Trump in de problemen: meerdere vrouwen zeggen dat hij ze heeft aangerand

De presidentiële aspiraties van Donald Trump konden al eerder in de prullenbak gegooid worden, maar deze nieuwe beschuldigingen zorgen er vrijwel zeker voor dat hij niet slechts verliest, maar zelfs compleet weggevaagd wordt.

Toen er een audio-opname werd vrijgegeven van Donald Trump die opschepte dat hij vrouwen regelmatig “in hun kut” pakt en dat hij daarmee wegkomt omdat hij rijk en beroemd is wist iedereen met ook maar een beetje verstand van de Amerikaanse politiek dat dit einde oefening voor hem was. Zo’n audio-opname kom je niet te boven, zeker niet als Republikein zijnde… en al helemaal niet als je een lange geschiedenis hebt van vrouwonvriendelijke opmerkingen en gedrag.

Toch waren er nog steeds enkele verdwaalde geesten die hem verdedigden. Volgens deze types ging het immers alleen maar ‘om woorden’, niet om daden. Jij hij schepte op, maar er was geen enkel bewijs dat hij zich ook zo gedragen had. Echt niet.

Zij voelden zich gesterkt door uitspraken van Trump tijdens het meest recente debat. Toen de moderator hem vroeg of hij vrouwen ooit aangerand had ontkende hij dat; volgens hem was het allemaal locker room talk. Zeg maar: mannen onder mannen.  Hij meende het niet echt, zoiets zou hij nooit écht doen. “Er is niemand die vrouwen meer respecteert dan ik,” voegde hij daar voor alle duidelijkheid aan toe.

Toen de moderator hem die vraag stelde begreep iedere commentator met verstand van zaken dat het een opzetje was voor een nieuwe week van onthullingen. Laat hem het eerst ontkennen en maak hem daarna kapot. Dat is inderdaad wat er nu gebeurt:

Several women have come forward to say they have been groped or forcibly kissed by Donald Trump.

The allegations come after the release of a 2005 tape in which Trump describes how he could grope and kiss women without their consent because of his celebrity status.

The GOP nominee’s campaign has denied many of the allegations made against him.

Two women told the New York Times in a story published Wednesday that Trump kissed or groped them.

Jessica Leeds, nu 74 jaar oud, vertelt dat Trump drie decennia lang geleden naast haar zat in het vliegtuig. Blijkbaar vond hij haar ontzettend aantrekkelijk. Voor ze het wist greep hij haar borsten namelijk vast. Vervolgens probeerde hij met zijn hand onder haar rokje te stoppen. “Hij was net een octopus,” zegt Leeds. “Zijn handen waren overal.”

Dat was dus dertig jaar geleden. Helaas voor Trump is Leeds niet de enige vrouw die hem hiervan beschuldigt. Datzelfde geldt namelijk voor Rachel Crooks, die als 22-jarige in 2005 receptioniste was in Trump Tower. Deze dame stelde zich in de lift voor aan Trump, waarbij ze hem een hand gaf. Vervolgens weigerde de oranje cheeto-koning haar hand los te laten en zoende hij haar op haar wangen… én op haar mond. “Ik was enorm van slag omdat hij blijkbaar dacht dat ik zo insignificant was dat hij dit straffeloos kon doen,” zegt Crooks.

Tijd voor camp Trump om in paniek te raken. Deze vrouwen zeggen immers dat hij doet wat hij op de tape toegeeft; de manier waarop is bijna hetzelfde.

En dat is niet alles: er zijn namelijk nog meer vrouwen die gisteren zijn losgegaan op Trump omdat hij hen heeft aangerand.

https://twitter.com/Shakestweetz/status/786414313481183232

Oh, en volgens CNN zijn er nog eens 12 andere vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt en die hun verhaal naar buiten willen brengen:

De laatste weken van deze presidentiële campagne zullen werkelijk episch zijn. De grote orangoetan, die dacht dat hij het wel even zou doen, wordt helemaal kapotgemaakt. De enige mensen die hem in november nog zullen steunen zijn z’n cultisten voor wie hij een soort van Jezusfiguur is. De rest van het land zal hem zien voor de vrouwenmisbruikende, opschepperige clown die hij is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. poldi

  Zo, en dat moeten wij weer geloven !

 2. zomaar

  een oudje !, 74 jaartjes jong graaft diep in haar verleden en komt pardoes tot de conclusie dat het toen , ver in haar verleden Trump het moet zijn geweest .
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/trump-beschuldigd-van-aanranding-hij-leek-wel-een-octopus-380834/
  en een jongere vrouw , die een kusje gehad heeft (waarschijnlijk naar een goede transactie ), nu dat was het voorlopig weer.
  maar ach ook al is links in Amerika niet zo als hier , toch bedienen zij beide zich van vuilspuiterij om anderen in diskrediet te brengen.
  links hier en daar !!, willen het monopolie niet opgeven , de mensen zouden maar eens achter de waarheid komen , hoe links sociaal , in elkander steekt !.
  daar gruwt de linkse mens van .

  1. Wachteres

   Het zou me niet verbazen als de vrouw een aardige aanvulling op haar pensioen heeft gekregen, @zomaar.

 3. Vabis

  Bij iedere nieuwe vuilspuiterij stijgen de kansen van Trump, dit begint echt hilarisch te worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=UqZhnP9sp4I

 4. Sniper666

  Hoe was het ook al weer? Presidentsverkiezingen? Of gaat het er om wie de meeste bagger over elkaar uitstort? Wat een beschamende vertoning in de USA.

 5. Anna

  Typisch, dat deze wijfjes van de Democraten daar nu pas mee aankomen.

  1. Beukman

   Niet typisch, maar een gevolg van het feit dat Dirty Donald onlangs heeft verklaard dat ie in de praktijk zo’n nette jongen is.

   1. Anna

    Beukman. Waarom komen deze Democraten er dan nu pas mee aandragen. Zijn ze ook door Clinton “aangerand.”

    1. Beukman

     @Anna
     Zoals gezegd: dat is het gevolg van het feit dat Dirty Donald een paar dagen terug heeft verklaard dat ie in de praktijk zo’n nette jongen is. Daar zou je als slachtoffer van Dirty Donald toch woest van worden?

     Mogelijk heeft ook de verontwaardiging van een paar miljoen vrouwen meegespeeld over de bagatelliserende woorden van Trump. Woorden die aanleiding zijn geweest tot een massale twitteractie:

     http://money.cnn.com/2016/10/08/technology/notokay-twitter-donald-trump/

     1. Anna

      Beukman. Laat de Clintons en Trumps beiden hun katjes-zaakjes maar uitvechten. Mij interesseert vooral de Amerikaanse handelingen aangaande gevoerde oorlogen.Hun steun aan de grootste mensenrechtenschenders van de Wereld in Saoedi-Arabië. Die nu samen met de Amerikanen heel Jemen platgooien.Oorlog Oekraïne om de Amerikanen economisch te behagen. Amerikanen die nu weer een oorlog zoeken met de Russen. Politici en media die de realiteit niet durven aanroeren. Zie vandaag de Telegraaf. Hun eenzijdige en oorlogshitsende stukken over de Russen.

   2. Wachteres

    Dat Hillary een echtgenoot accepteert, die tig vrouwen heeft aangerand, zegt natuurlijk niets over haar!

    En dat zij wel en plein public regelmatig duidelijk maakt dat zij hem minacht, is ook oké:

    (5) “Where’s the miserable cock sucker?” (otherwise known as “Bill Clinton”) Hillary shouting at a Secret Service officer. From the book “The Truth about Hillary” by Edward Klein, p. 5

    (8) “Come on Bill, put your dick up! You can’t fuck her here!!” Hillary to Gov. Bill Clinton when she spots him talking with an attractive female. From the book “Inside the White House” by Ronald Kessler, p. 243

    Geen grotere schijnheilige flapdrollen dan politiek-correcte figuren en niet te vergeten de politiek-correcte linkse pers.

    Kennedy was berucht en niemand is door de linksen meer aanbeden.

    De linkse pers zweeg als het graf over de seksuele activiteiten van de Kennedy’s.

    Was Marilyn Monroe ook niet één van hun slachtoffers?

    1. Sjonnie

     Maar wat zou u ervan vinden als Donald Trump tegen uw tien jarige kleindochter zou zeggen dat hij haar over tien jaar wel eens even zal gaan daten? Als zo’n man zulke gore ondubbelzinnige opmerkingen tegen mijn tienjarige kleindochter zou maken dan kreeg hij van mij persoonlijk een trap onder zijn ballen als mijn vrouw me niet al voor zou zijn, de viespeuk. Alleen al het idee dat hij een meisje van 10 ziet als een “toekomstig” geil ding die hij over tien jaar als ze “legal” wordt wel eens even zal benaderen, alleen al met die gedachte speelt en hem ook uitspreekt maakt me misselijk. En dat heeft met die achterlijke Clinton familie of Kennedy of sinterklaas helemaal niets te maken. Een viespeuk is en blijft een viespeuk!

 6. Beukman

  Komende dagen zullen zich nog wel meer slachtoffers van Dirty Donald melden.

   1. Vabis

    Politiek gezien is Trump brandschoon en Hillary Clinton een waggelende vette beerput!

    En dit gaat haar straks opbreken ondanks het wensdenken van Beukman en consorten.

    1. Beukman

     Dan verkijk je je op de bizarre Americaanse seksuele ethiek. Het waren onder Bill Clinton de Republikeinen die daar volop misbruik van maakten om Bill te wippen, wat ze ook bijna was gelukt. Reken er maar op dat Trumps seksuele gedrag hem meer gaat opbreken dan Hillary haar politieke gekonkel.

     1. Vabis

      Maar natuurlijk Beukman, jouw politieke voorspellingen, alsmede die van je holmaat zijn, recentelijk gebleken als zijnde 100 % geloofwaardig, o wacht………die vervelende Brexit gooide even roet in jullie eten……

     2. Beukman

      Als ik me goed herinner, heb ik inderdaad destijds voorspeld dat anti-Brexit zou winnen. Het heeft maar 2 procent gescheeld, of die voorspelling was uitgekomen.
      Wat voorspelde jij ook alweer? Oja, jij durfde geen voorspelling te doen, bang om op je bek te gaan. Want wat een gezichtsverlies zou dat geweest zijn, zeg.

      Meestal hou ik een slag om de arm trouwens, ook bij Trump, want het kan raar lopen.

      En zelfs bij de voorspelling van je Latijnse vriend dat Rutte 2 de hele rit zou gaan uitzitten, een voorspelling overigens waarover hij destijds zeer hard werd uitgelachen, ben ik wat minder zeker van m’n zaak dan hij.

      Maar verdomd: die voorspelling staat op het punt van uitkomen.
      Weet je al hoe je daar straks mee omgaat?

 7. Vabis

  En dan komt straks die debiel met die Latijnse alias nog een duit in het zakje doen dat het nu toch echt voorbij is voor Trump, ik ga steeds meer uitzien naar 8 november en de kutsmoezen zoals na de Brexit voorspellingen van al die idioten die Trump al hebben afgeschreven, dat wordt genieten!

  1. Wim

   I.N.G. vertrekt steeds meer naar Londen ondanks Brexit.

 8. Ritter

  De media zijn vastbesloten Trump ten val te brengen.

  Niet alleen moet Trump het opnemen tegen Hillary maar ook tegen de politieke elite van zijn eigen partij 9die hun belangen beter zien vertegenwoordigt door Hillary) maar ook tegen de media die massaal de aanval op hem hebben geopend.

  Aan de andere kant zijn er de dagelijkse Wikileaks emails over Hillary die vol staan met schadelijke dingen over Hillary maar waar de Trump hatende media weinig aandacht aan besteden. En dat zijn de echte schandalen zwart op wit in de Hillary emails.

  Zelfs op dit blog valt men liever Trump aan dan aandacht te besteden aan de echte schandalen betreffende Hillary.

  Ik begrijp de haat van links tegen Trump omdat Trump de massale illegale immigratie wil stoppen en ook kritische is op de islam. Maar de haat van rechts tegen Trump is voor mij onbegrijpelijk. Kennelijk hebben sommigen ter rechterzijde liever Hillary die in haar emails zegt dat “droomt over open grenzen”.

  1. Beukman

   “Maar de haat van rechts tegen Trump is voor mij onbegrijpelijk. ”

   Werkelijk? Je denkt dan zeker dat rechtse mensen allemaal dom zijn.
   Ook rechtse mensen kotsen van een man die vrouwen als object beschouwt en behandelt.
   Bovendien is het voor een intelligent persoon duidelijk dat Trump een onevenwichtige puber is, die je beter niet in de buurt van de rode knop kan laten.
   Met Hillary is ook van alles mis, maar het is kiezen tussen twee kwaden, en dan is Hillary de betere kandidaat.

   1. Ritter

    @Beukman.

    “Ook rechtse mensen kotsen van een man die vrouwen als object beschouwt en behandelt.”

    Heeft u het dan over Bill Clinton die veel vrouwen heeft misbruikt en Hillary Clinton die deze vrouwen daarna heeft aangevallen en zwartgemaakt heeft? En de media die hierover kennelijk geen bezwaar tegen had want ze steunen Bill nog steeds.

    Trump heeft vrouwen goed en gelijkwaardig behandeld. Hij heeft een zaken imperium waar mensen van allerlei achter grond en sekse werken. En vrouwen die met Trump hebben samengewerkt spreken lovend over hem. Maar die verhalen zult u in de Trump hatende media niet lezen.

    Women who know Trump defend the GOP candidate’s character
    http://video.foxnews.com/v/5150309827001/women-who-know-trump-defend-the-gop-candidates-character/?#sp=show-clips

    1. Beukman

     @Ritter
     Dat filmpje van jou begint met een vrouw die snikt: “His heart is made of pure gold.” Dat zou al te denken moeten geven.

     Polls laten zien dat Clinton een aanzienlijk grotere aanhang onder vrouwen heeft dan Trump. Op dit moment lopen met name lager geschoolde blanke vrouwen over, die eerst juist aanhangers van Trump waren.

     Ook de recente twitteractie toont aan dat miljoenen Americaanse vrouwen fundamenteel anders over Trumps omgang met vrouwen denken dan jij.

     Dirty Donald heeft zich de afgelopen maanden met enige regelmaat respectloos uitgelaten tav vrouwen. Het is heel goed mogelijk dat dit hem uiteindelijk de kop gaat kosten.

     Wat Bill Clinton 2 à 3 decennia terug allemaal heeft gedaan, doet niet ter zake. Hij is geen kandidaat voor het presidentschap.

     Seksistische opmerkingen van Trump:
     http://www.telegraph.co.uk/women/politics/donald-trump-se*ism-tracker-every-offensive-comment-in-one-place/

    2. Sjonnie

     Ik denk helemaal niet dat hij vrouwen gelijk behandeld. Er komen steeds meer opnames tevoorschijn waarin hij het tegenovergestelde laat zien en er komen ook steeds meer vrouwen die blijkbaar niet meer bang zijn voor deze man met macht omdat ze de publieke opinie aan hun kant lijken te hebben en dus steun krijgen die ze blijkbaar nodig hebben om naar buiten te treden. Mijn schoonzusje is ooit door haar baas aangerand en dat heeft ze jarenlang verzwegen omdat ze bang was om haar baan te verliezen en omdat ze zich schaamde. Uiteindelijk heeft ze het na een flinke depressie opgebiecht. Dus u mag van mij zo’n man geloven en schoon praten en ondertussen vrouwen die beweren slachtoffer te zijn de grond in trappen. uiteindelijk zal de waarheid zijn weg vinden. En dat pad heeft Trump met zijn vele stoere uitspraken, vastgelegd op film, zelf gelegd. Niemand anders.

    3. Wachteres

     De roddel komt uit een krant die openlijk heeft gezegd dat die achter Clinton staat.

     Het zou me niet verbazen als de vrouwen worden betaald.

     Niets is voor links smerig genoeg om de kans te hebben een wereldoorlog te veroorzaken.

     1. toetssteen

      @Wachteres
      Ook dat nog.
      Kart nest in. Nite.

     2. Sjonnie

      Al komt een vrouw op een zeepkistje ergens op een marktplein met haar verhaal, dan nog neem ik haar in eerste instantie uiterst serieus. Zeker na wat er aan opnames naar buiten komt. In uw optiek heeft Donald Trump het voordeel van de twijfel. Bij mij is het omgekeerd. Ik heb inmiddels genoeg gezien en gehoord van hen en bij mij is dit gedrag jegens vrouwen onacceptabel. De heer toetssteen vindt dat een volwassen vrouw haar mannetje dan maar moet staan (die mening deel ik en ik mocht wensen dat vrouwen dat ook deden) en achteraf niet moet piepen. Laten we hopen dat als hij een dochter of schoondochter nooit met dit soort machtsmisbruik jegens die dames zal worden geconfronteerd. In Keulen spreken we hier terecht schande van, ja, ook hier ging het om jong volwassen vrouwen. Van Trump echter lijkt iedereen het de gewoonste zaak van de wereld te vinden. Dit vind ik op z’n minst bedenkelijk. In Amerika trekken gelukkig de meeste conservatieven de handen af van Trump, ook aan christelijke zijde maar hier blijft men hem op het schild heisen en wordt kritiek van iemand als ik belachelijk gemaakt. En tegen de heer toetssteen zou ik tot slot willen zeggen; gelukkig zit u niet op de stoel van de rechter inzake aanranding, ook als men er jaren later nog mee naar buiten durft te komen.

 9. Niek

  @Ritter, ja dat verbaast me ook. Links kan je vatten, maar zo’n weerstand tegen Donald van rechts is niet alleen onbegrijpelijk, maar uiterst dom en een gevolg van de verkeerde gemanipuleerde en vooringenomen info van o.a. CNN (hai Michael).

 10. Wachteres

  “Wat betreft onoprechtheid is de kandidate van de Amerikaanse Democraten voor het Amerikaanse presidentschap, Hillary Clinton, niet te overtreffen. Terwijl zij het er in haar E-mails over heeft dat Saoedi-Arabië en Qatar de “Islamitische Staat” financieren, neemt ze zelf geld van hen aan.

  In het jaar 2014 schreef Hillary Clinton in een E-mail aan de leider van haar huidige verkiezingscampagne, John Podesta, die destijds adviseur van president Barack Obama was, dat Saoedi-Arabië en Qatar de “Islamitische Staat” financieel en logistiek ondersteunen. Dit blijkt eveneens uit de door WikiLeaks gepubliceerde data, die onlangs werden gepubliceerd.

  Dat is echter uitermate interessant, temeer omdat de Clinton Foundation niet echt weinig geld krijgt van Saoedi-Arabië en Qatar. Zo kwam er alleen al van de regering van Saoedi-Arabië rechtstreeks 25 miljoen dollar, van de groep “Friends of Saudi Arabia” (medegefinancierd door een Saoedische prins) kwam er nog eens 1 tot 5 miljoen dollar in de kassen van de Clinton Foundation. De schenkingen van Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Brunei bedragen ongeveer hetzelfde, terwijl Koeweit tussen de 5 en 10 miljoen dollar schonk.

  Afgezien van het feit dat ze daarmee geld van die landen aanneemt die duidelijk (en ook volgens henzelf) de “Islamitische Staat” ondersteunen, moet men zich afvragen hoe de schenkingen van zulke onderdrukkende regimes passen bij de zogenaamde doelen van de “Clinton Foundation” –zoals de vrouwenrechten, waarmee men daar in de regio niet veel op heeft. Maar hoe zeiden de oude Romeinen dat ook nog maar?: Geld stinkt niet”.

 11. Ritter

  Waar het om gaat is het politiek beleid die de kandidaten willen voeren.

  Er is nog veel werkeloosheid in de VS en het kernpunt van het beleid dat Trump wil gaan voeren is het scheppen van banen. Daarbij zal hij de illegale (!) immigratie proberen af te remmen. Deze illegale (!) immigratie is een zeer groot probleem in de VS, net als in Europa. In de buitenlandse politiek vertegenwoordigt Trump een gematigde koers, waarbij de VS zouden moeten afzien van hegemoniale aanspraken en ook wil Trump goede relaties met Rusland opbouwen.

  Hillary wil vooral de Merkel van de VS worden en ,zoals ze zelf prive heeft gezegd ( in de vrijgekomen Wikileaks documenten te lezen) droomt Hillary van “open grenzen”. Ook zoekt Hillary de confrontatie met Rusland en wil o.a Assad verwijderen net zoals ze Kadaffi heeft verwijderd waarna Libië in een chaos is beland.

  Ook is ze (weer in prive en te lezen in de Wikileaks documenten) voorstanders van TTIP. Publiekelijke zegt ze dat ze tegenstander is van TTIP om zo de Sanders stemmers te winnen.

  Maar de media praten niet over de issues en houden zich vooral bezig met karaktermoord op Trump omdat de meeste media het beleid van Hillary steunen en haar daarom helpen om president te worden.

 12. C.oitus

  Het is logisch dat dit zou gaan gebeuren.

 13. Wim

  Al jarenlang Ruslands meest flamboyante politicus, Vladimir Zhirinovsky, een politieke bondgenoot van president Putin, heeft het Amerikaanse volk in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat ze op 8 november zullen moeten kiezen tussen vrede of een kernoorlog. ‘De Amerikanen moeten zich realiseren dat als ze vrede op de planeet willen, ze op Trump moeten stemmen. Maar als ze Hillary kiezen, dan betekent dat oorlog. En dat wordt een kort verhaal, want dan zullen er overal Hiroshima’s en Nagasaki’s zijn.’

  Twee maanden geleden gaf Zhirinovsky, die het Westen al vaak verweet hypocriet en decadent te zijn, en gecorrumpeerd door politieke correctheid, ook al een ferme waarschuwing aan het adres van Berlijn. Als dat door zou gaan met het plaatsen van troepen en tanks in de Baltische landen, zo dicht aan de Russische grens, dan zou Duitsland ‘de totale vernietiging’ riskeren.

  ‘Alleen met Trump kans op vrede’

  Alleen Putin en Trump zullen samen de extreme spanningen tussen Oost en West kunnen de-escaleren, en de vrede op het noordelijke halfrond herstellen, zo vindt de nationalistische politicus, wiens Liberaal Democratisch Partij (LDPR) bij de parlementsverkiezingen vorige maand op de derde plaats eindigde. ‘Trump zal een briljante kans hebben om de verhoudingen vreedzamer te maken… Hij is de enige die dit kan doen.’

  ‘Alle mannen praten wel eens zo’

  De gelekte ‘lewd’ tape, waarop te horen is hoe Trump 11 jaar geleden een paar platte opmerkingen over vrouwen maakt, wuifde hij weg: ‘Mannen over de hele wereld zeggen soms dit soort dingen tegen enkel hun kameraden. We moeten alleen naar zijn zakelijke- en politieke kwaliteiten kijken.’

  ‘Winst Trump is gift voor mensheid, Hillary Clinton zal laatste president ooit zijn’

  Hillary Clinton omschreef hij als ‘een kwaadaardige schoonmoeder’, die met haar beleid als minister van BuZa tussen 2009 en 2013 liet zien ‘dat ze hunkert naar macht. Hillary vindt zichzelf de belangrijkste persoon op deze planeet, dat Amerika een uitzonderlijk land is, zoals Barack Obama zei. Dat is gevaarlijk. Ze kan een kernoorlog beginnen.’

  ‘Een overwinning voor Trump zou een gift aan de mensheid zijn,’ besloot Zhirinovsky. ‘Maar als Hillary Clinton wint, zal ze de laatste Amerikaanse president ooit zijn.’ (1)

  Trump en Zhirinovsky willen breken met NWO slang

  Zhirinovsky wordt soms met Trump vergeleken, onder andere omdat hij net als de Amerikaanse presidentskandidaat zijn land met een hek of muur wil afsluiten tegen (moslim)migranten. Beide politici willen breken met het globalistische ‘vernietig de grenzen en culturen’ beleid van het huidige Witte Huis, de VN, de EU, het IMF, Berlijn en het Vaticaan –oftewel de kop van de pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde slang-, en hun landen weer soeverein maken.

  De relaties tussen de VS / NAVO en Rusland zijn sinds de Cuba crisis niet meer zo slecht geweest, mede omdat het ‘kamp Clinton’ Rusland beschuldigt van cyberaanvallen op de servers van de partij, en Hillary de Russen openlijk met oorlog dreigde.

  Spanningen te wijten aan Washington en Brussel

  De grote internationale spanningen zijn uitsluitend aan de globalisten in Washington en Brussel te wijten, die een neonazistische staatsgreep in Oekraïne op touw zetten, een false-flag aanslag op een passagiersvliegtuig uit Amsterdam aangrepen om Rusland zwart te maken, tegen alle eerdere beloften en verdragen in steeds meer troepen, tanks en vliegtuigen naar het voormalige Oostblok sturen, agressieve militaire manoeuvres bij de Russische grenzen en kust uitvoeren, en in Syrië diverse islamitische terreurorganisaties steunen en bewapenen, om de legitieme regering van president Assad, bondgenoot van Rusland, omver te werpen.

