VIDEO: Fan van iPhones? Dan gaan deze bizarre Apple Store-beelden pijn doen

Geen categoriesep 30 2016, 21:00
Als deze man de Apple Store binnenloopt weten de medewerkers niet wat ze zien.
Elk bedrijf heeft wel eens met ze te maken: ontevreden klanten die hun geld terug willen, en net zo lang blijven zeuren tot ze hun zin krijgen. Of ze nou gelijk hebben of niet, uiteindelijk kun je ze gewoon niet meer horen en wil je ze met man en macht uit je winkel zien te krijgen.
Deze Franse man maakte het echter wel érg bont toen hij verhaal kwam halen in een Apple Store in de plaats Dijon. Hij vond zijn telefoon maar waardeloos, en eiste zijn geld terug. Dat kan allemaal niet zo makkelijk, maar dat was geen antwoord waar hij genoegen mee nam. Na een woordenwisseling besluit hij dan maar te laten zien hoe slecht de kwaliteit is van deze telefoons met een appeltje erop. En toegegeven, ze gaan wel erg snel kapot ja.
[caption id="attachment_148412" align="aligncenter" width="700"]Foto: Screenshot Acnicolas916 / YouTube Foto: Screenshot Acnicolas916 / YouTube[/caption]
Hoewel deze video wel een glimlach op het gezicht van minder Apple-lievende mensen als ik kan brengen, was het op een gegeven moment ook wel weer genoeg: hij had zijn punt gemaakt, en het moest maar eens afgelopen zijn met die onzin. Helaas voor hem komt hij er niet zo gemakkelijk vanaf als hij had gewild, maar dat had hij met een beetje gezond verstand ook wel kunnen voorspellen.
Nu maar hopen dat hij een appeltje voor de dorst had om al deze schade te vergoeden..
https://www.youtube.com/watch?v=wFUlz_BTby8
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten