Over en voorbij: Republikeinse leider in het Congres keert zich ook tegen Donald Trump

De leider van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, Paul Ryan, wil dat Trump de handdoek in de ring gooit zodat hij vervangen kan worden door een andere kandidaat.

Zoals wij eerder vandaag al berichtten is de politieke campagne van Donald Trump over en voorbij. De Republikeinse presidentskandidaat is betrapt: hij schepte op hoe hij vrouwen misbruikte. Dat is natuurlijk het einde van elke campagne, maar al helemaal van die van een Republikein.

In de uren nadat de audio-opname gelekt werd kreeg Trump te horen dat de ene na de andere Republikeinse politicus hem liet vallen. Werkelijk iedereen deed mee.

Nu komt daar nog een bijzonder belangrijke Republikeinse leider bij. Het gaat om Paul Ryan, de leider van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden die toevallig ook nog eens de running mate was van Mitt Romney in 2012:

https://twitter.com/sohrabahmari/status/785132206108905472?refsrc=email&s=11

Het moge duidelijk zijn wat dit betekent: de Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn nu al over en voorbij. Donald Trump kan het presidentschap op zijn buik schrijven. Hillary Clinton, de sociaaldemocratische ‘democraat,’ wordt de eerste vrouwelijke Amerikaanse president ooit.

En dat is dieptriest. De kans dat zij er een bende van maakt is namelijk levensgroot. Onder Obama is de wereld chaotischer geworden dan ooit. Dat zal niet anders zijn als Amerika geleid wordt door Hillary. Daar komt bij dat haar beleid buitengewoon slecht zal uitpakken voor Amerika zelf: hogere lasten, meer economische problemen, minder vrijheid. Het is echt een nachtmerriescenario.

Ironisch genoeg hebben Republikeinse kiezers het daar zelf naar gemaakt. Ze hadden dit jaar de keuze uit 17 kandidaten. Zij kozen de slechtste van hen allemaal.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

105 reacties

 1. RobertMarsman

  Jaja. Ben je vergeten dat toen Trump tijdens de voorverkiezingen ook geen enkele steun kreeg vanuit de partijtop en dat ze armoede Trump maar hebben gesteund omdat hij de voorverkiezingen wist te winnen en ze geen andere keus hadden? Integendeel zelfs. Het was zelfs partijtactiek om Trump juist niet te steunen op de hoop hij geen kandidaat zou worden maar de voorverkiezingen zou verliezen. Het dwarsbomen van Trump door de partijtop heeft hem juist populair onder het volk gemaakt. Dus wat denk je nu? Dat ze nu hun steun intrekken en de kiezers massaal bij hem weg zullen lopen? Maar natuurlijk niet. Want zoals de houding van de partij tijdens de voorverkiezingen niet werkten zo zal het deze ook niet werken.

  Het bewijst daarentegen maar een ding. Trump is inderdaad die outsider die niets met het establishment te maken heeft. Trump is the real deal en dat was juist de reden waarom hij zo populair is. En hij zou populair blijven, want de kiezers stemmen niet op Trump omdat de partij hem steunt maar omdat ze in Trump geloven. Die partijtop die zo corrupt is als maar kan was allang uitgekotst door het normale volk.

  1. rebus sic stantibus

   Trump is inderdaad een outsider en bovendien een dramatisch incompetente outsider. Laten we hopen dat de clown doorgaat met zijn strijd tot de verkiezingsdag. Er is namelijk een enorme kudde van losers en sukkels die graag op hem willen stemmen. Dat maakt een landslide voor Clinton mogelijk en dat is een zegen voor Amerika en de wereld.

   1. Vabis

    De risee van dit blog, zieke stank kwibus genaamd, doet weer een politieke voorspelling, bij de vorige door die lul gedane politieke voorspellingen zat hij er grandioos naast, het is maar dat u het weet…….

    Jan Pelleboer was vergeleken bij hem een amateur……in het ernaast zitten…..

    1. rebus sic stantibus

     Ik sprak zojuist met mijn kat en vanmiddag met de hond van de buren. Ze meenden beiden dat Trump geen schijn van kans meer heeft.
     Het is natuurlijk een autoriteitsargument, maar dat zegt toch wel wat.

    2. Sarko

     U bent gezien uwen taal gebruik PVV tokkie ?

  2. Anna

   Robert Marsman. Trump heeft kritiek op de oorlogzuchtige voorgeschiedenis. Dat bevalt velen niet. Hij wil daar verandering in brengen. Vrienden met de Russen in plaats van oorlog. Amerikaanse economie drijft op de wapenindustrie. Bush en vele anderen zijn hem niet voor niets afgevallen.

 2. Sarko

  Is er al een reactie van Geert.

  1. Beukman

   Geurt zal de vrouwenhater en vrouwenaanrander Trump door dik en dun bijven steunen.

 3. Seneca

  @Sarko
  Jammer voor je dat GW niet gereageerd heeft? Dat is nu precies de reden dat hij niet in tv programma’s verschijnt en dat de partij geen leden heeft. Zo voorkomt hij, dat figuren zoals jij en je kompanen de partij van binnen uit kapot maken. Jammer hè, smerige socialist. Ik kots van jou, je ideologie en je stink socialistische partij.

  1. rebus sic stantibus

   Ik zie dat de neergang van Trump het humeur van Seneca danig bederft.

   1. Seneca

    @pseudointellectulul
    Hoe kom je daarbij? Het enige dat mijn humeur danig verziekt als ik die ongelooflijk achterlijke van jou en je maatjes zie. Ongelooflijk dat je weer op dit blog bent toegelaten. Dat sterkt mij in mijn vermoeden dat je door de redactie van DDS wordt gedoogd/betaald om reacties uitte lokken van de overige lezers van dit blog.

  2. Sarko

   Dat kapot maken doen de tokkie aanhangers zoals Seneca wel.
   Wel jammer want de PVV heeft een toegevoegde waarde.
   Geert duidelijk niet, gooit een machtig links blok opzij omdat zijn doel ergens anders ligt.

   1. Seneca

    @Sarko
    Je voelt je dus aangesproken, vies links mannetje!

 4. nick

  Zou er nog niet zo zeker van zijn. Laten we hopen en bidden dat killery niet gaat winnen want dan verliezen wij allemaal.!

  Zie wat een smerige strijd daar in de VS. En deze is nog niet gestreden, let op mijn woorden.

 5. zomaar

  niet zo heel ode kerels , zouden zij in hun verleden nooit , woorden uitgesproken hebben van gelijke strekking ?.

  er is gewoon een hetze gaande , tegen iemand die andere denkwijzen heeft , het blijkt dat men ook in Amerika vastgeroest zit aan het linkse denken .

  1. Sarko

   Het linkse denken in de VS is niet te vergelijken met linksin NL.
   Zelfs de VVD komt niet in de buurt

 6. Ritter

  Paul Ryan behoort tot het Republikeins establishment en was altijd al tegenstander van Trump.

  Het Republikeins establishment gebruikt de uitspraken van Trump uit 2005 als excuus om van Trump af te komen. Ze hebben liever Hillary als president omdat die hun belangen ook goed verdedigt.

  Gelukkig doorzien veel kiezers het spel van de media en van de politieke elite.

  De meeste kiezers willen dan ook dat Trump gewoon kandidaat blijft.

  Surprise Poll Finds Vast Majority Of Republican Voters Support Trump After “Lewd Comments”
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-09/snap-poll-finds-vast-majority-gop-voters-stand-behind-trump-after-lewd-comments

  De media zouden het moeten hebben over het “open grenzen” beleid dat Hillary wil gaan voeren als president; over de hoge werkeloosheid in de VS; over Libie waar Hillary geblunderd heeft en het land in chaos heeft achtergelaten; enzovoorts.

  Maar de media willen Trump onderuit halen en dus besteden ze alle aandacht aan uitspraken van Trump uit 2005 in plaats van de grote problemen waarmee de VS en de wereld kampen.

 7. Ritter

  Hoe meer de politieke elite zich tegen Trump keert , des te meer de “gewone” kiezer naar Trump trekt. De politieke elite en hun vriendjes in de media zijn kennelijk zeer bang voor Trump dat hij hun macht zal aantasten.

  “This whole thing has pretty much taken me off the fence of deciding whether to vote 3rd party or stay home. Seeing the incredible push by all of the DC power-brokers to have Trump withdraw over this has convinced me that it’s not an act.

  TPTB really are scared of him and desperately want Hillary to win.

  That’s good enough to convince me to vote for Trump. I wonder if any others like me who didn’t really buy the hype had a similar reaction. I would guess yes. ”

  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-09/independent-voter-explains-how-trump-tape-scandal-changed-his-mind

  1. zomaar

   “De politieke elite en hun vriendjes in de media zijn kennelijk zeer bang voor Trump dat hij hun macht zal aantasten.”

   dezelfde angst leeft hier , betreft Wilders !.

   als de dood zijn zij voor hem !!, dus nu een halfjaartje voor de verkiezingen gooien zij wat woorden van Wilders , tussen hun toespraken , om de burger te verlakken .

 8. Ni28

  Fijn dat de rest van de Republikeinen en democraten uitsluitend uit brave burgers bestaat. Dat de verkiezingen in de VS gedegradeerd worden tot een gebeurtenis voor een roddelrubriek is uiterst triest en blijft niet zonder consequenties voor de wereldpolitiek.

 9. Jan

  Trump stond voor dit incident inmiddels al bijna 5% achter in de polls. Ik ben benieuwd naar de peilingen van volgende week, maar ik verwacht toch wel dat het verval weer verder doorzet. Het lijkt er op dat de democraten (ondanks één van de minst populaire kandidaten ooit) voor het eerst sinds de tweede wereldoorlog (Roosevelt en Truman) weer twee opeenvolgende presidenten krijgen. Dat hebben de republikeinen helemaal aan zich zelf te wijten.

   1. rebus sic stantibus

    Zomaar spreekt zichzelf moed in: een heuse professor voorspelt een overwinning voor Trump.

    Hilarisch.

    1. zomaar

     @cp het zou jou sieren , voor je iets aan te merken hebt op anderen , de bijgaande link te lezen !!.

     in deze links staat niet onomwonden dat Trump de verkiezingen winnen zal ! , wel dat hij grote kansen maakt deze te winnen , daar Clinton (de Clintons) ,en links (voor zover men daar over mag spreken in Amerika) , uitgepoept zijn met hun beleid bij de Amerikaan, althans bij vele !.
     de enigste grote achterban die Clinton heeft , zijn de ZW, latino’s (ook niet alle , er zijn onder hen er genoeg die Trump gelijk geven) , en de media , die graag wereld kundig willen maken dat de eerste presidentes beëdigd gaat worden in de VS, dus meer uit sensatie !.

    2. zomaar

     van de eerste zwarte president zijn de Amerikanen nog niet bekomen !, dus hebben vele het effe gehad met de democraten.

  1. Ritter

   @Jan

   Trump moet het niet alleen opnemen tegen het linkse en rechtse establishment maar ook tegen grote delen van de media die Hillary steunen. En het is die media die voor een groot deel de publieke opinie bepaald

   Vrijdag zijn Wikileaks docs vrijgekomen over Hillary waaruit wederom blijkt hoe ze liegt en erg nauw is met het establishment. Maar de media besteden er geen aandacht aan om die het te druk hebben om Trump onderuit te halen en Hillary willen beschermen.

   Gezien de massale pogingen om Trump zwart te maken doet Trump het nog steeds goed. De meeste kiezers willen dat hij in de race blijft.

 10. Ali Yas

  Er is nog hoop. Ik gun het Hillary persoonlijk niet, maar voor de Amerikanen is het beter als Hillary een tijdje naar een sanatorium gaat.

 11. Wachteres

  http://politiek.tpo.nl/column/wilders-en-trump-aanvallen-is-het-minachten-van-kiezers/

  Wilders en Trump aanvallen is het minachten van kiezers waardoor hun aanhang juist groeit
  ‘Kiezers labelen als dom, achterlijk en slecht maar niet proberen ze te begrijpen’
  07-10-2016, 14:30 Tags: populisme, Trump

  Nog twee debatten en een maand te gaan en de nieuwe president van Amerika is bekend. Als Donald Trump het wordt – en die kans is reëel – zal hij in zijn dankwoord een belangrijk deel van z’n tegenstanders niet mogen vergeten.

  Die tegenstanders hebben de strijd nog niet verloren, maar velen moeten zich toch achter hun oren krabben over het succes van Trump in Amerika en over de opmars van Wilders, Le Pen en Frauke Petry in Europa. Vijanden van de populisten en critici genoeg, maar de aanvallen – hoe fel ook – missen het gewenste effect. We zien eerder het tegenovergestelde: hoe harder de kritiek, hoe harder de aanhang groeit.

  1. rebus sic stantibus

   Dit artikel is 2 dagen oud, mevrouw Wachteres, en in deze context nu waardeloos.

   1. ome Bob

    jij als mislukte klootzak al jaren , en je blijft maar zeiken

    dus is er zeker voor Oom trump nog goeie hoop ,

    zeker na al jouw meer dan geweldige prognoses,

    whahahahahahaha , brexit, Ukraine referendum

    zelden zo’n galbak meegemaakt, maar goed ,

    hersenloosheid moet er ook wezen, dus start die ene hersencel

    nog eens op , BESTE GRAFZERK

    LIEFST MET ZO’N FENOMENALE GEWELDIGE JAN LUL REACTIE !!

    TOILETTEN WEER SCHOON ??? ik vergat het haast te vragen !!

    en de foto’s ??? het was een bukraket, ??

    oom Livenstro heeft ook niks, ??

    wat gek zo dicht bij het vuur , en de onderste steen ???

    er zal toch wel ergens na 27 maanden 1 klein fotootje zijn ??

    whahahahahaha, HET WAS EEN BUKRAKET, PUTIN DID IT

    TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURLIJK

    OME BOB

    1. rebus sic stantibus

     Vergeet u uw medicijnen niet, lieve ome Bob?

     1. ome Bob

      het wil maar niet lukken he ? , afgestudeerde kokosnoten peller ,
      om Ome bob op tilt te krijgen
      he Penis Aqua rosa ?
      geloof mij nou ,
      je hebt het i.Q van mijn schoenzool .dus een 45.5
      als ik het I.Q van je hele familie optel ,
      kom ik aan 144, .
      dus je hele familie hee,
      dus zak gewoon lekker in de stront,
      werk gewoon lekker, verder bij tante Neelie en oom Paulus

      dat is een mooi goed niveau voor losers zoals jij !!

      de hele dag op dit blog met geweldige reacties zoals

      vergeet U uw medicijnen niet, beste Ome bob ?

      dus zelfs iets origineels verzinnen ,

      zelfs mijn geweldige proza moet je jatten ,

      dus stort lekker in elkaar, dikke bleekgooierttttttttttttttt
      krijg e en flinke ontploffing achter je hartkleppen

      je kan me reet kussen !! , ouwe bruinwerker

      tot aan je ellebogen hee

      foto’s al klaar ?? whahahahaha 27 maanden ??
      en nog geen foto ??

      je zou haast denken dat er geen foto’s zijn ?
      RAAR HEE ??

      ome bob

     2. Beukman

      @Oom Eend
      Ik meld het hier ook maar even, al weet ik dat je geen pots van mij mist:

      Oom Eend schrijft:
      “je plakt nu al oude berichten , op een nieuw onderwerp ,
      deze heb je al gestuurd over Ome bob , hoor mijn jongen”

      Sorry man, ik moest effe zeker weten dat je het had gelezen. Het is goed om te weten dat je geen bericht van mij mist.

      Heb je er al over nagedacht? Serieus, ik ken jou nu genoeg om te weten: jij moet een vlog. Jouw bijdragen komen veel beter tot hun recht als je ze kan inspreken op jouw eigen youtube kanaaltje. Jij hebt iets authentieks recht voor z’n raperigs waar een hele hoop mensen voor zullen vallen.

      Geef effe een seintje of je er voor voelt.
      Whiskeytje nou… ja sorry Americaans, Jack D. nr 7 doeiiiiii Bobs

   2. Wachteres

    Simon doet ook een duit in het zakje. Jammer dat die er altijd naast rolt.

  2. Houtlijm

   Dank voor de link Wachteres. Een uitstekend en tijdloos artikel op TPO dat helemaal in de context van deze draad past: een waardevolle aanvulling.

   1. rebus sic stantibus

    Houtlijm las kennelijk de afgelopen dagen geen krant. Dit is hem nochtans aan te raden.

  3. Beukman

   Er zit beslist wat in de strekking van dit artikel. Alleen dekt de kop de lading niet. Wilders en Trump aanvallen is best, maar dit dient dan wel te gebeuren zonder hun potentiële kiezers voor het hoofd te stoten.
   Niet eenvoudig, maar ik denk dat de tegenstanders van Trump en Wilders zouden moeten proberen om hun arrogantie wat in te tomen. De aanhangers van Trump en Wilders beschikken immers tezamen over een heel grote middelvinger.

   1. zomaar

    tja dat is iets wat de sociaal democraten maar niet laten kunnen , aanvallen vanuit onder de gordel en schofferen!, iedereen die het niet met hen eens is.

    nu kan ik jou zeggen dat niet iedereen zonder tegenwerking zich naar de slachtbank laat lijden !, in principe door het onder de gordel te spelen en het schofferen van de sociaal democratische tegenstanders , gaan vele weifelaars juist sympathie krijgen met de tegenstander van de sociaal democraten , en mogelijk hierop stemmen .

    de weifelaar is (was) er nog niet geheel over uit !, toch met vuilspel komt voor hem/haar duidelijkheid dat je zeker niet sociaal democraat stemmen moet .

    komen met hun vuilspel , onbetrouwbaar over .

   2. ome Bob

    inderdaad, wij , de echte nederlanders,
    niet jij met je holmaat
    wij, de echte, beschikken inderdaad over een hele dikke middelvinger,
    wij zijn mensen , die denken aan de toekomst
    niet eens van ons zelf, maar aan die van onze kinderen en kleinkinderen ,

    daar denken jij en zakkos giganticos nooit over na, !

    je hersenspoeling sloeg gelijk aaan he ?
    jullie hebben geen seconde getwijfeld , whahahahaha

    mijn filmpje al bekeken ??, na enige aandrang van Houtlijm
    over de kogelgaten ??

    nee hee,
    je durft niet !!
    want dan zie je kogelgaten zoveel dat je in de war raakt als je gaat tellen
    Ja, en wat dan, ??
    dan pleurt dus het hele loze, gelogen rapport na 27 maanden in 1 x in elkaar !!!

    dus ook alle verhalen waar je in geloofde !

    en wat je You tube filmpjes aangaat , mijn jongen je hebt geen idee hoeveel mensen ome bob al heeft toegesproken ,
    en altijd zitten er wel 2 a 3 klootzakken tussen zoals jij en zakkos , de dikke bleek gooier met nog 1 werkende hersencel en 12 a.k.a.;s

    Ome bob , is al begonnen om het woord te nemen , bij clowns als Wisse Dekker
    mensen die ik waarschuwde , dat hij een geweldig bedrijf naar de kloten aan het helpen was,
    maar zijn grijze krijtstreep broeders , volgden hem blindelings
    whahahahahaha

    nou de japanners luisterden wel hoor naar Ome bob .

    dus mocht je ooit echt hulp zoeken ???

    Ome Bob , lost al de nederlandse problemen binnen 6 tot 12 maanden in nederland op hoor,

    er vallen wat doden , JOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    ER GAAN heel wat mensen wegens landverraad levenslang krijgen
    of de dood door de kogel
    ze mogen zelf kiezen !!!

    ik doe niet zo moeilijk !!

    MAAR dat is voor jullie geen probleem toch , ??

    moord met voorbedachte rade op 300 onschuldigen ,
    NO PROBLEM !!
    12.000 DODEN EN 24.000 GEWONDEN en een volledig vernietigde infrastructeur ,
    NO PROBLEM
    tenslotte hadden ze wel 6 gemeente huizen bezet gehouden
    nou dat gaat niet in je kouwe kleren zitten toch ???

    iemand gehoord in brussel ?? Hansie al opgepakt met de Tandenfee ??

    en hansie de rolmops, treint gewoon nog heen en weer !!

    en met een beetje mazzel stem je er gewoon weer op he, Beukman
    ouwe VVD trol

    dus laat Ome bob nou gewoon , eens weten als je nou naar zoveel kogelgaten kijkt , wat voel je dan ??

    denk je dan , er klopt inderdaad iets niet, of , dan zullen ze er naderhand wel ingeschoten hebben ??

    dus 20 minuten na de crash roepen , Hollande , Cameron, merkel, en zelfs die Australische zeiloor ,op 22.000 km afstand :

    ALL TOGETHER NOW , volgens afspraak :

    HET WAS EEN BUKRAKET EN PUTIN DID IT,

    en dat is jouw waarheid vanaf dat moment
    Bellingcat geloof je alsof het je broer is !

    maar als een simpele onderzoeker die op het filmpje ZELF MET AANHANG OP DE CRASH PLEK LOOPT, en
    DE MAN IS VAN DE EU HEE, OSCE onderzoeker
    NIET VAN OOM VLADIMIR HEE
    een dag daarna in een intervieuw , de film laat zien
    met de opnames van de cockpit vanaf 50 cm

    en zegt : een bukraket ???

    30 mm mitrailleurkogelgaten en crossfire, met in en uitslagen

    dan ben je niet thuis ????

    DUS laat nou eens horen , gewoon je echte mening

    hoe denken gehersenspoelden nou

    ik mag mee boodschappen doen , whahahaha

    laterrrrrrr

    ome bob

    1. rebus sic stantibus

     Vergeet Ome Bob voordat hij de deur uitgaat voor de boodschappen zijn medicijnen niet?

     1. ome Bob

      hij ligt gewoon op de loer, whahahahahahaha
      wat een trol , een toiletreiniger
      net klaar met zijn werk bij tante neelie en oom paulus
      en als een bok op de haverkist
      binnen 3 minuten

      WEER ZO’N LEGE , HOLLE ZEIKREACTIE , whahahahahaha

      hang je toch op mijn jongen, dat leven van jou
      is toch geen leven
      maak er toch een eind aan, beste Penis Aqua rosa

      de totale leegheid, nou ja ,

      ik kan om een zielig figuur zoal jij , alleen maar schateren

      van het lachen

      ome bob

    2. ome Bob

     dus ik plaats hem gewoon nog een keer ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     het schijnt dat veel nederlanders
     dit dus gewoon onthouden is ??
     deze berichten !!!
     KWAMEN NIET ZO GOED UIT , !!! denk ik zomaar !!

     met : HET WAS EEN BUKRAKET !!

     dus lieve reageerders , dit is net na de moord op 300 onschuldigen

     mag ik nu eindelijk , Uw mening 1 x horen ?????

     dus ga een paar minuten zitten kijken, kijk 2 x of 3x

     en krabbel dan eens op uw hoofd,

     en vertel Ome Bob , dan eens wat jullie echt denken !

     Ik heb er middenin gezeten vanaf de vrolijke protesten in Kiev
     met al de vreselijke gevolgen ,
     DUS OOK DEZE !!

     https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

     HUGGIE OME BOB

 12. Bes Tolen

  Trump doet dwaze uitspraken. Alleen zitten we met Hillary Clinton, die een gevaar voor de wereldvrede is en al in haar korte tijd van ministerschap voor grote problemen heeft gezorgd waarvan we als Europeanen nu de dupe zijn. Niet alleen door haar maar ze was wel duidelijk de belangrijke schakel. De laatst aangehaalde uitspraak van Trump uit 2005 is beneden de maat. Ook al lopen er bosjes vrouwen rond, die inderdaad reageren zoals hij vertelde. Dat trouwens ook in Nederland. In kringen waar men het meest hypocriet op zulke misstappen reageert, blijken nogal eens juist de grove egoïsten rond te lopen. Het is een verschijnsel om af te leiden wat zich bij meer onfrisse praktijken voor doet. Zo was er een lid EP (later zelfs minister), die zelf altijd veel te hoog reiskosten declareerde maar toen dit dreigde ter sprake te komen, het onderwerp in het Europees Parlement als algemeen onderwerp behandeld kreeg. De opzet af te leiden gelukte.

 13. Sniper666

  It Ain’t Over ‘Til It’s Over

 14. Niek

  Trump hielp de vier vrouwen die aanklachten (en dan bedoel ik REEEL, praktisch, niet blabla) hadden tegen Beerput Bill. GoGo Trump; die dingen moeten eindelijk eens MEER, MEER, MEER in het openbaar! Want de linkse CNN, Wash Post en NYTimes mag je het echt niet van verwachten!

  ‘Tijdens de bijeenkomst werd hard uitgehaald naar het echtpaar Clinton. ‘Donald Trump heeft misschien wat slechte dingen GEZEGD, maar Bill Clinton heeft me verkracht en Hillary Clinton heeft me bedreigd’, zei Juanita Broaddrick, die al eerder claimde dat Clinton zich in 1978 aan haar vergreep”.

  http://www.telegraaf.nl/e/26771834

 15. Niek

  Van een bekende profeet heb ik net bericht gekregen.
  Ze zij dat God haar vertelde dat Trump president zou worden, MITS hij zijn woorden wijzer zou kiezen. Hij zou echt moeten letten op zijn woordkeuze.

  Zoals Salomo zei; “Life and death are in the power of the tongue”.

  Yes youre hung by your tongue. Watch out Donald! Je bent w.s. geen broeder, maar je bent de enige optie voor ware Christenen, die de Constitutie nog echt liefhebben. Tot redding van Amerika!

 16. Ritter

  Trump is sterker uit het debat naar voeren gekomen dan Hillary. Hij drukte Hillary verschillende malen in de verdediging zoals met b.v het email schandaal waarbij Hillary is betrokken.

  Ondanks het feit dat de moderators weer de kant van Hillary kozen en Trump de harde vragen kreeg en Hillary de makkelijke vragen heeft Trump het debat gewonnen.

  “Online polls, unbiased commentators, and the Mexican Peso agreed Trump won.”
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-09/debate-post-mortem-trump-crushes-clinton-you-should-be-jail

  1. Vabis

   Zo is het maar net Ritter, bij Clinton News Network (CNN) zitten zij danig met de handen in het haar.

   En het zal veel tegenstanders van Clinton aanspreken dat wanneer Trump POTUS wordt hij zijn best gaat doen haar te vervolgen.

 17. Niek

  Gelukkig dat Donals eerlijk is en bovendien de FEITEN noemt.

  Of, ze zegt het wel zelf: Kate Shelton, verkrachtings slachtoffer toen ze 12 jaar oud was. En nog een keer “behandeld” door Linkse Rechter HiLIARy Clnton:

  FEIT: “Hillary Clinton an advocate for women & children? Not even close.. She terrorized me during my rape case & later laughed about it.

  FEIT: “If I’d had justice vs my rapist, maybe I could have healed. But Hillary Clinton made sure I suffered loss of justice, then laughed it off.”

  Feit: “Hillary Clinton is a cold-hearted liar. The lies she told about me, 12 yr old rape victim, traumatized me nearly as much as the rape itself.”

  Feit: “At 12 I was one of the first women Hillary Clinton destroyed, but I wasn’t the last. Please put an end to this woman’s career of abusing us.”

  Ik weet er alles van. Als je smerige linkse D666 rechters hebt, nou ga daar maar aan staan. Tuig van de richel. En heel duur, €300,- per uur, woeker.

 18. Niek

  Donald, sorry

 19. rebus sic stantibus

  Het tweede debat heeft als uitkomst dat de aangeschoten stier Trump zich net voldoende wist staande te houden om door te kunnen strompelen tot de verkiezingsdag. Dat is voor Clinton een uiterst gunstig resultaat, ze kan zich de komende weken beperken tot het glimlachend wijzen op de machteloze capriolen van deze trieste clown.

  De verkiezingen zullen een landslide opleveren voor de Democraten die en passant de meerderheid in Huis en Senaat kunnen verwerven. Tegelijkertijd kan Clinton de samenstelling van het Hooggerechtshof voor decennia moderniseren.

  Het gaat de goede kant op.

  1. zomaar

   net hoe je het bekijkt !, al is het ver van mijn bed , toch heeft wie er ook komt als president wel wereld invloed , dus Clinton zal de linkse manie hier ook aanwakkeren .

   (dan wat niet onbelangrijk is voor de media , na de eerste ZW president , is er nu een (de eerste) vrouw , en dit word weer in haar voordeel door de media gepromoot .

   afin ben je een aanhanger van een linkse kletsmajoor !, zoals jij dus , ben je hier blij mee .

   toch zie je liever dat problemen aangepakt worden en opgelost , dan verdient Trump indeze je sympathie , oke afgezaagd !, weer een blanke man als president , dat wel .

  2. Sniper666

   @rsc

   U heeft een heel ander debat gezien? Tijd voor een bezoekje aan Pearl voor een nieuwe fiets.

 20. Niek

  Zomaar: “afin ben je een aanhanger van een linkse kletsmajoor !, zoals jij dus , ben je hier blij mee .”

  Nou weet je, idd een linkse kletsmajoor die vrouw – net als Rutte, tot nu dan want verkiezingen – maar HiLIARy is daarnaast ook een grove leugenaar – net als OpRutte – en dat is verreweg het alleraller ergst lijkt mij.

  Die mensen kan je absoluut niet vertrouwen, zeker als ze ons moeten vertegenwoordigen, de lafbekken!
  Geef mij maar (vaak iets lompere maar niet politiek correcte, ‘globalistische’) Wilders, Trump, LePen, Farage… eerlijkheid duurt het langst!!!!!

 21. Niek

  The Donald is back again! Completely. And more than everrrrrr!
  Zelfs de discussieleider had DIT nooit verwacht!

  Focus Group: Who are you willing to vote for?


  BEFORE ‪#DEBATE‬

  • Hillary: 8

  • Trump: 9  AFTER DEBATE

  • Hillary: 4

  • Trump: 18

  http://www.infowars.com/frank-luntz-says-trump-wowed-focus-group-first-time-theres-been-any-genuine-movement/

  1. Ali Yas

   Trump heeft tenminste één ding voor op Clinton: openhartigheid. Kiezers die de democratie liefhebben houden van eerlijke politici, mannen die zeggen wat ze werkelijk denken en beloven wat ze werkelijk willen. Donald is er zo een, Hillary duidelijk niet.

  2. rebus sic stantibus

   Infowars, geestig.

   1. Vabis

    Bronnen diskwalificeren, wetenschappers zonder onderbouwing afserveren als zijnde charlatan etc.

    Verder komt de parmantige pygmee op plateauzolen met een ego als een zeppelin niet, wat een misgeboorte is het toch……….

    1. ome Bob

     whahahahaha
     zo te zien mag jij hem al “”tutoyeren ”

     whahahahahahahaha

     ik ben bang dat ze het kind weggepleurd hebben ,
     en de nageboorte bewaard

     hoe is het mogelijk dat zo’n ongelukkig sujet geen zelfmoord pleegt hee ??
     of hebbie geen trap in huis , ? daar in die driehoek ??

     ome bob

 22. rebus sic stantibus

  Voor mensen die werkelijk willen weten hoe groot de schade is: http://www.politico.com/story/2016/10/republicans-down-ballot-worry-2016-229551

  1. RobertMarsman

   Ik denk het juist helemaal niet. Ik den namelijk dat het een averechts effect zal hebben en dat het backstabben van de GOP de kiezers nog meer in de richting van Trump drijven. De partijtop van zowel de republikeinen als ook de democraten worden toch al enorm gehaat in Amerika. ze vinden het een corrupt zooitje en het maakt niet uit of je democraat of republikein stemt, want aan het eind krijg je het zelfde.. Alleen al het gegeven dat bv een Bush en Mccain ineens op Clinton stemmen zegt natuurlijk al genoeg en dat bevestigd juist datgene wat heel Amerika eigenlijk allang vind.
   .
   Het backstabben van Trump door de GOP maakt van Trump juist nog veel meer een outsider. Iemand die buiten het establishment staat en die ze zien als een vijand. Het zal veel zwevende keizers doen besluiten om op Trump te stemmen. De GOP slaat niet de laatste spijker in de doodskist van Trump, maar ze plegen politieke zelfmoord.
   .
   Het zal mij niet eens verbazen dat het de GOP zelf is geweest die deze tape gelekt heeft met het idee Trump die ze altijd al hebben tegen gewerkt definitief uit de arena te slaan. Maar ze schieten zich er zelf mee in de voet.

   Ik weet bijna zeker dat Trump de President van Amerika zal gaan worden.

   1. rebus sic stantibus

    “Ik weet bijna zeker dat Trump de President van Amerika zal gaan worden.”

    Als er geen weddenschappen op zet kan het uitspreken van dit geloof weinig kwaad.

    1. ome Bob

     ooohhhhhhhhhhhh
     weer een goeie hoor jan lul, en 12 aka’s ,

     beste rukkende nageboorte
     en ook zo goed gevonden ook , knap hoor

     trek gewoon die pin uit die handgranaat johhh mafkees,

     ik zal dan wel roepen , dat het EEN BUKRAKET was !!

     ome bob

     1. rebus sic stantibus

      “beste rukkende nageboorte

      Een geluid uit de gesloten afdeling.

    2. RobertMarsman

     Pff durf ik zo te doen. Sterker nog Trump al die heks van een Hillary opvreten met haar Rusland en Poetinfobie. Want dat mens is compleet getikt die overal Poetins ziet. Ik denk dat ze er zelfs nachtmerries over heeft. Met haar koude oorlogs agressie gelul.

 23. Niek

  Ome Bob, probeer dat gajes niet op te voeden hoor.
  Alle slechterikken (allemaal w.s. simon dus): minder minder minder van jullie, stelletje linkse Blaaskaak Pielemansen; ome Bob heeft jullie nou teveel voorgezegd, toch?

  Nou proberen zelf te denken. Van bukraket tot en met handgranaat.

  Wat zeg je lullemans reetbus stik stante pede simontrol?

  “Ja idd, gewoon dat pinnetje eruit trekken, en wachten…”

  Toch ome Bob, ouwe groene baret veteraan? Met u kunnen we nog de oorlog winnen, en dat kan je w.s. niet zeggen van het gros van de NL ‘mannen’.

  1. Beukman

   Dingt Niek mee naar de Johnny de Selfkicker Award? Oom Bobs gaat het nog moeilijk krijgen.

   1. Houtlijm

    Heb je het filmpje van Ome Bob al bekeken Beukmannetje? Nee natuurlijk niet, dat durf je niet, bang als je bent dat je wereldbeeld in een keer onderuit gehaald wordt. Je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen hoor, alleen deze link volgen en je krijgt het gratis en voor niks voorgeschoteld. Het filmpje duurt maar 8 minuten en je kunt meteen naar 6.15 gaan om de talloze kogelgaten zelf te tellen.
    https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

    1. Beukman

     Was dát nou het filmpje waar Oom Eend zo eindeloos mee leurde, maar te beroerd was om eventjes de link te geven?
     De kogelgatentheorie hangt toch aan de SU-25 theorie? Hoewel nog lang niet alles duidelijk is, meen ik dat er toch wel aardig wat gaten in zijn geschoten. Hier oa:

     https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/01/10/su-25-mh17-and-the-problems-with-keeping-a-story-straight/

     1. Houtlijm

      Bellingcat, ach gut.

     2. Beukman

      Ik zou die link zeker niet gaan bekijken als ik jou was, @Lijmpje. Je wereldbeeld zou er eens door kunnen worden geschokt.

      Hier nog iemand anders die weet waar ie het over heeft:

      http://www.airliners.net/forum/viewtopic.php?t=1344405

      “The fighter jet theory has so many holes in it (no pun intended) that it’s hard to take it seriously.
      There is little to no evidence of the fighter, certainly not from a credible source. No radar data has ever conclusively shown evidence of it.
      Then there’s the question of why they’re using an Su-25 that’s not a proper fighter instead of an Su-27 or the like that is. It’s not because it’s harder to detect because it’s not a stealth fighter.

      I can believe that there are versions of the Su-25 that can reach MH17’s altitude, but that doesn’t necessarily mean it can intercept. Can it reach the speed necessary? If it could, then it would have to be right next to the 777, and as above, there’s no evidence of it.

      Looking at the holes in the cockpit area of the 777 tells us that the shrapnel is from a SAM, it’s impossible to be bullets as even a proper fighter can’t get that many bullets into such a small area as seen. it would require an approach from the side, giving less than a second of accurate fire, and the even spread and number of bullet holes indicate that theory is invalid. But since we know for a fact that the damage resembles SAM strike, then why does a fighter jet become involved anyway? We also know for a fact that the cockpit voice recorder cut off suddenly. The only way an airliner’s CVR cuts off suddenly if if the plane breaks apart instantly. Planes do not however break apart instantly when hit by a fighter jet’s missiles, they simply don’t do enough damage. KE007 was hit by radar guided missiles with much larger warheads than the heatseekers that the Su-25 would use. KE007 didn’t break up instantly, it was semi-controllable for a few minutes. Furthermore, there’s also a record of the same type of heat-seeking missile (the R-60) being fired at a small jet in Africa and the jet surviving (one missile knocked the engine off, the other hit it as it fell). So if the R-60 was fired at MH17 it may not even have damaged the fuselage, only the engines. This would register on the CVR and the pilots would react. But as we know, there was no such reaction.

      Would the fighter jet have fired missiles at the falling airliner if the SAM hit first? Not a chance, on top of being very tricky as the airliner breaks up, you have to ask why it would do such a thing if the job was already done. It’s completely pointless. Any theory that involves a fighter jet can very easily be disproven. And thus should really be dismissed.

      To be really honest mate, you seem like someone who’s interested in the conspiracy side of things because it’s interesting rather than because you’re particularly interested in finding out what really happened. I appreciate that you put a lot of effort in, but a lot of what you say about MH17 makes little sense.

     3. ome Bob

      beste Beukraket ,
      Ome bob zal nog 1 x je oren wassen , vuile teringlul !

      je begint DUS AL EERST IN HET BEGIN , na 3 x niet te kijken

      en te vertellen dat je niet elke draad na kan kijken
      je zit godgloeiende gloeiende dag en nacht hier op dit blog
      vuile lul ,
      nu te vertellen dat ome bob de link net had doorgegeven

      dus je liegt gewoon altijd VVD , EU tering luL ,

      dus je komt nu met ????

      iets wat wij , o.a. Peter en Ik c.s. ook 27 maanden geleden al onderuit gehaald hebben.

      DUS JULLIE BLIJVEN HET GEWOON PROBEREN , !!

      oud nieuws en dat gewoon herhalen ,

      nou Ome bob en peter selie hebben maanden als een bok op de haverkist gezeten .

      DUS HET WASSEN VAN JE OREN GAAT NU BEGINNEN TERINGLUL

      iedere bewoner in Ukraine !!!!
      DUS IEDEREEN BEUKMAN !!
      noemt elk vliegtuig ,
      of het nou een straaljager is een mig 27 of mig 29
      of sukhoi SU 24 of sukhoi 25

      dat heet in ukraine een sukhoi 24,
      maar de hebben ook van Oom vladimir nog een kleine 200 Mig 27 en 29 gekregen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      WEET JAN MET DE PET VEEL , DUS OOK DE RUSSEN HEBBEN DAT AL 171 X UITGELEGD, OOK OP TV
      maar Beukman c.s. kijkt naar de nos, leest de telegraaf en A>D
      en luistert naarr oom Livenstro de man van HET WAS EEN BUKRAKET NA20 MINUTEN
      die homo neem je dus wel serieus !!

      JA, ZAL WEL MET GELD TE MAKEN HEBBEN TOCH ??

      O . ja joh ?? , ook dat wist je niet, dus jouw vriend, de door Soros betaalde USA vriend , verder werkeloos op een zolderkamertje in London , gaat dus zoeken, ja een SU 24 en 25 , hebben moeite met de snelhuid van de MH17 en de hoogte ,

      NOU DAT HAD JE AAN OME BOB OOK KUNNEN VRAGEN ,
      maar ome bob weet zo veel, en dan blijk je zo dom

      DAT DOEN ddsERS NIET HE,

      WANT HET WAS EN MOET EEN BUKRAKET ZIJN EN BLIJVEN !!

      dus Bellingcat de man die nog nooit in Ukraine is geweest laat staan op de crash plek heeft gestaan ,
      lult dus al dik 2 jaar uit zijn nek , en is ook in duitse kranten en dagbladen al vele malen afgeschilderd als een omgekochte klootzak
      EEN SOROS SLAAF EN DE USA ZIJN NATUURLIJK HEEL BLIJ MET HEM !!

      Ik ga je die duitse kranten en nieuwsbladen echt niet allemaal aanleveren, je kunt van mij de typhus krijgen ,

      want je bent nog te lui en te dom om dit effe zelf uit te zoeken ,

      googelen , TUURLIJK NIET !!

      BELLINGCAT SPREEKT DE WAARHEID, ZOEK ZELF MAAR LUL !

      WHAHAHAHAHAHA

      DUS DE FEITEN , :

      OME BOB ZIET EN JIJ OOK EN HOUTLIJM c.s. EEN BELACHELIJK RAPPORT VERSCHIJNEN !!

      27 maanden over gedaan, het 1e erapport stond niks in , het 2e na al het uitstekende werk nog steeds niks !!

      en als je bewijzen ergens bij moet gaan zoeken, bij iets wat er niet gebeurd is !!!
      DAN HEB JE EEN PROBLEEM

      DUS ??

      we maken een animatiefilmpje , wat zelfs Ome bob , die alles al had en heeft dus binnen 10 minuten zoeken onderuit haald
      op 3 punten !!!!

      er wordt een bukraket instalatie vertoond ?? whahahahaha

      1e filmpje opgenomen op 5 juli de crash was op 17 juli !
      2e filmpje opgenomen pakweg voor 14 juni crash was op 17 juli
      3e filmpje buktransport zelfde truc , na de aanslag terug naar
      RUSLAND ???

      WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      3e filmpje kan je zo zelf opzoeken, is op de kruising in een
      dorpje met een reclame bord op de foto met de naam van
      het garage bedrijf erop waar bij staat nog 300 meter .
      Dat dorpje ligt 64 km op Ukraine grondgebied

      DUS BEUKMAN LIEGENDE TYPHUS EU TROL EN LANDVERRADER
      VOOR EEN HABBEKRATS

      WANNEER GAAN JE OGEN NOU EEN KEER OPEN ??

      NOOIT, HEE, HELEMAAL NOOIT !!

      DAN IS HET OREN WASSEN NOG NIET KLAAR PAARDENLUL ,

      want dan zal Ome bob je ook nog even met je het oude filmpje doornemen

      waarvan jij roept , was dat nou alles ??

