Walgelijke ponypletters staan weer toe met nieuw filmpje uit Gelderland

Geen categorieokt 26 2016, 20:00
Dat je er een vreemde fetisj op nahoudt, oké, maar waarom moeten dieren daar in vredesnaam de dupe van worden? Een arme pony bezwijkt bijna onder het gewicht van twee volwassen vrouwen.
Sommige mensen zijn echt helemaal niet goed in hun kop. Neem nu deze twee dames uit Gelderland, die het nodig vinden om in ietwat pikante kledij op een pony te zitten. Het beest puft en kreunt onder de zware last die hij met zich meedraagt en kan nauwelijks vooruitkomen, terwijl de twee blonde vrouwen achterop het allemaal wel leuk vinden.
En alsof de praktijk van het 'pony pletten' nog niet wanstaltig genoeg was, zijn er ook nog eens filmpjes van:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/10/ponypletten.mp4"][/video]
Het is niet voor het eerst dat zogeheten ponypletters in het nieuws komen: normaalgesproken worden dit soort ranzige filmpjes gemaakt voor een schimmig publiek dat op afgesloten delen van het internet wel meer perverse filmpjes met elkaar deelt, maar in 2013 lekte er eentje uit naar het publiek. De politie heeft nog altijd geen vervolging ingezet in die zaak.
In de zaak van het bovenstaande filmpjes van de twee dames lijkt gelukkig wel wat schot te zitten. De politie heeft de verdachten op het oog en heeft al met ze gesproken:

"Omdat het filmpje vermoedelijk in Gelderland is opgenomen, is de politie Oost-Nederland een onderzoek begonnen. Mede uit angst dat dierenliefhebbers, die via de sociale media oproepen te melden wie de vrouwen zijn, het recht in eigen hand nemen.

„Wij hebben ze al gesproken en zullen ze binnenkort verder horen over hun rol in het filmpje”, aldus de politie."

Laten we hopen dat beide dames een flinke straf tegemoet kunnen zien. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de dames in beeld; ook de cameraman van het filmpje én degene die toestond dat deze army pony zo mishandeld zou worden mogen wat mij betreft allemaal een hoge boete betalen of een tijdje in de gevangenis gaan zitten. Dit is toch echt niet normaal?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten