ander van geschiedenis weten en die b) moderne ontwikkelingen op de voet volgen. Wat betreft het eerste: ook in de Sovjet-Unie waren joden maar al te vaak het bokje. Wat het tweede betreft kan een blinde nog zien dat islamitische allochtonen antisemitisme met zich meenemen, en dat zij Labour op grote schaal geïnfiltreerd hebben. Het is natuurlijk niet zo gek dat dit effect heeft op de manier waarop Labour omgaat met joden; niet ‘gek,’ maar wel schandalig.

Daar komt nog eens bij dat modern links sowieso een hekel heeft aan Israël omdat de joodse natiestaat beschouwd wordt als een “rechts land.” Israël is een vriend en bondgenoot van het democratische, relatief kapitalistische Westen. En dat kan natuurlijk niet, wat links betreft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Niet de Brexit maar de Labour zal de grootste zorg voor de Britten.

 2. Nico

  Met Corbyn zit Labour de komende jaren klein en veilig in de oppositie. Mocht Schotland het VK verlaten dan komt Labour zelfs nooit meer aan de bak.

 3. Wachteres

  De linksen haten niet alleen de Joden, maar – wat Michael al zegt – ook en vooral het ‘kapitalistische’ Westen.

  Tony Blair heeft stiekem wagonladingen moslims binnengehaald om het land radicaal te veranderen en om ‘de neus van rechts in de multicul’ te wrijven.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html

  “Labour threw open Britain’s borders to mass immigration to help socially engineer a “truly multicultural” country.

  The huge increases in migrants over the last decade were partly due to a politically motivated attempt by ministers to radically change the country and ‘rub the Right’s nose in diversity'”…

  Ik blijf het zeggen; het grote gevaar voor het vrije Westen is politiek-correct/links.

 4. Wachteres

  https://fenixx.org/2016/09/29/britse-regering-bericht-werkgevers-moeten-islamiseren-omdat-moslims-het-minst-vaak-een-baan-hebben/

  Britse regering bericht: werkgevers moeten islamiseren omdat moslims het minst vaak een baan hebben

  Een regeringsonderzoek komt tot de conclusie dat moslims de geloofsgroep zijn die het minst werken in Wales. Als reactie daarop, vraagt het om halal voer te regelen, gebedsruimtes, om volledige gezichtsbedekking toe te staan en ‘culturele verschillen rond handen schudden en direct oogcontact’ te respecteren.

  Ik heb toch gelijk: politiek-correct KNETTERGEK en LEVENSGEVAARLIJK voor onze samenleving.

 5. pejoar

  ze snappen niet dat, mocht Labour alle macht hebben in de UK,de fatsoenlijke mensen het land verlaten en wat overblijft zijn moslims en bijstandtrekkers in alle kleuren.dat zou ook het einde van Labour betekenen.
  denk niet dat het zover komt want er zijn ook nog nuchtere en intelligente mensen die wel zien wat er gebeurt.

 6. Kees

  Vooral dat links Israel ziet als een rechts land is heel belangrijk in deze. Niet alleen rechts, maar ook nog eens echt geslaagd! Vanuit een woestijn een geweldig land gebouwd, tussen alle pro linkse achterlijke culturen in. Waar is het immens grote verschil in culturen beter te zien dan in het Midden Oosten!

 7. Sniper666

  Aansluitend, ook wel aardig, nu willen veel joden weg uit de UK vanwege de Brexit. Of dit dezelfde groep is weet ik niet. Maar soort van grappig is dat de reis dan naar GoodOldGermany gaat;

  http://tellmemore.media/video-britse-joden-willen-na-brexit-naar-duitsland/#

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.