  Daarmee opende Westerse elite tegelijkertijd ook de aanval op de eigen bevolking, door willens en wetens een gigantische moslim migrantenstroom te creëren en binnen onze grenzen te halen, met als uiteindelijk doel de autochtone Europese volken door middel van islamisering en de creatie van een totalitaire EU-superstaat van al hun macht, zeggenschap, vrijheid en welvaart te beroven.
  X nieuws

 14. Peter Selie

  Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een ‘onwetend en volgzaam volk te creëren’

  Uit een e-mail die recentelijk is vrijgegeven door WikiLeaks blijkt wat de toekomstplannen van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton zijn. Terwijl ze aan de macht is wil ze een ‘onwetend’ en ‘volgzaam’ volk creëren. Dat schrijft de Conservative Tribune.

  De e-mail is door Bill Ivey, die onder Bill Clinton werd benoemd tot voorzitter van de National Endowment for the Arts, verstuurd aan campagnemanager John Podesta. In de mail stelt Ivey dat Clinton het niet zomaar zal winnen van Trump.

  Probleem

  Ivey heeft het over een samenzwering om een onwetend en volgzaam publiek te creëren. Hij beseft echter dat het niet gemakkelijk is om het volk te manipuleren, wat problematisch is voor de Democraten. Onwetendheid onder kiezers is positief voor Clinton en haar campagne, aldus Ivey.

  “De onwetendheid blijft groot, maar mensen worden steeds minder volgzaam,” schreef hij. “We moeten serieus gaan nadenken over dit probleem.”

  Jammeraars

  Clinton claimt graag dat ze wil dat iedereen gelijk wordt behandeld, maar ze zegt alleen maar wat ze denkt dat het publiek wil horen, schrijft de site. Deze e-mail laat net als veel andere mails duidelijk zien hoe Clinton denkt over het Amerikaanse volk. Vorige maand nog zei Hillary dat Trump-aanhangers afkeurenswaardige jammeraars zijn.

  Ze is niet van plan Amerika sterker te maken, maar wil een publiek creëren dat niet begrijpt wat de overheid doet en als gevolg daarvan onwetend is over de manier waarop de overheid hun leven overneemt. Houd het volk tevreden met de Kardashians en het zal niet begrijpen hoe de overheid het land ruïneert, klinkt het nog.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  1. Sniper666

   @ Peter Selie

   Weleens aan de overkant geweest? Dat volk is gemiddeld al zeer dom. En nu moet dat peil nog verder omlaag?

   1. Peter Selie

    Nee dat niet beste @Sniper, wel een grote liefhebber van Amerikaanse muziek, films en van de gewone Amerikaanse man of vrouw. De Amerikaanse Geo-buitenlandpolitiek daar heb ik ronduit een hekel aan, ofschoon wanneer ‘k het gezicht van een Nederlandse politici zie, moet ik direct een teiltje gaan halen om de vloerbedekking niet te ruïneren.

 15. Niek

  ‘Bij iedere nieuwe vuilspuiterij stijgen de kansen van Trump, dit begint echt hilarisch te worden.”

  Vabis klopt, die hoop hebben we tenminste. Een nuttige youtube link!
  Maar wat een eenzijdigheid in de media. Net als in NL… het demoniseren van wat niet in het linkse straatje past, afgrijselijk wat een onvolwassenheid!

 16. toetssteen

  http://people.com/politics/donald-trump-attacked-people-writer/

  Ehh kan teman me uitleggen hoe je je tong in iemands keel steekt. Buiten beschouwing latend dat een vrouw gewoon haar klappers op elkaar kan zetten.
  Andere berichten gaan tot 32 jaar terug, right, en geen aangiften……

  1. Sjonnie

   Meneer toetssteen, u bent niet bekend met die uitspraak? Bij wijze van spreken? U bent niet bekend met het feit dat vrouwen vaker zwijgen uit angst voor een man met macht dan dat ze het aan de grote klok hangen en daardoor vanalles op het spel zetten? Dan heeft u nog veel te leren. Gelukkig valt er veel over te lezen en, in dit geval, te horen van de betreffende vrouwen zelf. Ik trek zelf eerder een man in twijfel die zegt dat er niets aan de hand is terwijl hij notabene zelf zegt vrouwen aan te randen (het filmpje in de bus moet inmiddels ook bij u bekend zijn) dan dat ik een vrouw die het eindelijk aandurft naar buiten te komen in twijfel te trekken. Ik begreep van mijn schoonzus ook niet waarom ze het al die jaren had verzwegen, totdat ze me vertelde hoe dat werkte. Ik kan u uit persoonlijke ervaring vertellen dat het schokkend is.

   1. Vabis

    ” Ik kan u uit persoonlijke ervaring vertellen dat het schokkend is.”

    Hoezo, heeft de tong van Trump ook in jouw keel gezeten?

    1. Sjonnie

     Beste Vabis. Ik heb niet bij u in de klas gezeten maar nee, zijn tong heeft niet in mijn keel gezeten. Ik weet echter wel wat ermee wordt bedoelt. U ook? Ik doelde op de ervaring met betrekking tot mijn schoonzus. Jammer dat u zoiets ingrijpends belachelijk maakt.

   2. toetssteen

    @Sjonnie
    Het gaat over volwassen vrouwen en geen kinderen!
    Mijn vrouw heeft een incest verleden, dus u daarop beroepen is nonsens. Het gaat over volwassen vrouwen. Die kunnen gewoon aangifte doen, geen strobreed die in de weg ligt. Je niet serieus te nemen als u zaken te berde brengt zo lang geleden plaatsgrepen dat elke rechter (inzake volwassenen zijn/haar knar) schudt.
    Volwassenen he! Dus stop het te trekken naar het niveau waar het niet plaats had!

    1. Beukman

     @Steen
     Het moet hier haast wel gaan om gespeelde naïviteit van jou. Een aanklacht van aanranding door een man zonder bewijs wint geen enkele vrouw. In zekere zin is dit terecht. Dertig jaar geleden was de moraal bovendien nóg meer “boys will be boys”; vrouwen moesten ook in Nederland, verduren dat mannen hen op de kont sloegen en dergelijke. Er was amper verweer tegen mogelijk, net zoals een niet-roker machteloos stond tegen een ruimte vol rokers.

     De beschuldigingen van de inmiddels vier dames part perfect in het beeld dat Trump inmiddels zelf van zichzelf geschapen heeft: dat van een man die vrouwen ziet als dingen die hij naar believen kan gebruiken. Het is dus nogal gespeeld naief om nu te doen alsof al deze vrouwen liegen.

