Knettergek: Horrorclown met mes jaagt op kinderen in Almere

Geen categorieokt 11 2016, 14:00
Het zieke fenomeen van de horrorclowns is overgeslagen naar Nederland. En daar moeten we absoluut niet blij mee zijn.
Dit fenomeen is afkomstig uit Amerika, waar bepaalde psychopaten het blijkbaar geweldig leuk vinden om zich als enge clowns te verkleden en vervolgens vrouwen en kinderen de stuipen op het lijf te jagen. De humor daarvan ontgaat mij volledig, maar deze trend is zo'n hit, dat er nu ook horrorclowns zijn in andere landen, waaronder in Australië en Nieuw-Zeeland.
Tot voor kort was er gelukkig geen melding gemaakt van zo'n gedrocht in Nederland.
Helaas, daar is nu verandering in gekomen:

De politie in Almere heeft de afgelopen dagen meerdere meldingen ontvangen over een ’horrorclown’. Deze clown zou met een mes in zijn handen achter kinderen aan zitten. De meldingen worden door de politie zeer serieus genomen en inmiddels is er een strafrechtelijk onderzoek gestart.

Afgelopen maandag werd de clown gespot in de Stripheldenbuurt. Logischerwijs waren kinderen en volwassenen zo bang dat ze naar de politie zijn gestapt. Helaas is de knettergekke 'clown' nog niet gepakt.
De politie heeft ondertussen een oproep geplaatst op Facebook met het verzoek aan inwoners van Almere om het meteen te melden als ze de horrorclown zien:
https://www.facebook.com/PolitieAlmereBuiten/posts/563774137155657:0
Daarnaast roept de politie de idioot in kwestie op om dit gedrag direct te staken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten