Zielige puppy wordt achtergelaten door zijn baasje. Dan vindt deze geweldige politieagent hem

Een verlaten hondje heeft een nieuw baasje gevonden slechts enkele uren nadat hij moederziel alleen aangetroffen werd in een groot park.

Het arme beestje werd gered nadat parkbezoekers hem helemaal in zijn uppie hadden zien zitten. Ze begrepen dat er iets aan de hand was — iemand had hem blijkbaar achtergelaten — en namen meteen contact op met de politie.

Toen de politie ter plekke kwam zagen ze een vreselijk beeld: het beestje zat opgesloten in een kooi en was bedekt door zijn eigen voedsel en poep.

screen-shot-2016-09-12-at-09-45-33

Ongelooflijk dat iemand dit een hond kan aandoen.

Vervolgens bracht de politie het dier naar een kliniek waar hij schoongemaakt kon worden. Terwijl behandeld werd, werd een telefoniste van de politie — die agenten op misdrijven afstuurt — werkelijk verliefd op hem. Ze nam onmiddellijk contact op met het asiel, waar hij opgevangen werd, en liet weten dat ze hem graag wilde adopteren. Enkele uren later was alles in kannen en kruiken en had het arme dier een nieuw baasje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.