Tuigvlogger Ismail Ilgün slaat op de vlucht naar Turkije

Maar, zegt deze zogenaamde alfaman, uiteindelijk komt hij weer terug. Sterker dan ooit enzo!

De Zaanse tuigvlogger Ismail Ilgün is zo bang geworden dat hij besloten heeft om er maar snel even tussenuit te gaan. Het ranke mannetje met de grote mond kondigt namelijk aan op Facebook dat hij snel op vakantie gaat naar Turkije. In de beschrijving van zijn video legt hij uit:

Ik heb niet altijd de goede keuzes gemaakt maar ik ga dat verbeteren. Ik ga even op vakantie naar Turkije om op rust te komen en alles op een rijtje zetten. Zodra ik terug ben ga ik meteen knallen en komen er DIKKE vlogs voor jullie online!! We hebben nog steeds KEEN KELD MAAR WEL HONGER!!!!

Daar ga je dan met je grote mond en je kleine hartje. Het ene moment waan je je de nieuwe Godfather van Zaandam, het andere moment stap je met je staart tussen je benen op het vliegtuig omdat je hele gemeenschap je uitkotst.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. zomaar

  werken soms , of naar school, of doet hij hier niet aan ?.

  ik denk dat de gemiddelde Nederlandse jongeling , niet zomaar zeggen kan (na de vakantie periode) , ik ben er effe tussenuit op vakantie om mij te bezinnen .

  zouden zij wel willen maar de plicht roept .

 2. Ni28

  wat een domme joch.

 3. Peter Selie

  Ik ga even op vakantie naar Turkije om op rust te komen en alles op een rijtje zetten. Hoe staat het met zijn uitkering? Kan dat zomaar allemaal, gloeiende, gloeiende heb bijna 44 jaar zwaar werk gedaan en dit stuk vullis krijgt alles cadeau en gaat maar op vakantie wanneer het hem uitkomt. Dit zijn momenten waarop ik Nederland en zijn misselijke regels compleet onder wil schijten.

  1. Ni28

   Het wordt als werkvakantie aangemerkt.

  2. Nog1

   @ Peter Selie

   Tijdje weggeweest zeker? Pas vanaf je 27e heb je recht op bijstand. Onder die leeftijd moet je naar school tenzij je al je recht op studiefinanciering al heb opgemaakt. Maar daar is dit jochie nog te jong voor.

   Volgens mij verdiende hij overigens voldoende met zijn video’s. En dank zij al die randdebielen die hem tot nationaal nieuws hebben gemaakt, zal hij voldoende hebben verdiend voor een vakantie.

 4. Peter Selie

  ‘Rapper Boef ontvoert en vermoordt kat Gijs’

  Om eigenaresse te dwingen tot het toestaan van een wietplantage

  Een vrouw uit Beverwijk heeft aangifte gedaan tegen rapper Boef. Ze zegt dat ze onder druk is gezet om haar huis open te stellen voor een wietplantage.

  Volgens De Telegraaf zegt de vrouw dat Boef en een kompaan na de eerste hennepoogst haar kat Gijs hebben ontvoerd. Gijs werd zwaargewond teruggevonden langs de snelweg en overleed uiteindelijk. De rapper is al enige tijd in opspraak om zijn wangedrag, dat hij vastlegt in zijn treitervlogs. Er loopt een fraude-onderzoek tegen hem omdat hij een Wajong-uitkering zou ontvangen, wellicht ten onrechte. >>>> http://nieuws.tpo.nl/2016/09/27/rapper-boef-ontvoert-en-vermoordt-kat-gijs/

 5. H.Vaes

  Mooi….en nu maar hopen dat hij bij zijn Erdogannetje blijft en nooit meer terug komt.

  1. Peter Selie

   Tja en jij denkt dat dit stuk moslimvuil het land van melk en honing vaarwel zegt. Nou deze rat kan op het randje van het etensbord van Erdogan, probleemloos schijten. Hij heeft immers laten weten dat hij een “Erdogan Strijder” is. Eerder wordt hem een lintje gegeven door een of andere onderknuppel van Erdogan wegens bewezen diensten ter destabilisering van de ongelovige honden in Nederland.

 6. Nog1

  Ik bergijp de aandacht voor deze puber niet. Hij filmt dingetjes met zijn mobiel. Ik ken geen pubers die dat niet doen. Gaan we die allemaal verheffen tot nationaal nieuws?

 7. Lex

  Goed zo weer een tuigturk minder. Dat scheelt weer een uitkering. Had hij niet wat tuig vrienden mee kunnen nemen naar Turkije?

  Ik blijf me verbazen dat dit soort gevaarlijke gekken rond mogen lopen in nederland, pas na heel veel commotie word er dan eindelijk ingegrepen.

  Wat natuurlijk al veel eerder had moeten gebeuren wat mijn betreft mag die burenmeester Geke Faber ook verhuizen naar Turkije.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.