Geen geduld meer met Hollandhaters: pak ze aan, zet ze uit, marginaliseer ze

Het moet maar eens afgelopen zijn met het gezeur en gezeik van mensen die wel van onze welvaartsstaat profiteren, maar alles aan onze cultuur voor de rest haten.

Sint Maarten, Zwarte Piet, Sinterklaas: alles moet kapot. Sylvana Simons en Jerry Afriyie, en de idioten die hen steunen, willen de hele Nederlandse cultuur afschaffen. Het enige wat overeind mag blijven staan is, wat deze megalomanen betreft, onze bijstandsuitkering. Voor de rest moeten we alles wat Nederland Nederland maakt afschaffen. Het ergste hieraan? Dit soort rellend tuig krijgt keer op keer hun zin van het establishment, of dat nou het establishment is in de politiek of in de media. Ze rellen, demonstreren en roepen dat het zo niet kan, et voila, voor je het weet passen wij ons weer aan. Niet omdat we dat willen, maar omdat de boven-ons-gestelden dat een “veilige koers” achten.

Dat moet maar eens afgelopen zijn.

Als er één ding duidelijk wordt uit de vele reacties die wij hebben ontvangen van lezers op de opkomst van DENK, het geblaat van Sylvana, en de demonstraties tegen Zwarte Piet, dan is het dat de gewone, weldenkende Nederlander zijn buik hier vol van heeft. Lees maar mee hoe men reageerde op het nieuws dat de ME en de politie gisteren een bus vol Pietenhaters omsingelden:

screen-shot-2016-11-13-at-10-31-06

screen-shot-2016-11-13-at-10-32-57

En zo gaat het een tijdlang door: de ene na de andere lezer geeft aan dat het nu maar eens afgelopen moeten zijn met deze onzin en dat de politie keihard moet optreden tegen de onbenullen die dit Kinderfeestje proberen te verpesten… en de Nederlandse cultuur willen afschaffen.

In het verleden zijn wij van rechts op veel te zachtzinnige wijze omgegaan met dit soort raddraaiers. We zijn altijd bang dat we mensen tegen ons in het harnas jagen als we hard optreden of daartoe oproepen.

Dat is je reinste flauwekul. Nederlanders hebben genoeg van de politieke correctheid en het gezeur van Hollandhaters. Er is geen enkele reden om dit soort tuig met fluwelen handschoenen aan te pakken. Sterker nog, we geven ze alleen maar meer moed en hoop als we dat doen.

Laat mij het daarom heel duidelijk zeggen: dit soort rellers mogen wat mij betreft keihard aangepakt worden door de politie en als ze een buitenlands paspoort hebben mogen ze wat mij betreft ook meteen prima uitgezet worden. We hoeven dit wangedrag absoluut niet te accepteren. Als het je hier niet bevalt ga je maar lekker in een ander land wonen; een land waar ze jouw politiekcorrecte denkbeelden wél delen. In Nederland hebben we geen behoefte aan dit soort zelfhatende monsters.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Mar

  Kan het nog gekker? Ja dus.

  1. van Urk

   Of het gekker kan? Wacht maar, als deze lange teen jammeraars na Zwarte Piet weer wat anders voor idioots bedacht hebben om de “boze” blanke man nog bozer te gaan maken.

  2. Anna

   Mar. Het moet afgelopen zijn met eisen van een kleine minderheid die het voor het zeggen wil hebben qua vrijheid, vrijheid van meningsuiting, Sinterklaas/kinderfeest, Pasen, Kerst, St Maarten, Pinksteren etc. Afgelopen, Wij zijn het zat. Ze maken niks anders dan problemen en ellende. Mensen worden doodziek en angstig. De minderheid die in ons land een angstcultuur aan het veroorzaken is. We zijn het zat!

  3. Anna

   Mar. Ja, het kan nog gekker. Winkeliers die als de dood zijn als ze Zwarte Piet in hun winkel hebben dat de anti alles kort en klein komen slaan. We leven door een kleine minderheid van een heel gezellige tijd naar een toekomst die is veranderd in een angstige, enge sfeer. Waarom willen die eisers eigenlijk hier wonen? Waarom wonen en werken ze niet in een land met eigen cultuur en religie. Waarom hier de boel verzieken.

 2. Norman Corinth

  Heeft Michael ook rekening gehouden met de mogelijkheid dat een kleine boze blanke minderheid heul veul twitters kunnen versturen en nochtans niet meer dan een kleine extremistische minderheid vertegenwoordigen?