      JA BEUKMAN dat was alles M

      dus jouw landverraders vrienden VVD , livenstro, Camaron , clinton , hollande en zelfs die australische zeiloor riepen na 20 minuten na DE CRASH ?????????????????????

      HET WAS EEN BUKRAKET , PUTIN DID IT !!!

      DUS HIER OPDIT FILMPJE :

      zie je de Canadees lopen, OSCE gezonden vertegenwoordiger , niks met de Russen te maken , niks met Putin te maken , hij is daar voor jouw vrienden DE EU EN BRUSSEL
      voor onderzoek naar de waarheid ,

      dus die man loopt in bodywarmer met nog meer onderzoekers maar hij is de baas, over de rampplek vanaf 32seconden op het filmpje ,

      EN ALS DAT OP 6MINUUT 07, DE LIEVE MEVROUW VRAAGT ?

      WAT denkt u nu gezien te hebben , beste teringlul !! beukman

      ik zal het woordelijk voor je vertalen , in je huurhuis !!!!!

      1e CROSSFIRE !!!! ,weet je wat dat is lul, ??
      dan zijn de kogels er aan de andere kant zelfs uitgekomen

      2e Machine gun fire , dat zegt de man machine gun fire !

      3e VERY HEAVY MACHINE GUN FIRE , LUISTER JE LULLO
      very heavy machine gun fire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      NOG NIET KLAAR IS HIJ DAN HOOR !! LUISTEREN HE BEUKMAN LUISTEREN !!!

      4e that left UNIQUE MARKS !! UNIQUE MARKS BEUKMAN

      5e that we have not seen anywhere else , duidelijk beukman ?

      6e and we have not seen ANY ( ANY ) ANY , kan je lezen ?
      BEUKMAN ??????
      ANY EXEMPLE OF A MISSILE ??????????

      dus waar zijn jouw bewijzen nu na 27 maanden BEUKMAN ?

      Bellingcat op zijn zolderkamertje BEUKMAN ????

      DEZE MAN LOOPT, LIEP OP DE CRASHPLEK

      EN JOUW VRIENDEN ,

      DE MENSEN VAN DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE , DENKEN ERMEE WEG TE KOMEN ??

      DUS BEUKMAN LAAT MIJ DAN DIE BUKRAKET ZIEN ??
      DE INSLAGEN VAN DIE BUKRAKET ,

      DE RUSSEN HEBBEN ALLES GETEST , EN ALLE BUKRAKET INSLAGEN OP DE TESTEN OP OUDE VLIEGTUIGEN ZIEN ER ALLEMAAL ANDERS UIT .

      DUS BEUKMAN , ik ga dit niet nog een keer doen

      je gaat nu zoeken zelf, en dan wil ik als je zinnig tegengas geeft of wat wilt vragen , best antwoorden

      en anders,

      sterf dan vandaag maar, zuip een fles dikke bleek leeg,
      want ik weiger om met landverraders en NSBers die weigeren te kijken dan wel zelf te zoeken , nog verder te praten

      gegroet Oom Vladimir

      p.s. als ik je er een plezier mee doe, kan ik ook een overvliegende mig laten zien hoor , tijdens een TV intervieuw , die over vliegt op 50 / 100 meter hoogte , met de radar uit

      ome bob heeft echt alles !!

      dus mijn onderste steen komt echt wel boven ,
      en bezoekers van de landverraders zijn altijd welkom
      Ome bob heeft een keurig geoliede nieuwe Kalahnikov aan de kapstok hangen !!

      dus wel kloppen hoor !! whahahahahaha

     4. rebus sic stantibus

      Foei, foei, wat begint Ome BOB vals te spugen als hij geconfronteerd wordt met argumenten waar hij geen weerwoord op heeft.

     5. Houtlijm

      Rebuslul, het lijkt me anders dat Ome Bob een tsunami aan argumenten en feiten aandraagt. Dat jij deze vracht bewijzen binnen je ‘debatspel’ negeert met een volslagen debiele opmerking. zegt alles over je onvermogen tot debatteren. Je bent een smerige miesgasser en dat vindt praktisch iedereen hier. Durf jij jezelf nog wel aan te kijken in de spiegel? Zo ja, dan is dit het beste bewijs dat je een psychopaat bent zonder empathie en geweten. Maar ook dat wisten we allemaal al. Sterf, bokkelul.

     6. rebus sic stantibus

      De onbeheerste agressie en boosheid van Houtlijm bevestigt mijn vermoeden dat hij te licht is voor de inhoudelijke discussie.

     7. rebus sic stantibus

      Gezond boerenverstand, Ockhams scheermes en het gezag van een solide onderzoekscommissie zijn voor mij ruim voldoende om de ongerijmde complottheorie van Ome Bob naar de prullenmand te verwijzen. Daarvoor hoef ik geen kogelgaten te bestuderen.

     8. Houtlijm

      In het eeuwig herhalen van dezelfde opmerkingen, toont zich de beperkte en rigide geest van Rebus Staande Penis het duidelijkst. Geen enkele creativiteit of vernieuwing, slechts een dode, uitgebluste lus met steeds dezelfde betekenisloze woordjes. Hoe hou je het in godsnaam uit met jezelf?

     9. Beukman

      Errug goeie pots , OOM EEND , en van een hemelse lengte. Genieten man! Nu ik wat meer gewend raak aan jouw stijl, ervaar ik hem ook minder als een uit elkaar geplofte BUKRAKET. Ik zie nu STRUCTUUR Zinsbouw en woordgebruik zijn een stuk rijker dan die van die andere Rotjeknorder hier op DDS die zichzelf inmiddels heeft vernoemd naar een ouwe Zweedse vrachtauto. Wat zou die man nou het liefst vervoeren? Tweedehands Russische BUKRAKETTEN?

      Ondaks je bloemrijke stijl weet je echter toch helder je argumenten voor het voetlicht te brengen. Althans, voor zover je kan spreken van argumenten . Maar eh …… KIJK JE ZELF EIGENLIJK WEL NAAR DIE FILMPJES VAN JOU , OOM EEND ???
      Die Oekariense Canadees zegt niet op 6 . 07 , het was machine gun fire , nee , hij zegt : ” It ALMOST looks like machine gun fire . ”
      VOEL JE HET VERSCHIL ??
      HUH ???

      Dit was kort na de aanslag , ze wisten nog niks , en de man zegt : ” It ALMOST looks like machine gun fire .”
      Het heeft er wel wat van weg , maar IS HET NIET . In die context moet je ook zijn zinnetje over fusilage lezen … SNAPPEZ-VOUS ???

      Hij zegt daarna dat ie geen stukkies “missile” heeft gezien. Maar die waren er wél, ze zaten oa in de de lichamen van de bemanning, zoals later zou blijken. Nee jammer, Oom, daar zijn geen openbare foto’s van, van die mensen vol met stukkies BUK raket. Later hebben ze ook stukkies teruggevonden op de crash site en in de wrakstukken van de MH17. Het soort stukkies wijst op op….. je raadt het al: een Russische BUK, wat wordt ontkend door…. je raadt het al: de RUSSEN !!! “We don’t have those trained eyes to pick that up”, vervolgt onze Oekrainer. Er zijn inmiddels experts aangekomen die hiertoe wel in staat zullen zijn als het er is, besluit hij. En zo is het!
      Het was een 9M38 BUKkerd, Oom. Russisch ding.

      Aaaaaah . die Russische radarbeelden die opeens opdoken, 1 dag voor de JIT presentatie. Die beelden lagen onder een stapeltje snotlappen in de onderste la, hadden ze 2 jaar overheen gekeken. Wat blijkt? ER IS GEEN TWEEDE VLIEGTUIG GEWEEST . ZELFS DE RUSSEN ZEGGEN HET !!! dAG Michael Bociurkiw ! Het was immers EEN BUK !!!

      oH, TROUWENS, Dat mijn vriend Lijmpje niet heeft gereageerd op reactie 74, is heel begrijpelijk. Maar van jou begrijp ik het ook echt wel hoor. Wat schuift het eigenlijk, wat betaalt oom Poetin jou voor je propapoëzie?

      Nou OOM EEND, ik ga nu een stevig glas bleek on the rocks inschenken en proost op jouw gezondheid. We hebben het vast nog wel eens op BUK … WHAHAHAHAHAHA .
      Oom Beukraket

      Oja check ook even die geinige filmpjes op

      https://www.om.nl/onderwerpen/mh17-crash/@96067/jit-mh17/

      Met name die 2e, die jouw vraag beantwoordt naar een foto van het wapen. Zal ik je mijn gironummer geven, oom? Of kan het ook handje contantje? De belastingdienst vertrouw ik voor geen cent.

     10. Beukman

      @Rebus op #76
      Je bent te hard voor oom Bobs. Zijn gescheld is op te vatten als een diepe blijk van genegenheid. Ook het feit dat hij de tijd neemt om een pots voor mij te schrijven van zeker 1 meter 50 spreekt boekdelen. Dat doe je niet voor iemand aan wie je een pleuris hekel hebt. Het is ook meer dan zijn Russische werkgever hem vraagt.
      Ik mag de oom uit Rotterdam wel.

     11. Houtlijm

      Beuk, absoluut leuke persiflage op Ome Bob. Je bent een lul, maar wel een grappige lul.

     12. Beukman

      Nou eh, dank je @Lijm. Oom Bobs gets under my skin. Als je nu maar niet gaat denken dat we dezelfde persoon zijn.

     13. ome Bob

      beste beukman ,

      ik heb je gezegd, kom met argumenten , dus niks
      DE UKRAINE AANGELEVERDE LEUGENS ,dank ik wist het wel
      je hebt dus niks

      EN JE KOMT MET HELEMAAL NIKS
      NOPPES , NIEMENDAL, NADA , ZILCH NOTHING !!
      en je lult wel weer een eind in het rond,
      OP DE RUTTE MANIER ,
      dus dan pleur je er weer dingen van BELLIGCAT TUSSENDOOR
      dus weer geen argumenten , USA trol , soros betaald hem !!

      je spreekt dus of geen engels
      of je krijgt de gegevens
      de leugens van 27 maanden geleden zo aan gereikt
      van mensen als Livenstro, vanddar dat het wat lang duurde
      nou die is volledig te vertouwen hee ?

      20 minuten , het was een bukraket , Putin did it whahahaha
      mag hoor,
      maar Ome bob heb je dus nergens onderuit kunnen krijgen .
      er is niks nieuws

      zielig eigenlijk he droplul , dat je met deze oude meuk weer op pad gestuurd wordt ???
      ALLES HEBBEN WE AL GEZIEN ,

      ze hebben beelden van een rookspoor, ?? nou die heb ik al gezien , 1 dag later bewezen nieuws , foto’s gemaakt met telelens op 6 a 8 km afstand, bleek affakkelen van graanstoppelveld ., noemen ze
      ”STUBBLE BURNING “” dus ook gelul ,
      werd dus razendsnel allemaal aangeleverd door de daders in KIEV he !! niet vergeten ,whahahaaha

      ze hebben mensen die het gezien hebben, ?? ja ikke wel, maar die hebben op de crash plek 2 vliegtuigen gezien ,

      helemaal nergens heb je ook maar 1 woord van tegengas of een goed argument , niet met de animatie filmpjes, je durft er eens over te beginnen ,

      niet over machinegun fire, heavy machine gun fire
      geen enkel deel , ook maar iets gevonden van een bukraket ??

      DEELTJES GEVONDEN, ?? WHAHAHA LAAT DAN ZIEN LUL !

      ik heb op Tv een man gezien met 4 schalen vol ??
      aangereikt door KIEV,

      ben je ernog teringlul ??

      stukken uit het lichaam van de piloot, ?? gelogen
      laat maar zien dan !

      een stuk van een bukraket, , lul ik kan het dromen, komt uit het Ukraine voorraadmagazijn , uiteraard aangeleverd door KIEV

      DUS IK BEN KLAAR MET JE !!!
      STUK VUIL
      GA LEKKER MET DIE OPGEBLAZEN ZAKKOS GIGANTICOS SPELEN
      vraag of Livenstro ,
      het was een bukraket even aanschuift
      ook volledig te vertrouwen ,
      en vergeet niet hem een groot glas dikke bleek aan te reiken

      ja VVD tenslotte he

      dus sterf lul

      en ik heb nog honderden pagina’s,

      ik vraag of ik die mig 27/29 moet laten zien ??

      je durft er niet eens op te antwoorden !!

      ALLES HEB IK , MAAR NIET VOOR JOU ,

      dus beste tering lul, EU trol

      zuip je fles bleekwater leek, sterf en steek de dievenmoord

      niets bewijs je,

      je laat nergens mijn ongelijk zien ,

      ik sla je met 15 punten om je oren ,

      en dan denk je mij te pakken op 1 woord ???
      EN ZELFS DAT IS GELOGEN , , DAT ZEGT mICHAIL HELEMAAL NIET !

      dus ga heen en vermenigvuldig je zeker niet verder

      want 1 zo’n stuk vuil , zo’n stuk gajus op de wereld

      is meer dan genoeg .

      doe vooral Paulus en euqualypta de groeten
      voordat je de dikke bleek naar binnen kantelt ,

      whahahahahahaha

      klaar is Ome BOB, met losers EN VERRADERS VAN zijn eens zo mooie landje
      mijn eens zo geweldige landje helpen 30 zilverlingen
      en zakkos giganticos naar de kloten
      Ik hoop dat je kinderen binnen kort doodgestoken worden door je islam buren
      kom ik je feliciteren

      KLAAR MET DIT VUIL ,

      NEXT

      OME BOB

      p.s. dus beste mongool , ik heb ook nog even je
      lijst bekeken dan wel geopend

      whahahahahahaha,

      dus na je net vertelt te hebben DAT BELLINGCAT DUS VOOR DE USA EN SOROS WERKT ,
      doe je mij ook nog een groot plezier om te laten zien , dat je een ontzettende grote liegende stomme hersenloze paardenlul bent ,
      WANT ?????

      alles wat je in dat stuk aanlevert, DUS WERKELIJK ALLES !
      IS AANGELEVERD DOOR DE UKRAINE VEILIGHEIDSDIENST

      DUS “”DE DADERS ‘ hebben het bewijs geleverd !!

      en dan dat leuke stukkie over de afschietplek, whahahaha

      Ome Bob kan Ukraine dromen , maar jullie de landverraders denken met zulke gegevens gewoon weg te komen klootzak maar om zelf te kijken ben je te dom

      dan zitten als dat de plek geweest zou zijn !!!!
      let effe op ( ZOU ZIJN HEE )

      DAN ZITTEN ALLE GATEN IN DE COCKPIT AAN DE VERKEERDE KANT .

      je hebt toch gezien , dat de animatie ingezette bedrog filmpjes gelogen zijn .nu he, ?? dus dan is de afschietplek toch ook gelogen , lul

      dus zuip die fles bleekwater leeg, en steek de tering moord klootzak

      zo welterusten

      whahahaha

      OME BOB onderuit halen , er is een man die zelfs een boek heeft geschreven met mijn gegevens !!

      dus ik hoop dat ik een kaartje krijg, dan kom ik op je graf zeiken ,

      graftak

      dooei ome bob

     14. Beukman

      OOM EEND schrijft:
      “dus ik hoop dat ik een kaartje krijg, dan kom ik op je graf zeiken ”

      Doen we OOM ! Jij mag in mijn URN komen pissen . Maken we daar een PAPJE van en boetseren we dit tot een piepklein mausoleum voor Poetin . Daar moet ie wel in passen toch , klein mannetje is het toch , Poetin jouw BROODHEER ?

      dOOEI terug OOM , kijk uit voor GOEDKOPE BLEEK , TINNEF , we willen nog langer van jou genieten . Geen HUISMERKEN dus beloofd ????

      Nou doehoeiii !!! Groetjes ook nog van oom SOROS .

    2. ome Bob

     je ziet het hee, beste Houtlijm !!!

     dus eerst na mijn filmpje, doodse stilte
     U herhaalt het dan met :

     Beukman waar is je antwoord ??

     doodse stilte

     en gooi het you tube filmpje er nog een keer op

     doodse stilte ,

     en dan terug komen dat ik de link weigerde te plaatsen ,

     en nu ??

     volkomen radiostilte, dus weer doodstil !!

     die 14 a.k.a. etterbak , zakkos giganticos, die kan roepen wat hij wil , whahaha
     zie je de paniek, dus weer zo’n dooddoener opmerking

     geen argumenten, geen tegen argumenten , helemaal niks !!

     ik hoop dat ze ooit ook maar iets aandragen !!

     want alles wat ze aandragen is n.l. gelogen vanaf dag 1

     dus ,wat ik ook schreef , :

     BEWIJZEN ZOEKEN , BIJ IETS WAT NIEET GEBEURD IS !!

     DAT VALT NIET MEE !!

     ze zullen het eindeloos blijven herhalen !! whahahahaha

     dus een moord zonder enig bewijs , en dan met een groep mensen 27 maanden zoeken naar ???????

     IS DAN DE HELE WERELD GEWOON HELEMAAL VERROT ??

     IK DENK DAT HET ANTWOORD , ??

     YES IS, werkelijk ongelofelijk !!!

     dank voor de hulp

     groeten Ome Bob

     p.s. beste Houtlijm , ik mag toch ook aannemen, dat je de filmpjes van Hansie de Rolmops ,
     met de tranentrekkende snikkende bolle typhus VVD dweil
     “”het beertje “”
     en
     Het stelen van de ringen van de doden
     OOK HOPELIJK OOIT WEL UITGEKEKEN hebt HEE ??

     WHAHAHAHAHA , die kan zo tegen de muur ,

     die volgevreten VVD landverrader

     1. ome Bob

      beste beukman ,

      ik heb je gezegd, kom met argumenten ,
      EN JE KOMT MET HELEMAAL NIKS
      NOPPES , NIEMENDAL, NADA , ZILCH NOTHING !!
      en je lult wel weer een eind in het rond,
      OP DE RUTTE MANIER ,
      je spreekt dus of geen engels
      of je krijgt de gegevens
      de leugens van 27 maanden geleden zo aan gereikt
      mag hoor,
      maar Ome bob heb je dus nergens onderuit kunnen krijgen .
      er s niks nieuws

      zielig eigenlijk he droplul , dat je met deze oude meuk weer op pad gestuurd wordt ???
      ALLES HEBBEN WE AL GEZIEN ,

      helemaal nergens heb je ook maar 1 woord van tegengas of een goed argument , niet met de animatie filmpjes, je durft er eens over te beginnen ,

      niet over machinegun fire, heavy machine gun fire
      geen enkel ook maar iets gevonden van een bukraket ??

      DEELTJES GEVONDEN, ?? WHAHAHA LAAT DAN ZIEN LUL !

      stukken uit het lichaam van de piloot, ?? gelogen
      laat maar zien dan !

      een stuk van een bukraket, , lul ik kan het dromen, komt uit het Ukraine voorraadmagazijn

      DUS IK BEN KLAAR MET JE !!!
      STUK VUIL
      GA LEKKER MET DIE OPGEBLAZEN ZAKKOS GIGANTICOS SPELEN
      vraag of Livenstro ,
      het was een bukraket even aanschuift
      ook volledig te vertrouwen ,

      ja VVD tenslotte he

      dus sterf lul

      en ik heb nog honderden pagina’s,

      ik vraag of ik die mig 27/29 moet laten zien ??

      je durft er niet eens op te antwoorden !!

      MAAR NIET VOOR JOU ,

      dus beste tering lul, EU trol

      zuip je fles bleekwater leek, sterf en steek de dievenmoord

      niets bewijs je,

      je laat nergens mijn ongelijk zien ,

      ik sla je met 15 punten om je oren ,

      en dan denk je mij te pakken op 1 woord ???

      dus ga heen en vermenigvuldig je zeker niet verder

      want 1 zo’n stuk vuil , zo’n stuk gajus op de wereld

      is meer dan genoeg .

      doe vooral Paulus en euqualypta de groeten
      voordat je de dikke bleek naar binnen kantelt ,

      whahahahahahaha

      klaar is Ome BOB, met losers van de natie
      mijn eens zo geweldige landje helpen 30 zilverlingen
      en zakkos giganticos naar de kloten
      Ik hoop dat je kinderen binnen kort doodgestoken worden door je islam buren
      kom ik je feliciteren

      KLAAR MET DIT VUIL ,

      NEXT

      OME BOB

     2. rebus sic stantibus

      Ome Bob staat met zijn mond vol tanden en die bijt hij stuk van kwaadheid.
      Beukman heeft nog enig respect voor deze verwarde dwaas, ik niet.

     3. ome Bob

      goedemorgen

      OME BOB gaat heerlijk dagie naar het strand !!
      zijn aow , pensioen, en zwarte gld verluieren met zijn mooie meissie !!!

      dus wegens gebrek aan tegengas , alleen bellingcat waarheden
      whahahahaa
      tevens alle door Ukraine aangeleverde leugens , 27 maanden leugens ,
      nou dat gaat Ome bob niet nog een keer uitleggen

      weerleggen van feiten , van door Ome Bob aangeleverde gegevens ??

