Stel bullebakken laat gehandicapte vrouw niet op haar treinstoel zitten. Dan slaat ze op deze geweldige manier terug

Een stel brutale eikels in een trein kwamen op het schofterige idee om de stoel van deze gehandicapte vrouw in te pikken. Sorry jongens, maar jullie hebben de verkeerde uitgekozen om te vernederen.

Toen de 43-jarige Cat Lee een treinreis wilde maken dacht ze dat ze alles goed voorbereid had: ze had zitplekken gereserveerd voor zichzelf en een vriendin. Dat was ook wel nodig, want de vrouw is niet goed ter been en kan geen hele treinreis staan.

guz_refuse_to_leave_disabled_woman_seats-003-1

Alles leek dus picobello in orde, maar het lot bepaalde echter anders: Cat Lee stapte eerder in, en toen ze haar vriendin wilde begroeten die op een later station de trein binnenstapte merkte ze bij terugkomst op haar plek dat er iets onbehoorlijks aan de hand was. Er waren zonder te vragen namelijk twee vreemde snuiters op de plekken gaan zitten.

guz_refuse_to_leave_disabled_woman_seats-002

Cat vroeg vervolgens of ze de plekken terugmocht, maar de twee kerels negeerden haar gewoon volkomen en bleven naar hun mobieltje turen. Alsof ze lucht was. Dat was voor de gehandicapte Cat geen sinecure: de gangpaden stonden helemaal vol met mensen en spullen, dus Cat kon geen conducteur zoeken. Ze had veel pijn en moest steunen op haar vriendin. Die zegt desgevraagd:

“Cat is boos dat mensen denken dat ze zomaar alles kunnen maken zonder aan anderen te denken. Die stoelen waren gereserveerd. Einde verhaal. Ik hoop dat dit bericht wordt ontvangen, zodat mensen dit niet meer elkaar aandoen.”

Maar Cat besloot het er niet bij te laten zitten en schakelde het internet in: ze maakte een foto van de twee asociale gasten en plaatste ze gewoon met hun asogedrag en al op Facebook:

guz_refuse_to_leave_disabled_woman_seats-001

Ze typte er de volgende tekst bij:

“Ontmoet deze heren. Ze reisden met de avondtrein van Kings Cross naar Skipton. De charmante heerschappijen namen de gereserveerde stoelen in van Rach en mij. Omdat ik een gehandicapte passagier ben, legde ik uit waarom ik een stoel moest reserveren. Ze gaven geen krimp.

Hun vrouwen en moeders zijn vást trots op ze.”

Het zal in ieder geval niet aan de intelligentie van deze gasten gelegen hebben, want ze hadden het kennelijk de hele treinreis over luxevakanties in de Cariben en Dubai. Daar moet je genoeg voor verdienen in de zakenwereld.

Tjongejonge, wat een arrogante blagen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. Mart

    Assholes you do find in all country`s and all levels.

  2. thaithai

    opstaan voor een vrouw?????? moeten we niet willen…….wat een schorem!

  3. Sniper666

    Ze zien er niet erg Brits uit trouwens.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.