De eerste foto van deze te vroeg geboren baby gaat de hele wereld rond

screen-shot-2016-10-20-at-17-07-35
Foto:

Wat een schatje.

Ge-wel-dig:

De glimlach van dit te vroeg geboren kleine meisje kan bijna niet groter. Ze moest knokken om in leven te blijven, maar wist haar Amerikaanse moeder meteen dubbel en dwars duidelijk te maken dat ze blij is om haar te zien. ‘Ze is blij dat ze leeft!’ jubelt moeder Lauren Vinje.

Dit is echt de beste foto ooit.

Toen de baby geboren werd woog ze maar 1.757 gram. Ter vergelijking: de gemiddelde baby weegt twee keer zoveel (3.500 gram om precies te zijn). Laurens baby was dus een ukkie.

Maar wat een enorme vreugde die van haar gezichtje afstraalt! Wat een blijheid, en wat een geluk. Dit is echt een baby die de wereld blijmoedig toelacht en maar wat blij is dat ze er is. Geen wonder dat ze te vroeg geboren werd: waarschijnlijk kon ze gewoon niet wachten.

Deze foto is overigens keihard viraal gegaan. Maar liefst 300.000 mensen hebben de foto geliket. Bijna 40.000 mensen hebben de foto gedeeld. Je kunt je er iets bij voorstellen: als je deze foto ziet is je hele dag weer goed!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!