Walgelijke ponypletters staan weer toe met nieuw filmpje uit Gelderland

Dat je er een vreemde fetisj op nahoudt, oké, maar waarom moeten dieren daar in vredesnaam de dupe van worden? Een arme pony bezwijkt bijna onder het gewicht van twee volwassen vrouwen.

Sommige mensen zijn echt helemaal niet goed in hun kop. Neem nu deze twee dames uit Gelderland, die het nodig vinden om in ietwat pikante kledij op een pony te zitten. Het beest puft en kreunt onder de zware last die hij met zich meedraagt en kan nauwelijks vooruitkomen, terwijl de twee blonde vrouwen achterop het allemaal wel leuk vinden.

En alsof de praktijk van het ‘pony pletten’ nog niet wanstaltig genoeg was, zijn er ook nog eens filmpjes van:

Het is niet voor het eerst dat zogeheten ponypletters in het nieuws komen: normaalgesproken worden dit soort ranzige filmpjes gemaakt voor een schimmig publiek dat op afgesloten delen van het internet wel meer perverse filmpjes met elkaar deelt, maar in 2013 lekte er eentje uit naar het publiek. De politie heeft nog altijd geen vervolging ingezet in die zaak.

In de zaak van het bovenstaande filmpjes van de twee dames lijkt gelukkig wel wat schot te zitten. De politie heeft de verdachten op het oog en heeft al met ze gesproken:

“Omdat het filmpje vermoedelijk in Gelderland is opgenomen, is de politie Oost-Nederland een onderzoek begonnen. Mede uit angst dat dierenliefhebbers, die via de sociale media oproepen te melden wie de vrouwen zijn, het recht in eigen hand nemen.

„Wij hebben ze al gesproken en zullen ze binnenkort verder horen over hun rol in het filmpje”, aldus de politie.”

Laten we hopen dat beide dames een flinke straf tegemoet kunnen zien. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de dames in beeld; ook de cameraman van het filmpje én degene die toestond dat deze army pony zo mishandeld zou worden mogen wat mij betreft allemaal een hoge boete betalen of een tijdje in de gevangenis gaan zitten. Dit is toch echt niet normaal?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Sniper666

  Er kunnen mij geen pony’s genoeg geplet worden. Mislukte dwergpaarden zijn het.

  1. Wim

   Maar hoe zit het met jou mening dan over lilliputters?

   1. Sniper666

    @ Wim

    Hahahah 😉 had niet verwacht dat er zo veel reacties zouden komen. Lilliputters zijn zeer nuttig voor klusjes in nauwe kleine ruimtes. Laat je fantasie maar gaan! Je moet je talenten uitbuiten toch? Zo is onze maatschappij ingericht.

  2. Norman Corinth

   @Sniper666,
   In deze maatschappelijke misstand die De Dagelijkse Standaard hiermede aan de kaak stelt blíjft één aspect onderbelicht: het is voor deze lieve meisjes natuurlijk heel onprettig om zich op deze mormels te moeten vervoeren.

   1. Sniper666

    @ N.C.

    Inderdaad rijst de vraag waarom deze mormels samen op de pony moeten zitten. Het kan zijn, gezien de uitdossing van deze mormels, dat de bewegingen van de pony onder hun zitvlak bepaalde prikkels veroorzaken?

  3. bos68

   Kom jij maar een weekje op vakantie bij mij in Thailand. Gaan we elke dag met twee volwassenen op je rug zitten en mag je zo 5 keer mijn erf rondlopen. Als je halverwege instort helpen we je weer overeind en MOET je verder. Vuile sadist!! ed 01028246 heeft het bij het juiste eind. Ze hadden jou bij je geboorte moeten weggooien en je nageboorte moeten opvoeden.

 2. ed01028146

  Sniper666 jammer dat ze jou niet met je geboorte geplet hebben

  malloot!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Sniper666

   @ ed01028146

   Hihi gieren van de lach met u. Is/was Mr. Ed niet het pratende paard?

   –> https://nl.pinterest.com/mnsassy57/mr-ed/

  2. Norman Corinth

   ed lijkt me een echte dierenliefhebber.

   1. Sniper666

    @ N.C.

    Een masochist van de dierenpartij die Mr. Ed?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.