     1. Sjonnie

      Dat bedoel ik. En om naar een meisje van 10 jaar de vunzige opmerking te plaatsen dat je haar over tien jaar gaat daten is een volwassen vent onwaardig. Maar volgens de heer toets moet elke vrouw maar meteen haar mannetje staan anders ben je bij hem niet aan het juiste adres. Het zal je vader of schoonvader maar zijn.

     2. Beukman

      @Sjonnie
      Wat ik vooral zo stuitend vind aan Trumps uitspraak over dit piepjonge meisje is het narcistische gehalte. Dirty Donald lijkt te denken dat hij iedere vrouw die hij aantrekkelijk vindt bezit, of kan bezitten. Hij praat over ze alsof het dinhen zijn. Hij gaat er zonder meer van uit dat het arme kind als ze 20 is ook wil daten met de drie keer zo oude Trump.

      Zelfvertrouwen is prima. Te veel zelfvertrouwen duidt op een verwrongen zelfbeeld.

     3. Houtlijm

      Wat wonderlijk Beukdinges, dat ik je geen een keer hoor over de vele vrouwen die door Bill Sigaar Clinton zijn aangerand en verkracht. Nee, hij is geen presidentskandidaat, hij is godbetert president van het machtigste land op aarde geweest! Dat is pas echt erg! Waarom spreek je daar je oordeel niet over uit? Dat de Donald een macho is dat weten we al wel. Is op zo’n positie ook niet verkeerd. Maar de eerste echte serieuze verkrachting moet nog bewezen worden. Mensen/vrouwen doen alles voor geld.

     4. Beukman

      @Lijm
      De berichten over de aanrandingen door Bill zijn wat onduidelijk in de zin van wat vonden die vrouwen ervan. Maar ongetwijfeld zal ook die man wel eens misbruik van zijn macht hebben gemaakt. Niet fraai.

      Stel dat dit destijds allemaal bekend was geweest – en bedenk dat er toen nog geen sociale media waren – dan was hij ongetwijfeld geen president geworden in het puriteinse, door seks geobsedeerde America.

      Feit is dat Bill zich als publiek figuur niet structureel seksistisch heeft uitgelaten over vrouwen. Dat tekent zijn beschavingsniveau.

      Je noemt verder Dirty Donald “een macho”. Hij is veel meer dan dat: hij is een narcistische macho. En dát kan je weer niet zeggen over Bill. Daarom kon Bill het heel aardig doen als president, terwijl dit voor Dirty Donald echt niet is weggelegd.

    2. Wachteres

     Sjonnie is Simon, @Toets.

     1. Sjonnie

      Wachteres laat zich meeslepen in de paranoia van anderen hier. Ik heb begrepen dat die Simon al onder allerlei namen hier heeft gezeten. Nu volgens mij ook weer. Ik weet me altijd netjes te gedragen maar ik he b zelden zo’n stel idioten bij elkaar gezien. Deze site wordt bevolkt door paranoïde mensen die alles en iedereen blijkbaar wantrouwen die een net ietwat afwijkende mening hebben. Dat is een van de redenen waarom ik de PVV de rug toekeer en voor VNL ga. Trump is al net zo’n idioot als jullie en daarom komt hij nergens, net als de PVV. Daar heb ik dus helemaal niks aan. Boos zijn moet wel ergens toe leiden en maar stomweg op internet schelden op anderen veranderd helemaal niks. Alles blijft bij het oude. De VVD blijft de grootste en gaat met andere partijen behalve de PVV weer vier jaar verder. In Amerika gaat Clinton weer vier jaar verder en wie staan er weer aan de zijlijn anderen belachelijk te maken? Juist ja, jullie.

 17. Wachteres

  http://video.foxnews.com/v/5167448980001/trump-campaign-denies-ny-times-assault-allegations-/?#sp=show-clips

  Ik zeg niet dat een man als Trump – met zoveel macht en invloed – geen vrouwen zou kunnen verkrachten. Dat gebeurt vaak genoeg.

  Ik geloof alleen deze verhalen niet: komt te goed uit voor het linkse scum zo vlak voor de verkiezingen.

 18. Niek

  @Sjonnie wat doe jij sjieligh (en die nsbjer Beukstra schudt verontwaardigd zijn bekakte rotkop).
  “Dat bedoel ik. En om naar een meisje van 10 jaar de vunzige opmerking te plaatsen dat je haar over tien jaar gaat daten is een volwassen vent onwaardig”.

  Ach schei toch uit. Ik heb ook wel eens een prachtmeid gezien en tegen de ouders gezegd die er bij stonden: “Ik kom over tien jaar graag terug voor een date met haar, maar ben mss wat te oud dan”. Of zo. Of zus.

  Niks mis mee, gewoon humor ‘onder ons’. Sorry hoor als iemand dat opneemt stiekum. En zoals jij het van totaal onschuldig to iets schuldigs maakt: ‘..vunzige opmerking'(?!!)- Wat je zegt dat ben je zelf,

  Het enige probleem is vaak: je eiguh stinkin’ thinkin’ (de wens is denvader van je gedachte), je eigen onreine stank is te besmettelijk ventje Sjonnie Sjallotje!

  ——
  Wie heeft deze trollen trouwens hier weer uitgenodigd!!!???
  (beukbral, sjonnie, rob enz, zekeris paradepis cs, wardy doosje, julius, svet, marieke, ‘het’ arie/annie aj1, simon cs…)

  1. Sjonnie

   Beste Niek, ik kan mij niet herinneren ooit met u te hebben gesproken. U weet niets van of over mij en vindt het toch normaal om mij onbeschoft te bejegenen. natuurlijk staat het u vrij om u zo belachelijk mogelijk op te stellen en zoals het een trol betaamd probeert u mij op de kast te krijgen. Dat is dan ook precies de reden waarom mensen zoals u en de leiders die u graag steunt zoals Trump nooit iets zullen bereiken. Ze zijn niet serieus te nemen en dat is pas zielig. Ik wens u dan ook veel plezier met het trekken aan de korte eindjes en zal u verder negeren. Uw niveau is me veel te triest.

   1. Houtlijm

    Sjonnie: “Ik wens u dan ook veel plezier met het trekken aan de korte eindjes en zal u verder negeren. Uw niveau is me veel te triest.”

    Er is er maar een op DDS die dit soort kreten slaakt en dat is Simon Ceteris Rebus. Maar dat hadden we een paar weken geleden ook al geconstateerd toen ‘Sjonnie’ even zijn kop opstak.

