Slinkse kansenparel: schrijf alles in het Arabisch in Europa, dan integreren we sneller!

asielzoekers
Foto: Foto: Freedom House / Flickr

Integratie onder nieuwkomers in Europa blijft een probleem. Gelukkig heeft één van hen de perfecte oplossing, die hij nu uit de doeken gedaan heeft.

Ja, het is problematisch. Er komen zulke geweldige mensen naar Europa toe, maar door kleine details – religieuze, culturele en taalkundige verschilletjes – krijgen ze hier niet de kans om uit zich te halen wat erin zit, wat ongetwijfeld een hele hoop is. Het is zo ontzettend jammer dat we niet allemaal dezelfde taal spreken bijvoorbeeld: hoe handig zou het zijn als we elkaar allemaal prima zouden verstaan op de werkvloer? En dan zwijg ik nog over het feit dat wij zo niet begrijpen wat een zware tijd deze mensen achter de rug hebben, die hen vanzelfsprekend automatisch recht geeft op een gesubsidieerd bestaan hier.

Er wordt hier altijd maar geschreeuwd dat zij die hierheen komen de lokale taal maar moeten leren. Leer Nederlands, leer Duits, leer Zweeds. Maar laten we eerlijk zijn, het is toch van je grootste onrecht om zoiets van te verlangen van mensen, die vaak vrouw en kinderen in het oorlogsgebied achtergelaten hebben? Een Syrische zielepoot met een tranentrekkend verhaal heeft echter dé oplossing voor al onze problemen gevonden, zoals hij vertelt in de Duitse versie van de Huffington Post:

De meesten van hen (migranten, red.) spreken altijd Arabisch. Ik als vluchteling vind dat in Europa de tekst op verkeersborden in het Arabisch moet staan. Net zo zou in het Arabisch op producten moeten staan wat erin zit. Ook bij examens zou de mogelijkheid moeten bestaan om Arabisch te praten.

Briljant! Hij vervolgt:

Migranten die hier net aankomen hebben het daardoor veel makkelijker. Ze zullen de wet daardoor sneller verstaan en zo ook beter integreren. Vluchtelingen lukt het vaak niet om de documenten op het uitzendbureau in te vullen, omdat ze nog geen Duits spreken. Dat is echt jammer.

En als kers op de taart:

We moeten deze mensen helpen. Wat het ook kost!

Nou snap ik ook meteen waarom er zoveel berichten zijn over migranten die zich  misdragen in het bijzijn van Westerse vrouwen: ze kunnen gewoon niet het wetboek lezen waarin staat dat dat verboden is! Alles valt opeens op zijn plek, of niet?

Het zou grappig zijn, als het niet zo ontzettend deprimerend was. Ja, ze zijn slinks, die vermomde islamisten. Wees dus slim genoeg om dit soort goedkope trucs te zien voor wat ze zijn: de volgende stap in het gestage islamiseringsproces van ons continent. Of, zoals Sylvana en haar hulp-Sinterklazen zouden zeggen: trap er niet in!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Dit zullen velen een goed plan vinden. Eigenlijk raar, je komt naar Europa uit het M.O. en niemand spreekt je taal. Wat een achterlijk gebied deze Europa!

 2.   

  Inderdaad een briljant plan! we moeten deze mensen wat het kost helpen aan deze koelbloedig geplande ideologie, die politieke, strategische en culturele middelen gebruikt om die doelstellingen van islamisering te bereiken. ! Laten we van heel Europa maar een groot Arabische werelddeel van maken en we noemen het bij zijn naam: Eurabia. hoezee!

 3.   

  Tijger sluipgang.

 4.   

  Intimidatie , provocatie , agressie , uitlokken , misbruik maken van de rechtstaat , politieke correctheid uitbuiten , misbruik maken van sociale voorzieningen . de politie intimideren , wij willen meer islamietische scholen , wij willen meer gebedsruimte , hoogste vertegenwoordigd in de criminaliteit slechtste resultaten op scholen , achterlijke kledij opdringen , hoogt vertegenwoordig in verkeer overtredingen , meets betrokken bij winkel overvallen , meest betrokken bij overvallen geld automaten enz , enz en dan ook nog elke dag onophoudelijk dit geschreeuw , deze eisen , het is aan de autochtonen gemeenschap om zich aan ons aan te passen wordt er geschreeuwd in de Rotterdam gemeente raad ,Wij zijn toch geen Nederlanders wij zijn moslims ! En moet je ons niet ? pech gehad wen er maar aan . Weet je nog PVDA ? zij mogen hier blijven maar zij moeten inburgeren de jaren 70 het kabinet Den Uyl , wat vind je daar van Samsom , Asscher , Rutte , jullie moeten je echt dood schamen !

 5.   

  al tientallen jaren , liggen in overheidsgebouwen , zoals de sociale diensten, rechtshulp, gemeentehuizen, UWV, ect,ect.

  alles in het Arabisch , naast dat van alle andere wereldtalen !, en mochten er moslims zijn die niet kunnen lezen worden er blikken vol tolken opgetrokken.

  daar hebben de sociaal democraten al lang geleden voor gezorgd , voorbeeld kom maar eens bij de huisdokter of specialist ,bij elke moslim gaan er een tot twee tolken mee naar binnen , betreft het een moslima dan drie de kerel gaat ook mee om het in de gaten te houden , tja en wij dat ?, wij wachten wel tot alles vertolkt is , kan een halfuurtje of langer duren.

 6.   

  http://www.express.co.uk/news/world/725710/Bosnia-town-only-Arabs-allowed-live

  REVEALED: Town in the heart of Europe where ONLY Arabic can be spoken and Arabs can live
  PROTESTS are taking place in a town in Bosnia-Herzegovina because only Arabs are allowed and most of the houses contain the third or fourth wives of wealthy sheikhs.
  By Laura Mowat
  PUBLISHED: 04:18, Fri, Oct 28, 2016 | UPDATED: 07:42, Fri, Oct 28, 2016

  Nederzetting in Europa uitsluitend bestemd voor moslims

  Midden in het hart van Europa bevindt zich nu de eerste nederzetting, waarin alleen Arabieren – spreek moslims – mogen wonen. De derde en vierde vrouwen van rijke sjeiks laten zich daar door autochtonen bedienen, die alleen met een speciaal pasje de puur Arabische Gated Community mogen betreden.

  De autochtone inwoners van de Bosnische stad Tarcin zijn woedend. In hun eigen land is hen de toegang ontzegd tot een wooncomplex, dat wordt beschermd door hoge wachttorens en dikke muren. Vert. E.J.Bron

  1.   

   En de EU én politiek-correct zagen dat het goed was!

   VERRADERS VAN ONS MOOIE EUROPA.

  2.   

   Wachteres. Hebben we te danken aan vooral de Amerikanen. Die nemen het altijd op voor de verkeerden.

 7.   

  wel ja!!, geef voortaan informatie aan de bevolking in het Arabisch, of de moslims binnen onze grenzen al niet genoeg voorrechten hebben !.

  hier kan men lezen hoe krom links sociaal democratisch Nederland is ! .

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/soft-of-slim-teruggekeerde-is-strijder-krijgt-hulp-bij-vinden-woning-391591/

  terug kerende kans pareltjes krijgen een re-integratie program , een woning (zo een moordenaar zal je buurman maar worden) , een uitkering , mogelijk werk als zij willen werken en opleiding (tot bommenspecialist , (of waren zij dat al ?)).

  daarentegen vijf mensen die met hun zotte kop een baar brandbommetjes naar een moskeet gegooid hebben , zonder slachtoffers te maken , krijgen vier jaar gevangenis straf .

  1.   

   @ zomaar

   daarentegen vijf mensen die met hun zotte kop een baar brandbommetjes naar een moskeet gegooid hebben , zonder slachtoffers te maken , krijgen vier jaar gevangenis straf .

   Precies, voor een moord krijgen de meesten nog minder. Waar gaat dat heen???

 8.   

  De linkse elite zal ze snel van dienst zijn.

 9.   

  Zou dit gajes vergeten zijn dat wij nog zoiets van “vertaalmachines “hebben ???????

 10.   

  In Friesland worden op de verkeersborden de plaatsnamen in twee ‘talen’ vermeld. We kunnen het dus wel.

 11.   

  Illegaal verkracht 19-jarige Marokkaanse in bestelbusje te Molenbeek
  ‘Je kunt mij als illegaal niets doen’

  In het Belgische Molenbeek is een 19-jarige Marokkaanse vrouw begin deze maand verkracht in een bestelbusje door een illegaal in België verblijvende man. Dat melden Belgische media vandaag. De man verkrachtte haar een uur land, en zou hebben gezegd dat ze hem toch niets kan maken omdat hij illegaal is.

  De jonge vrouw kwam in Molenbeek haar familie bezoeken en verdwaalde ’s nachts op weg naar het huis van haar zus. Ze ging de weg vragen in een nachtwinkel, en een man bood haar aan te brengen in zijn Peugeot Partner, een klein type bestelbus. Daar stapten mannen uit om hem de vrouw te laten verkrachten. De mannen keken daarbij toe.

  De 19-jarige werd daarna ook nog bestolen van haar telefoon, portemonnee met 550 euro en haar Marokkaanse identiteitskaart. Toen direct na de verkrachting aangifte wilde doen stuurde de politie haar aanvankelijk weg omdat ze Nederlands noch Frans sprak, zo weet HLN.
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2947893/2016/10/29/Marokkaanse-19-gewelddadig-verkracht-in-bestelwagen-in-Molenbeek.dhtml

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!