      0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      we lullen er gewoon omheen , net als Pinokkio onze beste homo van het land, met stip op 2 Livenstro, tevens zijn holmaat en Soros slaaf !

      ja ik vertel ook maar wat ik hoor in Den Haag

      3 valse filmpjes over bukraket transport geweldig rapport hoor !
      whahahahaha
      aangegeven afschietplaats , van onzichtbare bukraket , uitstekend weerlegd Beukraket , goed hoor
      mitrailleur 30 mm kogelgaten niet weerlegd
      heavy mitrailleur 30 mm kogels niet weerlegd
      crossfire holes niet weerlegd
      geen enkel gat gezien van een bukraket niet weerlegd

      DISCUSSIE TOTAAL SCORE l

      OME BOB SCORE 17 met stip !!!

      30 ZILVERLINGEN, EU TROL, SOROS VAZAL , TOILETREINIGER MET DIKKE BLEEK , slaaf bij paulus en neelie , tevens HOLTOR , LEUGENAAR , HERSENLOZE
      VVD PAARDENLUL, LIVENSTRO HULPSTUK , ONBETROUWBARE BETON STUITERAAR DE GROTE PAARDENLUL ,

      DE BEUKRAKET SCORE 0

      nada , niks, nichts, rien , noppes, ziltch , nichts ,zero

      dus VUILNISMAN KAN DEZE ZAK OOK MEE ??

      MOOI .

      p.s. en dank beste zakkos giganticos, voor de geweldig inbreng van je one-liners,

      whahahaahahahahah , daar had ik heel veel aan, je argumenten ?????
      welke ??
      slaan werkelijk als een Kut op een slagroomgebakkie !!

      dus 15 – 0 beste beukraket

      STRAND HERE HE COMES , the king himselves
      BEUKRAKET werk ze he, met de dikke bleek !!
      ook goed onder de randjes

     4. Beukman

      Goed om te horen dat je eindelijk eens wat nuttigs gaat doen , OOM EENd kijk wel effe uit voor vervuilde ijsjes , want die GRIEKEN kunnen de kleursoffen die de EU voorschrijft niet meer BETALEN dus ze verven hun ijs met heel andere dingen !!!
      Nee GEEN DETAIL

      A propos koop ook eens een fles AGENT BLANCHISSANT BRUT als je eraan kan komen daar op dat eiland , echt de champagne onder de BLEEK OOK GESCHIKT VOOR GORGELEN !!! Aan de prijs, maar dan heb je ook wat .

      Ik ga je niet langer ophouden vriend , maar het is hELEMAAL NIET ZEKER dat dat kogelgaten waren . lees reactie 74 nou eens KAN NIET !!! GEEN MITRAILLEURVUUR . eN AL die grote gaten waar komen die van denk je? van VOGELSNAVELTJES , of misschien toch van kleine stukkies BUKRAKET ???

      Nou OOM ga je AOW er nou maar doorluieren op je strandje ,
      dan ga ik weer aan het werruk

      doehoOoeeeii jonge god BUKKERD !!! smeer je je eigen goed in ??
      ik lust je rauw , niet doorbakken

     5. ome Bob

      goed zo mijn jongen mooi dat je het opgeeft ,

      je hebt niks, geen tegengas ,
      GEEN ARGUMENTEN geen foto’s , geen beelden
      geen geluidsopnamen

      ze hebben 800,000 bla bla bla, en 74576 bla bla bla

      MAAR WAT ZE NIET HEBBEN ??

      OOK MAAR IETS VAN EEN BUKRAKET !!

      staat de radars al weer aan ,?? beukraket ”
      en de spionage satelieten van de USA ???

      helemaal niks , ouwe teringzooi ,

      dus

      dus sterf maar klootzak

      en

      ik denk dat eerdaags “”WOODY WOODPECKER ” GEARRESTEERD ZAL WORDEN !

      VANWEGE ZIJN LAFHARTIGE AANVAL OP DE COCKPIT

      kogelgaten ?? beukman heeft niet gezien , dus ik vermoedt ??

      de broer van jules de korte

      DUS NET ALS DIE GRAFTAK NAAST JE OP HET DDS KANTOOR, DHR. HUTTEN, cp. SYFYLIS, ZAKKOS GIGANTICOS EN FRIENDS
      wordt er niet meer op je,
      de onnozele , de hersenloze, de betonstuiteraar
      gereageerd

      GEBED ZONDER EIND , MET KLOOTZAKKEN EN LANDVERRADERS

      zo dus we hebben een onzichtbare bukraket van voor 1995
      en een animatie filmpje, door al die kanjers in elkaar gedraaid

      whahahahahaha

      PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET , TUURLIJK

      ome bob , gaat weer een hoop geld stukslaan

      dooeiiii

      WOODY WOODPECKERTTTTTTTTTTTTT

     6. Robert Leiden

      Bobje.
      Vorige maand hebben de Russen zelf radarbeelden aangeleverd waarop geen ander vliegtuig in de buurt van de MH17 te zien was.
      En een vliegtuig wat er niet was, kan dus ook geen kogels afgeschoten hebben op de MH17, toch?

      Zie hier een verslag van een hoorzitting begin dit jaar:
      https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-33997-68.html
      met een copy/paste uit dit verslag over de kogelgaten:

      “…Zij gaan in het onderzoeksrapport heel systematisch alle scenario’s af van een boordkanon, een lucht-luchtraket en een grond-luchtraket en gaan na welke raketten beschikbaar zijn.
      Zij laten duidelijk zien dat er bijna duizend inslaggaten zijn.We kennen geen enkel boordkanon dat meer dan 250 keer kan schieten.
      Er moet dus of door vier of vijf vliegtuigen beschoten zijn of het kan niet.
      We hebben uiteraard gezocht naar die specifieke ronde gaten, waarbij men moet denken aan een diameter van minimaal 30 millimeter, want die kogels of patronen die eruit komen hebben een diameter van 3 centimeter. De gaten die zij veroorzaken, zijn of rond of elliptisch, afhankelijk van de hoek waaronder zij in die constructie inslaan. Zij krijgen dus een diameter iets groter dan die 30 mm, zoals men zich kan voorstellen. Deze gaten hebben wij niet aangetroffen.
      Onze experts hebben daar uiteraard naar gekeken.
      De schade die is waargenomen aan de wrakstukken komt niet overeen met de schade die wordt veroorzaakt door een boordkanon van een gevechtsvliegtuig wat betreft het aantal treffers, de dichtheid van de treffers, de richting van de kogelbanen en het type schade.
      We hebben dus geconstateerd en vastgesteld dat de inslagschade op de wrakstukken van vlucht MH17 niet veroorzaakt is door een boordkanon…”

      De enige 30mm gaten die jij ziet zijn waarschijnlijk je neusgaten…:D

      Bobje…

     7. Beukman

      Nou OOM EENDJE het is BALEN voor je maar al mijn kinderen leven nog steeds .
      ik hoop dat je je eigen goed hebt ingesmeerd vanmorgen , want ik lust je dus alleen maar rauw en niet met brandblaren .

      jE HEBT WEER GEEN ANTWOORD GEGEVEN HE
      ALLES EN IEDEREEN ZAT VOL MET BUKGATEN , HET WAREN GEEN KOGELGATEN WANT OP DE RADARBEELDEN DIE DE RUSSEN ZELF OPEENS 1 DAG VOOR HET JITRAPPORT VONDEN IN DE ONDERSTE LA, ONDER EEN STAPEL SNOTLAPPEN , STAAT GEEN 2E VLIEGTUIG !!!

      Wat nu OOM EEND ? Je kan ook niemand vertrouwen he . nu hebben de russen zelf zeker de radarbeelden vervalst , ze hebben een SU-25 weggegumd ???

      het is mooi geweest OOM , Robert Leiden heeft het dossier van me overgenomen . Zeer verstandige jongen stuk helderder ook dan ik drinkt vast ook minder bleek . Als je mij niet kan overtuigen , ga je hem ZEKER niet overtuigen .

      heb je inmiddels een fles AGENT BLANCHISSANT BRUT gekocht of hebben ze dat bocht niet op jouw roteiland ? Ik neem er een op jouw gezondheid WHAHAHAHaha
      Oom Beukraket

     8. ome Bob

      zo we krijgen een andere landverrader
      die het heeft uitgevonden,
      de volgende Eu trol , en onderzoeker

      heb ik poep geroepen ?? dacht het niet he lullo

      BEUKMAN weet het niet meer, geen argumenten, geen tegengas ,doet iedere keer een poging er omheen te lullen , 20 vragen , noppes geen enkele reactie

      dus jij denkt ,dat jij het wel redt , mafkees

      nou ook niet hoor dildo , vergeet dat nou ,

      ome bob heeft echte gegevens , en jij niet

      BELLINGCAT WHAHAHAHA

      whaahahahahaha

      leuk gesproken hoor mafkees, Robert leiden
      die het van beukman overneemt , whahaha
      laat me toch niet lachen man

      27 maanden , en jullie beginnen met een animatie

      filmpje, waarvan er 3 filmpjes , op andere data en 64 km
      op ukraine grond zijn opgenomen

      EN DAT IS HET BEWIJS VOOR DE HELE WERELD, GNA, GNA. GNA

      NA 27 maanden en dan roepen het is een bukraket

      moet je aan je malle moer uitleggen

      je hebt geen idee, wat de russen je straks laten zien he
      werkelijk geen enkel

      die hebben alle proeven op beeld staan hebben diverse bukraketten laten ontploffen en de gaten vergeleken

      en niets lijkt erop

      maar ja, jammer he, DAT HET TOESTEL ZO INTACT NAAR BENEDEN GEKOMEN IS EN NIET IN UKRAINE
      dat was allemaal niet de bedoeling he ??
      bij 9/11 vonden jullie ook al die paspoorten he, ???
      ik neem aan dat er echt goed gegodverd is he, toen hij op de verkeerde plek naar beneden pleurde WHAHAHA

      en dat dat eerste filmpje van die OSCE
      onderzoeker op internet verscheen

      30 mm. mijn heer, zeer zwaar geschut, crossfire
      en geen enkel bewijs van een bukraket

      dus laat maar zien hoor aan Ome bob

      dat bied ik openlijk mijn excuses aan !!

      roep ik al 27 maanden ,

      ome bob heeft ook al 3 x 10.000 euro klaar liggen
      voor de man of de vrouw

      met 1 beeld van de bukraket,
      of een opname met een telefoon

      misschien heeft de grote nieuwe kenner

      een opname van het rookspoor ??

      27 maanden , je lult uit je nek ,

      en helaas beste dropveter , heb ik op hoger niveau
      jullie teringzooi al meegemaakt

      onweerlegbare bewijzen na 1 dag USA YES ??