  Denkt hij echt dat, om maar een voorbeeld te noemen, Zwarte Piet zou verdwijnen als de meerderheid van ons volk dit niet een onvermijdelijke verandering acht? Denkt hij niet dat de meerderheid van de politieke partijen zich welwillend zou opstellen ten aanzien van die afschaffing omdat dit electoraal echt het slimste is? En tot welke conclusie leidt dat dan?

  Vragen, maar geen onbelangrijke vragen?

  1. van Urk

   Volgens mij snapt u het nog steeds niet of wilt u het niet begrijpen en accepteren beste Norman. De meeste Nederlanders (op de PvdA en Groenlinks verraders na dan..) willen gewoon hun eigen vertrouwde Piet en de echte nuchtere Hollanders houden absoluut ook niet van dat lange teen jammeraars of relschoppers hun eeuwenoude traditie en jeugdsentiment vergallen!

   1. Seneca

    NC begrijpt het heel goed maar hij wordt dik betaald – een keer raden door wie hij betaald wordt – om te pretenderen dat hij het niet begrijpt en komt ook met allerlei drogredenen aan om zijn ‘gelijk’ te staven.

    1. Norman Corinth

     @Seneca,

     “NC begrijpt het heel goed maar hij wordt dik betaald – een keer raden door wie hij betaald wordt. ”

     Door wie word ik volgens Seneca betaald om hier bijdragen te plaatsen?

  2. afca1900michel

   @Norman aka CP ga diverse niet politiek forums maar eens bekijken tov van 2 jaar terug…..jij als Ajacied zou toch wel minimaal Ajaxforum moeten kennen en daar kun je heel goed zien/lezen dat de meeste mensen idd het eeuwige gezeur van zielig klein groepje spuugzat zijn……om het een beetje makkelijk te maken het desbetreffende topic heet het praathuis!

   1. Norman Corinth

    @ afca1900michel,

    Er zijn in dit land politieke partijen die menen dat we Zwarte Piet weer in zijn oude racistische glorie moeten herstellen. Je kunt de vraag stellen of politieke partijen zich hiermee zouden moeten bemoeien maar de kwestie is inderdaad wel tamelijk politiek geworden.
    De pro-Pieters hebben dus een heldere keus: stem PVV of VNL en dan zal wel blijken of er een meerderheid is die dat wil.
    Ik denk dat die meerderheid er niet zal zijn en het beleid van de grootwinkelbedrijven lijkt me daarvan wel de beste indicatie: men vreest omzetverlies als ze nog aan komen zetten met het racistische Zwarte Piet-symbool en daar hebben de marketing-afdelingen vast heel erg goed over nagedacht.

    De werkelijke beweging wordt ook veroorzaakt door ouders die er bij scholen, media en gemeenten op aandringen te stoppen met Zwarte Piet. Voetbalsupporters denken er mogelijk anders over maar hebben vaak geen kleine kindren.

    1. Vabis

     “Voetbalsupporters denken er mogelijk anders over maar hebben vaak geen kleine kindren.”

     Whoehahahahaha

     1. afca1900michel

      @sniper LOL Wie zijn dan al die volwassenen langs de diverse amateur veldjes waar de Ctjes Dtjes etc, achter een bal aan het rennen zijn;-)
      De F-Side bestaat al 40 jaar(was er zelf ook vroeg bij ;-D)maar volgens Norman hebben die niet zoveel kinderen….ken er nog heel wat en het barst van de kids in die groep! er was trouwens ook een pipo op dat desbetreffende forum met een Latijnse naam en toeval of niet het zelfde vervelende toontje als CP……alleen daar kwam al snel naar boven wie er echt achter dat account zat….Iets met TREURig ;-P maar daar werd het toch iets te warm onder de voetjes voor een zich zelf noemend Ajax fan!

    2. Sniper666

     @ N.C.

     De Zwarte Piet discussie gaat over tolerantie. De doorsnee Nederlander trekt hier een heldere grens. Niet aan ons traditionele Sinterklaas feest komen! Dat is de boodschap.

     1. Norman Corinth

      @Sniper666,

      Ik weet niet in welke afgesloten wereld u leeft maar het kan u toch niet zijn ontgaan dat de ‘doorsnee Nederlander’ allang afscheid heeft genomen van Zwarte Piet? Zwarte Piet verdwijnt in snel tempo en over drie jaar praten we er niet meer over.

