Idiote racisten geven Sylvana Simons en co precies wat ze willen: een knetterracistisch filmpje

Sylvana Simons roept continu dat Nederlanders racistisch tot op het bot zijn. Net zoals veel andere Nederlanders word ik daar helemaal gek van.

Geen wonder dus dat Sylvana bekritiseerd wordt door ons van DDS én door heel veel lezers. Ze kan toch niet verwachten dat wij rustig blijven zitten terwijl ze ons systematisch wegzet als ‘racisten’ en onze cultuur ook nog eens probeert af te schaffen. Heel gek, maar daar worden wij bepaald niet blij van.

Als je Sylvana bekritiseert is het echter wel van het grootste belang dat je dat op een niet-racistische manier doet. Doe je dat wel, dan bewijs je haar punt namelijk. En dat precies is wat de maker van deze idiote video doet:

Het Haagse gemeenteraadslid Fatima Faïd heeft een klacht ingediend bij Bureau Discriminatiezaken vanwege een schokkend filmpje over Sylvana Simons (45), een variant van het eerder uitgebrachte ‘Oh Sylvana’. In de video zijn onder meer beelden van een lynchpartij te zien. BN’ers als Humberto Tan en Rossana Kluivert beklaagden zich al over de ‘walgelijke’ beelden.

Ten eerste: er is voor racisme echt geen plaats in Nederland. Dit soort walgelijke figuren moeten publiekelijk aan de schandpaal genageld worden. Weg ermee. Mafketels. Laten we hopen dat de identiteit van deze maker binnenkort bekendgemaakt wordt, zodat hij een flinke retorische trap onder zijn reet kan krijgen.

Want serieus, dat je dit soort beelden maakt is echt een teken dat je niet goed snik bent:

Ten tweede: ironisch genoeg is dit natuurlijk precies wat Sylvana en co. willen. Zij roepen immers dat Nederland een bijzonder racistisch land is en dat alle kritiek op DENK voortkomt uit racisme. Dat is de grootst mogelijke onzin, maar de maker van de video in kwestie bevestigt dat beeld wel degelijk. Daardoor is hij (het zal ongetwijfeld om een man gaan) feitelijk de grootste hélper van Sylvana, DENK, en de rest van de racismeroepende brigade. Ongetwijfeld heeft die gek dat zelf niet door, maar zo pakt zijn actie wél uit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. zomaar

  geen voorstander hiervan , toch zij vraagt al lang om soort reactie!.

  en voor de linkse denkers , te vergelijken , als de vermeende kunst tegen Wilders , waarin hij ook reacties kreeg .

  en links applaudisseerde, en de kunstenaars roemde om hun werk .

 2. Harrie T.

  Het filmpje bewijst gewoon dat Sylvana gelijk heeft. Dit land is veel racistischer dan we willen toegeven. De Zwarte Piet-hysterie bewijst het ook.

  DENK is dus hoognodig en Sylvana doet goed werk door dit aan de kaak te stellen.

  1. zomaar

   laat het nu de gekleurde groepen zijn die deze Zwarte Piet-hysterie , opgestart zijn .

   jarenlang ligt deze groep te etteren , om een traditie aan te passen aan hun wensen .

   een traditie die niet meer is dan dat !, en totaal niets met racisme te maken heeft , of ooit heeft gehad .

   1. Mar

    O jeetje. Gaat er straks nog een discussie komen over welke groep racisme heeft uitgevonden?

   2. toetssteen

    @zomaar
    Het is zonder meer een walgelijk filmpje. Degene die het gemonteerd heeft/ geplaatst, moet worden opgepakt en voor de rechter gebracht.
    Echter, ik ga nog niet wijzen naar een bepaalde groep vóór ik weet wie hier achter steekt, laat staan dat ik een voorbarige conclusie wil trekken.
    Overigens:

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/20401565/__Academie_positief_over_Wilders-pop__.html

    Dat persoon is vrijgesproken, kweenie, maar naar mijn smaak ging dat toch wel wat verder over de schreef.

  2. van Urk

   “Dit land is veel racistischer dan we willen toegeven”. Ach kom op zeg! Een filmpje geplaatst door een enkele gestoorde individu. In sommige landen waar racisme echt afspeelt zou Sylvana in het echt opgehangen worden. En daar zie ik die protesterende linkse zeurdozen en jammeraars niet naar toe gaan.

 3. ko vadis

  Dit filmpje verdient geen schoonheidsprijs, alleen het liedje is leuk.
  De fotocompilatie van het hangende ” strange fruit” gaat wel iets te ver, maar toch ,
  wie wind zaait, zal storm oogsten.
  Beschouw het maar als hard trappen tegen Sylvana Simons.

  1. Harrie T.

   Ko vindt het iets te ver gaan.
   Het gaat veel te ver, triest figuur.

   1. ko vadis

    @ Harrie T.
    Buiten een in mijn ogen onheuse bejegening, zit ook niet op een morele beoordeling
    van mijn commentaar te wachten.
    Het is ieder voor zich, om dit artikel te beoordelen op smaak, toegegeven dat het wat gechargeerd overkomt.