      27 maanden waar is het dan arrogante lullo ,

      zo met zulke mafkezen ben ik gauw klaar

      je hebt 880.000 berichten, en 1,28597980 andere foto’s bekeken

      en GEEN FOTO VAN EEN BUKRAKET NIET 1 KLOOTHOMMEL

      donderstraal lekker, naar je vrienden

      je 135 landverraders ,

      en val mij niet lastig, kom maar terug

      en plaats de foto even , van jullie lanceerplek whahahah

      als ze daar vandaan geschoten zouden hebben , ik herhaal zouden hebben dan

      ZITTEN ALLE GATEN AAN DE VERKEERDE KANT VAN HET VLIEGTUIG

      dus nogmaals ga lekker je, FAMILIE IN DE ZEIK NEMEN ,

      20 MINUTEN NA DE CRASH ; HET WAS EEEN BUKRAKET

      EN PUTIN DID IT, ???????????????????

      WHAHAHAHA , 27 MAANDEN VERDER , HELEMAAL NIKS ,

      en als er een bukraket afgeschoten wordt , natuurlijk is die van Rusland, die maken ze dus, ook voor Ukraine
      dus altijd een russische bukraket

      maar die dekselse putin heeft ze een onzichtbare gegeven

      denk ik zomaar, toch , want jullie kunnen hem niet vinden

      dus gewoon oprotten lul, met je hooghartige zeikverhaal

      je had niks, je hebt niks, en jullie lopen nog steeds met geld te wapperen in de Donnbass, heeft U misschien een foto ??? je hebt helemaal niks

      DAAR STINKT DE DOMME NEDERLANDER WEL IN HOOR, maar alles wat jij , jullie hebben is aangeleverd door jullie vrienden in KIEV

      en die moeten bij de eu ,

      dus opzouten mafkees

      ome bob

     9. Robert Leiden

      Bobje met de 39mm neusgaten…

      copy/paste uit dezelfde hoorzitting:
      “…Het heeft te maken met het type inslagschade en de positie waar deze zich bevindt, te weten op de romp. De begrenzingen daarvan zijn heel kenmerkend. Dat is bijna een vingerafdruk van deze specifieke springkop. Als additioneel hard bewijs hebben we natuurlijk ook nog de unieke vlindervormige fragmenten, die alleen maar voorkomen in deze springkop, zoals ook is bevestigd door leden van de Russische delegatie alsmede door een medewerker van Almaz-Antej, de wapenfabrikant die de Buk heeft ontworpen…”

      Dus de onderzoekscommisie krijgt bijval van de Russen en de fabrikant van de Buk.
      Het is dus van diverse zijden vastgesteld dat er geen andere vliegtuigen in de buurt waren, de perforaties niet van kanonvuur kunnen zijn, dat de zichtbare schade en gevonden fragmenten in cocpit en in lichamen van een heel specifiek model bukraket zijn.
      Dat wordt door onderzoekers van het JIT, de Oekrainers, de Russen en door de fabrikant van de BUK raketten onderschreven. Die zijn het daarover helemaal eens.
      Alleen wie de eigenaar was en waar de raket is afgeschoten, daar verschillen de meningen over.

      Gezien het extreme schelden en het gebrek aan inhoudelijke argumenten door Bobje trek ik de conclusie dat er teveel bezuinigd is op de gezondheidszorg.
      Met name de geestelijke gezondheidszorg.
      Sterkte met je handicap knul.

     10. ome Bob

      je blijft het proberen he SS-elite aanhanger ????

      de producent van de bukraket heeft verklaard dat :

      de “”genoemde warhead 93 ,,,,,,,,,, ” NIET PAST OP DE VOLGENS

      de Ukraine / EU / USA / ss elite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      gebruikte bukraket !!!!

      nog meer lul verhalen ????????????????

      ja onweerlegbare USA bewijzen na 1 dag ?? JOHHHHHHHHHHH

      en waar zijn die gebleven ?? lul

      en de tekst :

      hebben jullie die canadees vermoord ?????? trouwens ??

      1 dag na de crash !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Machine gun fire !!!!!!!!!!!!!
      very very strong machine gun fire !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      cross fire !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      making machine gun fire holes that left !!! UNIQUE MARKS !!!!!!!

      THAT WE HAVE NOT SEEN ANYWHERE ELSE

      WE HAVE NOT SEEN ANY EXEMPLE OF MISSILE HOLES

      dus die man heeft daar een week voor Jan lul gelopen met zijn hele onderzoeksteam ?? denkt niemand dan in die 27 maanden zullen we die man het NOG EEN KEER VRAGEN ??

      nee , de nederlander is dom, houden zo het was een bukraket

      en is nu spoorloos verdwenen ???

      dus lekker opzouten , met je hele landverraders onderzoekers meute, met mensen die alles van een email , plaatje , of horen vertellen ,

      LEUK HE JULLIE HEBBEN TENSLOTTE BELLINGCAT ,
      DE WERKELOZE LUL IN LONDON OP EEN ZOLDERKAMERTJE
      LEKKER BETROUWBARE KANJER !!

      dat je mensen met een ruggengraat van een mossel
      zoals Rutte en Soros lijfeigene Livenstro daar mee
      overtuigd ???

      KOM EENS MET 1 FOTO , 1 GELUIDSOPNAME
      JE PROBEERT DEZELFDE TRUC ALS BEUKMAN

      weet je hoeveel van die voorhuidjes van een lul als jij en Beukman ik op zolder heb hangen

      ga bewijzen zoeken mafkees

      en vertel me even want daar is Beukraket je vriend de loser ook 9 x omheen gelopen
      en dat dan opvult met jullie volgende lulverhaal

      jullie, de kanjers van “”het was een bukraket , putin did it ,

      na 27 maanden nu zonder 1 splinter bewijs ,

      willen dus iedereen foppen ,en maken omdat je moet toch wat he als je roept een bukraket, en je hebt er geen een !!

      een geweldig animatie filmpje het net, op werkelijk tenenkrommend zo slecht ,

      ik lever je 2 filmpjes aan en de derde is 27 maanden geleden al onderuit gehaald ,

      dus nu 3 van de 4 ingelaste filmpjes hebben jullie gelogen !

      en daar stap ook jij als zijnde SS-elite VVD soros Eu USA fan zo overheen ,

      luister klootzak , jullie stappen over al overheen !!!

      over 1500 miljoen omkoopgeld voor Janokovic baroso / von rompuy
      over een coup die nooit gebeurd is ,toch ??
      over de oranje revolutie
      over een president afzetten met een pistool op zijn hoofd
      over poolse gevechtstroepen op de maidan
      jullie noemden het “” DE VREDELIEVENDE PROTESTERS ”

      jouw OME BOB , HEEFT ZE VANAF 1 METER AFSTAND GEZIEN !

      OVER DE DOOR MERKEL GESTUURDE SNIPERS
      toevallig betaald door de conrad adenhauer stichting
      waar toevallig Adolfa in het bestuur zit
      mevr. ashton moet nog antwoord geven
      is effe jaartje of 15 op vakantie , neem ik aan ??
      de 3 USA figuren in de Kiev regering
      mc.Cain in KIEV ,
      kerry in kiev,
      bidden in KIEV ,
      zoon van bidden in gas bedrijf in kiev
      nuland in KIEV
      mevrouw Nuland met haar 24 zetels voor de svoboda
      fuck the eu
      het sturen van het leger door McCain ,
      als mensen gemeente huizen bezet houden
      dan schiet je er 12.000 doos je eigen landgenoten
      en 24.000 gewonden ?
      Kiev breekt 164 x MINSK 2 ,
      en je reageert niet in Brussel

      dan russische tanks in Donbass, ukraine
      je vrienden in Kiev laten het zien
      met wat ??

      een foto uit Georgie 2005

      maar de MH-17 ?? dat heeft PUTIN GEDAAN ??

      WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, GENIALE KLOOTZAK !

      DAAR BEN JIJ EEN LANS VOOR AAN HET BREKEN
      en ??
      dezelfde mensen hebben alles aangeleverd als bewijzen

      JIJ DENKT DAT OME BOB GEK ,

      zo zijn je oren nu schoon ???, ik ga een heerlijk uurtje hardlopen !

      als je weer reageeert , stuur dan 1 foto mee, een kleintje is ook goed van de Bukraket

      klootzak

      dooei , zo die gaat in het lijstje EU MONGOLEN

      NIGEL NOEMT MENSEN ZOALS JIJ / , BEUKMAN

      NATTE DWEILEN

      ZO EN NOU VERDER OPGESODEMIETERT,

      ALLEEN VOOR EEN BUKRAKET FOTO MAG JE NOG TEGEN MIJ PRATEN , MAFKEES,

      dooei ome bob

      je krijgt mij niet op de kast hoor , droplul

 24. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=WbaHdDgxyaE

  Laura Ingraham: We’ve been waiting for this moment

 25. Niek

  @Wachteres idd ‘We have been waiting for this’, goed nieuws!
  Die linkse dame in het rood is van de Washington Times, niet te verwarren met, net als de eveneens ultra linkse NY Times, de Washington Post.

  De Washington Times is opgezet door de reeds overleden ultra rechtse anticommunist Sun Myung Moon, van de ‘Moonies’ of the Unification Church of The HSAUWC (Holy Spirit Association for Unification of World Christianity), in NL de Unified Family, in Griekenland Koinè en ga zo maar door met alle nicknames die ze bewust undercover gebruiken.

  Enorm veel geld gaat daar om, ook bijv. een wapenfabriek in Korea, enz. Ik vermoed dat ook de meest bekende en meest professionele digitale tabletten daar vandaan komen: de WACOM (World Anti Communism?). In elk geval zij hebben ook meegewerkt om het meest vreselijke systeem ter wereld te vernietigen (uitz. in Noord Korea nog).

 26. Niek

  Enne. Michael? Ga je je al net zo gedragen als ons nep parlement, en onze nepoppositie? LUISTER Je nog naar de reagerenden hier? Zie je de hoeveelheid reacties per topic? Of ben je wat ingeslapen geworden, en ben je ook al een nepevertegenwoordiger van wat rechts NL boeit?

  Waarom dan niet wat allerter???! Deze topic is al zo ontiegelijk oud, maar we willen nog steeds het ECHTE, VERSE WERELD nieuws volgen hoor!

  En dat is toch nog steeds, zeker nu: Trump -Clinton!!!!!!!!

 27. Niek

  Trump. Goeie kerel. Eerlijk, houdt van kinderen. Goede opvoeding, moest HiLIARy erkennen.
  http://www.theguardian.com/us-news/2016/oct/11/trump-spiralling-disaster-desertion-wikileaks-russia?CMP=Share_iOSApp_Other

 28. RobertMarsman

  Die Paul Ryan is eigenlijk de grootste hypocriet die er rond loopt. Want Hij heeft wel moeite met het woordje Pussy en kan Trump daarom niet meer steunen. Maar zichzelf distantiëren van de katholieke kerk dat kan hij natuurlijk niet, ondanks al die schandalen van kinderverkrachting en pedofilie. Maar hij heeft wel moeite met het woordje pussy. Laat me niet lachen zeg.

 29. Sniper666

  Hallo lezers geniet even mee van hoe het gaat rondom Bill Clinton;

  –> https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/20583

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.