    Schurftige straathond, wanneer knoop je jezelf nou toch eens op?

    1. ome Bob

     HOUTLIJM HOUTLIJM HOUTLIJM

     HEERLIJK, HEERLIJK, HEERLIJK

     onze 14 de a.k.a. sjonnie, de bokkenlul zakkos giganticos is samen met de trol zijn holmaat beukraket , een one man show op aan het voeren ,

     de 2 homo’s ,die die lelijke praat zo erg vinden , een penis in hun hol graag hoor hr. Livenstro , moet ik nog wat verder bukken ?

     dus welke kerel heeft nou niet het volgende geroepen :
     zo die zou ik wel effe lekker op de leest willen zetten
     volgens mij , breekt ze dan af
     die mevrouw maakt er meestal een kurketrekker van
     effe mijn pijp uitkloppen
     effe mijn borstel uitslaan
     ik kon er vroeger 15 stuivers opleggen en dan lag de laatste nog niet eens te wiebelen

     dus lekkere mannen onder elkaar , maar die 2 mietjes
     vinden het zo smerig whahahahahaha de rel nichten

     dus ouwe Bill CLINTON MOEST OOK HEEL HARD LACHEN TOEN
     HITLARY RIEP ,
     EINDELIJK EEN VROUW IN HET WITTE HUIS

     waarop Bill sprak, nou er zijn er al velen voor je geweest hoor, en die heeft hij in alle gaten die er te vinden zijn genomen !!

     een vliegtuig uit de lucht schieten, ze verblikken of verblozen niet
     12.000 mensen in Ukraine bombardere en doden , NO PROBLEM

     maar een vrouw een plezier doen , tenminste dat denk ik altijd
     want ze bewoog , dat mag niet,

     huggie , slapjanussen met je kut smoes

     zo nog foto’s van Bukraketten gezien ?

     DACHT HET NIET HE , BEUKRAKET STUURDE GISTEREN ZIJN BROER VAN KANTOOR
     ROBERT LEIDEN OFZO

     die heeft zich na mijn reactie opgehangen geloof ik

     het is doodstil

     huggie welterusten

     ome bob

     1. Beukman

      Aan oom Bobs’ sollicitatie voor deelname aan de Johnny de Selfkicker II Award voeg ik graag Nieks inzending toe die mij dezer dagen bereikte:

      “Gaat heen, pleur op gij pluralis majestatis kotsiknots reetbus stik stante pede simontrol cs,… en beukbral nu in de matiger modus.”

    2. Sjonnie

     Werkelijk verbazingwekkend hoe paranoïde en grofgebekt mensen kunnen zijn. Misschien kunt u DDS vragen om ip adressen te matchen. U bent werkelijk ver van het pad geraakt, samen met uw andere medeschelders. Medelijden is het enige wat bij me op komt. U moet in uw leven onderweg ontzettend teleurgesteld zijn geraakt in uzelf en spiegelt uw ongeluk in anderen. Ik hoop dat u en ome bob eb de andere diep trieste figuren de ontspanning zal vinden in het afgeven op fatsoenlijke mensen. Dat geeft uw leven misschien nog een heel klein beetje eigenwaarde. Ik begrijp nu in ieder geval waarom u niet meer in Nederland woont. Uw omgeving zal u inmiddels hebben uitgekotst. Negeren is niet meer gehoord worden. U bestaat dus eigenlijk voor mij niet meer. Succes met uw keuzes in leiderschap. Het zal u niets brengen, net zo min als uw donkere geest geen licht meer ziet. Prettige avond nog.

     1. Houtlijm

      Neem je malle moer in de maling Simon. De bekakte en pedante manier van praten klinkt zo duidelijk door in elke zin van je, dat er nauwelijks twijfel mogelijk is. Jij trouwens ook een prettige dag nog.

     2. ome Bob

      whahahahahaha, whahahahahahahahah
      jullie zijn helemaal de draad kwijt he ??? OUWE RELNICHTEN .
      ouwe VVD trollen ,

      dus beste zakkos giganticos ,weer een waardevolle inzending

      NOT

      hang je toch op , je bent het kwijt man,

      zo’n Sjonnie , haagse sjonnie imitatie , hopeloos man !

      GAAT HEEN EN VERMENIGVULDIG JE a.u.b. niet !

      dus gegroet beste Penis Aqua rosa

      en zijn holmaat Beukraket, die vriend van je was gauw weg
      heee ??

      MET VEEL BRAVOUR STELDE JE HEM VOOR,
      en dat je het nu verder aan je collega bij DDS overliet
      hij begon gelijk met bobsje ????
      mislukte D’66er ??? , zeg maar geeni D’66 ???

      18 x sla ik hem om de oren en hoppa, !!

      doodse stilte ??? raar hoor

      grote muil . de betrouwbare onderzoekers hadden dit, en dat gevonden , en de russen zeiden ook ,
      en de warhead had de volgende gegevens opgeleverd :

      ik zei alleen maar dat ik de opnames had , dat de fabrikant uitlegde en liet zien dat “”ONZE GEVONDEN m93 …….
      niet op die ouwe pleuris raket paste volgens de maker van de raket
      , maar jullie wisten het beter ,whahahahaha

      dus hij had 800.000 foto’s bekeken, 127493 email’s doorgelezen
      en daaruit hebben ze begrepen dat ze een filmpje moesten maken

      een animatie filmpje, tenenkrommend bij elkaar gescheten ,

      waarvan er 3 beukraket filmpjes volkomen onderuit zijn gehaald

      en in 800.000 foto’s niet 1 van een beukraket ??

      MAAR PUTIN DID IT HET WAS EEN BEUKRAKET

      komt tie : WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

      dus ome bob wacht na 141 verzoeken nog steeds op 1 beeldje, 1 fotootje, of 1 snerpende gillende geluidsopname die 14 miljoen mensen ook niet gehoord hebben !

      Maar HET WAS EEN BEUKRAKET !!

      wat een armoede , 27 maanden zoeken en helemaal NIKSSSSSSS

      ZO ome bob mag weer naar het strand een een uurtje naar de sportschool , de marathon komt er haast aan
      en ja die sportschool ,
      je kan daar training doen hoe je een kalshnikov met 1 arm omhoog houdt ,
      en afschiet,
      ook een beetje aan de toekomst denken He,

      ONZE DOOD KOMT ER NU WEL ERG SNEL AAN HE ??

      waar denken jullie te blijven de komende 100 jaar, ? trouwens

      hebben jullie genoeg blikken bruine bonen ingeslagen ,

      voor de schuilkelders ???

      gr. strand hier he comes

      THE KING OF ATHENS OME BOB

     3. Beukman

      zeg oOM EEND , waar blijven jouw foto’s van de kogels eigenlijk …
      HUH ???
      als die ronde gaten kogelgaten zijn

      dan moeten er ook ergens kogels zijn , TOCH ???
      maar het enige dat ze hebben gevonden , zijn stukkies BEUKRAKET .

      niet vreemd ook , een heleboel gaten zijn van het soort dat wordt veroozaakt door kleine stukkies BEUKRAKET .
      die stukkies zaten in een paar lichamen en in het vliegtuig .
      maar KOGELS !?!?!? nergens kogels gevonden . VREEMD HE HOE ZOU DAT TOCH KOMEN , OOM EEND ?

      koffie nu , laterrrrrrrr …
      oom Beuk

 19. H.Vaes

  Het schijnt dat Trump als 6 jarig jongetje met zijn piemeltje heeft gespeeld….
  Dat is pas een schandaal zeg…
  Nu kan hij geen president worrden…..Het doel is bereeikt.

  1. Sjonnie

   Wees gerust, hij wordt ook geen president. En zo staan jullie zoals altijd weer met lege handen schuimbekkend met tranen in de ogen iedereen af te zeiken. Dat moet toch een k*t gevoel geven. Gelukkig lucht schelden een klein beetje op.

 20. Bes Tolen

  Trump was wel een vervelende kerel met zijn praatjes. Quasy stoer doen. Komt nogal eens voor. Nogal eens meegemaakt, zullen er veel denken. Voor het overige? Niet overtuigend. Ik heb wel een aantal jaren een baas (hoge functionaris rijksoverheid) gehad die de vrouwen van de afdeling administratie bij bepaalde gelegenheden volop op de mond kuste. Dat vond ik niet passen, onfris en te gewild.

 21. Niek

  En hier liegende e-mail HiLIARy, oei wat stinkt dat allemaal, via Wikileaks:
  https://youtu.be/9nFX4vHFr2k

  En natuurlijk maakt zij dat rottige satansteken met haar rechterhand, net als Hussein O., Bush, en al die global linkse satanisten:
  https://youtu.be/Yp2rW43gjvQ

 22. Wim

  Maar de vraag denkt Trump net zo positief over bruidsmeisjes als de Nederlandse politiek.(ik denk van niet)

  http://linksekerk.jouwweb.nl/groenlinks

  Dus hoe durven hier wat linkse glad janussen een grote bek open te trekken over Trump.

 23. ✡︎ Meng ✡︎

  Wat mij hierbij verbaast is dat in de media niemand vraagt om BEWIJS. Brul maar wat en deze presidentskandidaat is beschadigd.

  In een rechtstaat is men onschuldig totdat men m.b.v. voldoende bewijs door de rechter is veroordeeld.

  Het ontbreken van bewijs is tegenwoordig geen probleem meer als de lulverhalen de MSM goed uitkomen. Trieste vertoning.

  1. ome Bob

   ze hebben zelfs een bukraket de schuld gegeven
   bij de moord met voorbedachte rade door Rutte and friends
   raar wat de radars stonden uit , en de USA satelieten ook toevallig
   dus ze hebben geen beelden , van een bukraket

   alleen hebben ze 1 probleem ze kunnen hem niet vinden
   zelfs niet na 27 maanden geinig he

   ooooh beste beukraket, de foto’s van de kogelgaten ??

   die zal ik dan nog even een keertje laten zien , dank je wel

   kijk effe , na 6 minuten :https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

   dank beukman, kan iedereen nog een keertje kijken !!!

   dus dit is 1 dag na de moord met voorbedachte rade , op de crashplek

   U wilt een echte ooggetuige, Ome bob zal hem even laten zien !!

   kijk ook even op Wikipedia , wat deze man voor dat hij als waarnemer vanuit canada naar Ukraine werd gestuurd , nog meer heeft gedaan ,

   dus dit is het verhaal 1 dag na de crash !!!! deze man zag alles vanaf 50 cm ,

   veel plezier , ome bob

 24. Wachteres

  http://politiek.tpo.nl/2016/10/14/uniek-hollywood-acteur-openlijk-donald-trump-staat/

  Uniek: Hollywood-acteur die openlijk achter Donald Trump staat
  ‘Washington Post & New York Times joined liars of the world to take down Donald Trump’Niet iedere bekende Amerikaan heeft het helemaal gehad met Donald Trump. De Republikeinse presidentskandidaat heeft nog wel degelijk fans van naam. Acteur Jon Voight bijvoorbeeld. Die stelde zich donderdag in een filmpje op internet pal achter Trump op en pakte Hillary Clinton en collega Robert de Niro aan.

  De Democratische gegadigde voor het Witte Huis heeft volgens de 77-jarige filmster, die schitterde in onder meer Coming Home en Asphalt Cowboy, “bloed aan haar handen en wil conservatieve stemmen verbannen uit de media”.

  1. ome Bob

   dank wacheres
   Ja, die de Niro !!!
   ja van genoten als acteur geweldig
   maar wat een USA huichelaar
   ja, ze hebben er miljoenen van ,

   die man , DIE DROPLUL, HEEFT WERKELIJK , ZIJN HELE LEVEN
   in ieder gat wat hij tegenkwam zijn lul gestoken
   leeftijden niet belangrijk

   als de oude draaideuren van de HEMA , met die borstels
   konden PRATEN?????

   OVERAL WAAR MAAR HAAR OP ZAT , daar ragde hij tegenaan ,

   vul maar pijpuitklopper in op google, komt zijn foto tevoorschijn ,whahahaha

   en nu heeft de man , commentaar, whahahahahahaha

   een beetje een Rutte figuur, de schijnheilige leider van Zakkos G , en de beukraketten kenner

   fotootje al ???? neeeeeeeeeeeeee

   Ome bob moet nu naar het strand, het zwarte geld moet wel op !!

   oom vladimir

 25. Niek

  BasTolen, wat hebben wij met jou baas te maken? Onfrisse gedachten van ju eigeh zeg. Offtopic en over Trump graag.

 26. Natasja Rostova

  Deze geweldige toespraak legt de vinger op de zere plek: https://www.youtube.com/watch?v=-sf3MLTFwV4

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.