     2. van Urk

      Inderdaad Sniper666! Maar ja, voor sommige grensoverschrijdende dwarsliggers nogal moeilijk te begrijpen. Zij denken dat dit soort tradities alleen maar stilstand in onze samenleving oplevert en dat we wat meer vooruit moeten gaan kijken. M.a.w. we krijgen daarmee nieuwe tradities voor in de plaats waar wij eigenlijk niet echt om gevraagd hebben.

     3. Sniper666

      @ N.C.

      Nee Norma. Waar de doorsnee Nederlander leeft is het geen 020. Get real.

     4. Norman Corinth

      @ Sniper,

      Culturele veranderingen beginnen altijd in de Randstad en het platteland volgt met enige vertraging. Het is nimmer anders verlopen.

     5. Sniper666

      @ N.C.

      Zelfs binnen de Randstad is 020 een vreemd verschijnsel. U zag toch dat 010 heel anders reageert op zwarte Zwarte Pieten haters? Als die bussen niet gestopt zouden zijn door hermandad, hadden de zwarte Zwarte Piet haters gratis zwemles gekregen in de Maas. Zo doet men dat in 010.

    3. van Urk

     Norman@ Wat voor soort ouders zijn dat dan die zo opdringerig opstellen tegen de instanties? En dat verhaaltje over omzetverlies dat gelooft u toch zelf niet? Vroeger kon je alleen in de koudere maanden een kerstbal of chocoladeletter kopen tegenwoordig kun je het hele jaar dat soort prul ergens wel vandaan halen.

    4. Ali Yas

     “men vreest omzetverlies als ze nog aan komen zetten met het racistische Zwarte Piet-symbool”

     Om te beginnen heeft Ceteris dit helemaal niet onderzocht en kan dit dus niet weten. Maar als hij wél de moeite had genomen dit na te vragen, had hij een politiek-correct antwoord gekregen. Je kunt als winkelbedrijf natuurlijk niet ronduit zeggen dat je bang bent voor relschoppers die je winkel komen slopen. Zo stigmatiserend en zo…

     1. Norman Corinth

      @ Ali Yas,

      Ik heb nog nooit gehoord dat anti-Pieters winkels sloopten. Wat een onzin allemaal.

    5. Anna

     Mar. Het moet afgelopen zijn met eisen van een kleine minderheid die het voor het zeggen wil hebben qua vrijheid, vrijheid van meningsuiting, Sinterklaas/kinderfeest, Pasen, Kerst, St Maarten, Pinksteren etc. Afgelopen, Wij zijn het zat. Ze maken niks anders dan problemen en ellende. Mensen worden doodziek en angstig. De minderheid die in ons land een angstcultuur aan het veroorzaken is. We zijn het zat!

     1. Mar

      @Anna

      Er is niets aan de hand met Sint Maarten. Dat wordt niet eens in geheel Nederland gevierd. Michael neemt het alleen maar mee in het lijstje om te kunnen verwijzen naar het cynische verhaal van Alina Sedee.
      Kerst, Pasen, Pinksteren geeft geen giga problemen.
      Kerst is niet meer zoals vroeger omdat veel Nederlanders er anders mee omgaan uit eigen belang, financieel belang, op zijn Amerikaans gaan.
      De nachtmis is naar 10 uur gegaan, 12 uur ’s nachts was teveel moeite. Het is geen familiefeest meer van 2 dagen, want 2e Kerstdag moet men naar de meubelboulevard, Intratuin voor de opruiming.

      U laat zich gek en angstig maken door Nederlanders, die blind zijn voor wat ze zelf doen en aanrichten en anderen daarvan de schuld geven.

    6. Anna

     Norman. Winkeliers en scholen passen zich met angst en beven aan omdat ze niet willen dat anti-eisers hun winkels,scholen en huizen enz in elkaar komen slaan. We leven in een angst cultuur veroorzaakt door de “verrijking” van immigranten en nakomelingen.

     1. Norman Corinth

      @Anna,

      Ik hoorde nog geen verhalen waarin Anti-Pieters scholen, winkels en huizen in elkaar sloegen. Op welke incidenten doelt u?

 3. nick

  Mee eens Michael! Het begint er op te lijken dat “we” het helemaal zat zijn!
  En niet alleen deze Nederland en zijn cultuur en traditie haters, maar ook de meeheulende z.g politiek correcte politici, die deze uit de hand gelopen onzinnige en destructieve malloten faciliteren. En vlak de MSM niet uit die continu deze haters tegemoet komen met hun eenzijdige berichtgevingen.

  We zijn het zat en we nemen het over, eerst de elite politici eruit werken en dan ons land en cultuur terug halen uit de handen van deze ‘gasten’ die alleen maar profiteren van onze vergaande tolerantie. Maar eens houd deze op en die tijd is aangebroken.

 4. ikweetwatikwil

  NC vraagt weer naar de bekende weg, struisvogel politiek. Ben het met michael eens.
  Wij Nederlanders en zij die zich hier thuis voelen pikken het niet langer.
  Is dat duidelijk NC en Mar?

  1. Mar

   Ik ben een geboren en getogen Nederlander. Ouders Nederlanders, grootouders Nederlanders, overgrootouders Nederlanders (één is een Fries). In de stamboom komt geen buitenlander voor.

   Zou u zo vriendelijk willen zijn niet meer wij Nederlanders te zeggen. Vette pech voor u, maar het Nederlandse volk is en was nooit een 100% gelijk denkend volk.

 5. Wachteres

  Wij hebben een linkse vijfde cononne, anders was dat gezeur over zwarte piet allang afgelopen geweest.

  Dat zijn degenen die onze cultuur haten en om die reden ook voor de fundamentalistische moslims opkomen, die zij hier in groten getale willen binnenlaten en die pro-EU en pro-Hillary Clinton zijn.

  De grenzen moeten wagenwijd open en wij worden geacht afstand te doen van alles wat door onze voorouders is opgebouwd en wat ons dierbaar is.

  Onze vrijheid verkwanselen zij en ervoor in de plaats komen achterlijke voormiddeleeuwse opvattingen.

  Het is duidelijk dat wij aan dergelijke land- en cultuurverraders geen millimeter moeten toegeven.

  Wij zullen winnen en BRexit en de verkiezing van Trump zijn de eerste belangrijke stappen van de totale opverwinning op dictatoriaal marxistisch/communistisch links.

 6. Peacepipe

  Iemand die zich in het bedrijfsleven zo opstelt jegens zijn/haar “broodheer” wordt ontslagen i.v.m. onverenigbaarheid van karakters en de daardoor verstoorde verhoudingen.
  Waarom wordt deze norm niet in het openbare leven gehanteerd?

  In deze Zwarte Piet zaak kan men ook nog stellen dat hier sprake is van haat zaaien! Of maken alléén blanken zich hier schuldig aan?

 7. Anna

  Laat dit jaar niemand over ons christelijke Kerstfeest gaan jammeren. Meteen richting afkomstland met eigen cultuur, religie en verzorgingsstaat. Een minderheid die slecht eisen stelt en intussen van onze verzorgingsstaat zit te genieten en alles afkeurt van de opbouw en ontwikkeling van Joden/christendom. Eruit!

 8. Ni28

  Een ding is duidelijk. DENK en andere Nederlandhaters zijn rassenrellen aan het ontketenen. De gemiddelde Nederlander is altijd ruimhartig met de allochtonen geweest maar nu wordt een grens bereikt die de zaak kan doen omkeren. Normaal gesproken zou het na Sinterklaas weer rustig kunnen worden maar met DENK wordt het anders. Die gaan door met onrust zaaien totdat de zaak escaleert.

  1. Wachteres

   Rellen zijn er niet alleen in Nederland

   https://fenixx.org/2016/04/11/en-weer-vallen-mohammedaanse-hordes-met-geweld-macedonie-aan/

   En weer vallen mohammedaanse hordes met geweld Macedonië aan

   “Griekenland is een veilig land en er is ruimte zat in opvangkampen, maar dat willen deze parasieten niet. Het zijn dus géén vluchtelingen, stelletje linkse stinkhippies”!

 9. nienke

  Door dit soort waanzinnige idioten die hier willen wonen maar de Nederlanders haten krijgen we straks een burger oorlog.
  De Nederlanders zijn het zat geindoctrineerd te worden door zo’n groepje die de boel ophitsen en doorgaan ten koste van om hun zin te krijgen.
  Ben dol blij dat niet iedereen zich heeft laten kisten en dat er vele ZWARTE PIETEN WAREN.
  We laten ons toch zeker niet kennen en blijven ZWARTE PIETEN houden, dit is onze traditie en geweldig kinderfeest.

 10. Seneca

  @NC
  U vraagt waar en wanneer anti Pieters zaken in elkaar geramd hebben. Neen dat is nog niet gebeurd. Weet u nog die supermarkt – ik dacht in Capelle ad IJssel – die aan Israëlische producten extra aandacht schonk? Daar gebeurde het wel met als gevolg dat die supermarkt dit niet nog eens zal doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.