Schiphol mogelijk ontkomen aan vreselijke aanslag op dag van aanslag Parijs

Geen categorieokt 06 2016, 14:00
De kans lijkt groot te zijn dat twee terroristen op de dag van de aanslagen in Parijs ook een massamoord wilden plegen in Nederland. Om onbekende redenen ging die actie niet door. Gelukkig maar.
Nu.nl heeft schokkend nieuws met betrekking tot de aanslagen in Parijs van vorig jaar:

Twee terroristen zijn volgens de Franse justitie op 13 november van Brussel naar Nederland gereisd, mogelijk om een aanslag te plegen. Dit was de dag waarop de aanslagen in Parijs werden gepleegd.De Franse krant Le Monde publiceerde de nieuwe informatie op basis van gegevens die de Franse autoriteiten hebben gevonden op een laptop van een van de terroristen. De laptop werd in de Brusselse wijk Schaarbeek gevonden. Soefien A. en Osama K. reisden met valse papieren met een Eurolines-bus naar Nederland, maar zijn om onbekende reden teruggekeerd

Nou moet je goed opletten. Lees maar mee:

Op de gevonden laptop is een map aangetroffen met de naam '13 november', met daarin vijf onderdelen waarvan één de naam 'Schiphol' had. Andere namen refereerden aan de aanslagen op Le Bataclan, Stade de France, terrassen en de metro.

Je zou denken: appeltje-eitje. Waarom weet niemand, maar om de één of andere reden zijn we aan een aanslag ontsnapt. Gelukkig, maar ook eens te meer reden om alle mogelijke ISIS-sympathisanten in ons land en daarbuiten nauwlettend in de gaten te houden. Dat kan prima door nationale organisaties met elkaar te laten communiceren.
Ongelooflijk genoeg doet het OM alsof er eigenlijk niets aan de hand is:

In een reactie zegt het Nederlandse OM tegen de NOS dat het verhaal bekend is, maar tot nu toe niet tot een onderzoek geleid heeft. De informatie noemt het OM "niet heel hard". "Schiphol en Amsterdam komen wel vaker voor in terreuronderzoeken, bijvoorbeeld als ontmoetingsplek."

Ik kan hier maar één conclusie uit trekken: zoals gewoonlijk proberen de autoriteiten het terrorismegevaar onder het tapijt te vegen. Een blinde kan nog zien dat hier het één en ander aan de hand is, maar nee hoor, volgens het Nederlandse OM valt het allemaal best mee! Tot een aanslag wél doorgaat waarna de autoriteiten ons vertellen dat ze dit echt niet hadden zien aankomen en dat niemand er iets aan had kúnnen doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten