Heerlijk! Nationale politie doet invallen bij No Surrender

Waar onze oosterburen het vooral voorzien hebben op radicale moslims vechten de Nederlandse autoriteiten terug tegen maffiose motorclubs.

De club die boven aan het lijstje staat is, hoe kan het ook anders, No Surrender. Vanmorgen deed de nationale politie invallen bij leden van de club. Drie mannen werden opgepakt. Ze worden verdacht van mishandeling en drugshandel.

De mishandeling betreft een voormalig lid van de motorclub. Die deed op 10 mei van dit jaar aangifte tegen zijn vroegere ‘clubvrienden.’ Na een begrafenis van een ander lid namen ze hem namelijk mee naar een bos, waar ze hem vervolgens helemaal in elkaar sloegen. Hij hield er botbreuken in zijn gezicht, zijn armen en benen, en zijn bovenlichaam aan over.

Dat is dan een zogenaamd ‘vredelievende motorclub voor motorfans.’ Ja, ja. En Al Capone was natuurlijk gewoon een alcoholliefhebber.

Die mishandeling was alles behalve de eerste of enige keer dat leden van No Surrender betrokken waren bij zulk afgrijselijk geweld. Zo berichtte De Telegraaf afgelopen week nog dat een ander lid ook in elkaar geslagen was ergens in het noorden van het land. Dat gebeurde nadat hij ‘op oneervolle wijze’ uit de club gezet was. Blijkbaar hoort daar dan bij dat je iemand een flink pak rammel geeft.

Een mooie actie van de nationale politie. Ik zou zeggen: ga vooral zo door en doek al die andere motormaffiaclubs ook op. Dus dan heb ik het onder meer over de Hell’s Angels en Bandidos. Weg met dat soort tuig. Ja, we hebben allemaal het recht om verenigingen op te richten en daarvan lid te worden, maar dit soort groepen zijn puur crimineel bezig. Dat hoeft geen enkele staat te accepteren, Nederland dus ook niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Ni28

  Als je de motorbende leden op de tv zie zijn dat allemaal van die lieverdjes die je liefst in zee zou dumpen. Het is goed dat zij aangepakt worden en hopelijk lukt het goed. En dan verbieden zoals elke organisatie die het met de samenleving slecht bedoelt. En niet hiermee alleen voor afleiding zorgen.

 2. ko vadis

  Voorzover ik weet, was Al Capone slechts een belastingontwijker, en navenant veroordeeld.
  Als een motorclub crimineel zou zijn, moet het wel bewezen worden.

 3. Norman Corinth

  Het is ronduit knap dat men er dit artikel over een roomblanke criminele motorclub toch weer in slaagde naar moslims te verwijzen.

  1. ko vadis

   Als @Norman eens goed zou kijken, kan hij zien dat bij. ledenbestand van diverse motorclubjes zeker niet het gesuggereerde “roomblanke” toelatingsbeleid gehanteerd wordt.

  2. Sniper666

   @ N.C.

   Man ga in SA wonen. Je bent zo dol op moslims.. Wat doe je hier nog?

 4. Sniper666

  Ja hoor, keihard aanpakken die lui.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.