Krankzinnig: familie van Jaber ‘vliegveldterrorist’ Al-Bakr wil vergoeding van Duitsland na zelfmoord

Het is weer eens de omgekeerde wereld in Duitsland.

Meerdere dagen leefde heel Duitsland in angst voor een loslopende terrorist die maar niet gevonden kon worden nadat de politie hem net had gemist bij een inval in zijn huis in Chemnitz. Bij diezelfde inval werd echter wel een schrikbarend grote voorraad aan explosieven gevonden, die de Syrische Jaber Al-Bakr had willen gebruiken om een zware aanslag op een Berlijns vliegveld te plegen.

Gelukkig werd hij, nota bene door een stel landgenoten, in Leipzig vastgebonden en overgedragen aan de politie. De zogenaamde vluchteling had echter alles behalve zin om de uitkomst van de strafzaak tegen hem af te wachten. Daarvoor was hij immers niet naar Duitsland gekomen. Dood en verderf had hij willen verspreiden, en toen hem die mogelijk ontnomen werd, besloot hij zijn eigen leven dan maar te ontnemen. Hij werd dood aangetroffen in zijn cel, nadat hij zich had opgeknoopt met zijn eigen t-shirt.

Tragisch of niet, één ding is zeker: niemand zal deze man missen. Zijn eigen familie, die hij naar goed migrantengebruik had achtergelaten in Syrië, zal waarschijnlijk ook geen traan laten om de man. Dat doet er echter niet veel toe, want ze hebben wel geld geroken. Waar in eigen land gevangenen gemarteld worden en spoorloos verdwijnen, heeft de familie Al-Bakr heel goed door hoe dingen in Duitsland werken. Ze hebben dan ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om justitie in de Duitse deelstaat Sachsen aan te klagen voor de zelfmoord van Jaber. Volgens hen zijn de Duitsers schuldig aan zijn dood, en hebben zij als nabestaanden – uiteraard – recht op een forse schadevergoeding. Het is immers toch schandalig: hoe konden ze hem nou 30 hele minuten alleen laten in zijn cel, met een t-shirt nog wel? Dan ben je toch eigenlijk medeplichtig aan zijn dood – wat zeg ik, je had hem net zo goed zelf kunnen ophangen!

Zucht. Het ergste is dat deze aanklacht waarschijnlijk nog serieus genomen zal worden ook. Dat die moeite veel beter besteed zou zijn aan het daadwerkelijk onderzoek naar zijn geplande aanslagen, is natuurlijk totaal niet relevant. Nee, als de dode terrorist maar gerechtigheid krijgt! En hoe kun je die beter tonen dan via het uitnodigen van zijn familie, om een heerlijk comfortabel leven te leiden in Duitsland, zonder daar ooit wat voor te moeten doen? Want dat kan best wel eens de uitkomst van deze wanzaak zijn, ons geliefde Europa kennende.

Waar eindigt dit soort ongein, als dat al ooit gebeurt?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. umhz

  Kan me er wel wat bij voorstellen.
  Voorzieningen waren ver onder de maat.
  Uit pure nood heeft deze arme man zijn eigen tshirt moeten gebruiken om tot de meest individuele beslissing te komen.
  Had echt beter gekund.

 2. Beukman

  Er zal ongetwijfeld een advocaat zijn geweest die deze mensen hierin heeft gepraat. Geef ze eens ongelijk dat ze de kans pakken die hen geboden wordt.
  Sterker nog: Donald Trump doet hetzelfde. Hij naait werknemers legaal en komt er schaamteloos voor uit: “Make laws against it.”

  1. Sniper666

   @ Beukman

   Bill Clinton neemt het zelfs letterlijk, dat naaien.

   1. Beukman

    Ja, maar die doet even niet mee aan de presidentsverkiezingen.

    1. Sniper666

     @ Beukman

     Dan is het dus ok, dat is waar.

  2. Wachteres

   Beukie weet Trump overal bij te halen.

   En de moslims pakken de kans die ze krijgen, omdat politiek-correcte idioten overal achter hen staan.

 3. Sniper666

  Ze hebben dat Zweedese voorbeeld gezien waarbij 3 verkrachters vrijuit gingen en later schadevrij gesteld (= beloond) werden.

  1. toetssteen

   @Sniper
   Eentje van hen, hij had wat minder verkracht…… Tja, net zoiets als een beetje zwanger zeker.

 4. Ni28

  Nog krankzinniger, de eis wordt vast ingewilligd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.