 4. nienke

  @HarrieT.

  Denk is dus hoognodig en Silvana doet goed werk door dit aan de kaak te stellen.

  Wilders moet voor de rechter verschijnen vanwege minder marokanen, Denk scheldt het hele Ned. volk voor racisten uit en dat dag in dag uit, zij zijn begonnen met die zwarte pieten hysterie.
  Dus ons volk mag wel voor racisten uit gemaakt worden en wij mogen ons niet beledigd voelen. zij hebben deze hele toestand zelf gecrieerd., de mensen zijn het zat dit hele hysterische gedoe.
  Volgens Silvana zijn wij de racisten, de blanke Nederlander dus van hun kant uit zijn er helemaal geen racisten.
  Wat dacht zij dan hiervan, joden, homo’s, christenen, andersdenkenden, worden nog steeds gehaat dag in dag uit en er zal nooit verandering in komen dit staat nl. in de koran dus verandert er niets.
  Joden aan het gas mag geschreeuwd worden met ISIS vlaggen erbij, de burgemeester van Den Haag heeft geen onvertogen woord gehoord en ook zijn politieagenten niet, m’n hoela.
  Wij Nederlanders zijn honderd keer minder racistisch als de islam maar dat mag je in dit land niet benoemen.
  En nu gaan we zielig doen en huilen? houdt eens op met dat godvergeten woord racisme en houdt op met stoken niet alleen de zielige onruststokers voelen zich beledigd, wij Nederlanders kunnen ons ook zeer beledigd voelen als wij elke keer weer voor racisten uitgemaakt worden, kappen ermee.

  1. Ni28

   Laat je niet provoceren door H.T voorheen SB, CP, NC, umhz. Zijn enige doel is mensen op de kast te jagen en zijn leuzen te roepen. Ik begrijp de redactie niet dat zij hem hier nog dulden. Als SB en CP is hij al een weggestuurd.

 5. RS

  Waar was Sylvana en die anderen toen er bijna precies dezelfde zulke posters van Geert Wilders op internet de ronde deden ?????????

 6. RS

  en waar bleef de verontwaardiging toen Wilders met een schietplaat voor zijn voorhoofd stond ?

  Sylvana roept het immers over zichzelf en de hare UIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Ni28

  Het goede van dit weerzinwekkend filmpje is dat ie laat zien het verschil tussen echte racisten en de rest van de Nederlanders die als racist aangemerkt worden omdat zij de zwarte Piet willen behouden. Dus DENK, denk even na!

   1. Wim

    http://www.volkskrant.nl/binnenland/wilders-is-fascinerend-hij-blijft-mijn-muze~a868388/

    Dus de maker van dit filmpje hooft er alleen maar de naam kunst aan te plakken

    1. van Urk

     Racisme: Leden van een bepaald ras zich inherent superieur achten aan leden van een ander ras. Discriminatie: ongelijk behandelen of achterstellen van een bepaalde groep mensen. Belediging: krenkende uiting die iemands eer en goede naam kan aantasten. Aanstootgevend: ergernis veroorzakend. Soms weet je het nooit in welk rijtje iets nou thuishoort. Net als het filmpje. Is het nou racistisch of gewoon een ernstige belediging aan het adres van Sylvana.

    2. zomaar

     dat heb je goed gezien, dur word het gewoon doorlopen mensen , niets aan de hand , het is kunst .

  1. van Urk

   Inderdaad RS. Ook Sylvana zal als politici dag en nacht omringd gaan worden door beveiligers. Net als dhr. Wilders. Beiden hebben net iets te hard en teveel geroepen wat het volk niet zint. “Zonder reden brand roepen in een volle schouwburg kan niet worden gerechtvaardigd met een beroep op de vrijheid van meningsuiting “. Waarden zijn niet om te rebelleren maar om te respecteren. De een wil minder Marokkanen en de ander noemt alle blanken racisten. Tja, dan krijg je dit.

 8. Sniper666

  Kan maar 1 ding zeggen, ACTIE = REACTIE.

 9. Mark68

  Die Denk beweging moeten ze in Nederland heel gauw opdoeken. Kan ook niet begrijpen dat zoiets in het parlement kan plaats nemen. Het is allemaal Turks gerelateerd. Ze zitten hier in Nederland in een parlement om Turkse belangen te verstrengelen. Lekker in Turkije gaan doen. En neem die Sylvana mee. Hoef ze hier d’r eigen niet meer aan te stellen, dat wij racisten zijn.

  1. van Urk

   Altijd hoor je van binnen en buitenaf dat ons land zo tolerant is, welvarend, democratisch en vrij is en dat je voor je mening uit mag komen. En opeens is het in een jaar tijd veranderd in een racistisch bolwerk volgens onze complotdenkende Denk.

 10. Wim

  Kan zo maar zijn dat filmpje door een liefhebber van haar is neergezet om de blanke nog verder in de hoek te drukken

 11. LieverKipsLeverworst

  Wat is het verschil tussen het belachelijk maken van onze Coentunnel en het belachelijk maken van denkidioten?
  Precies, niets!

 12. Gustaafff

  Dit doe je niet. Je kunt op het scherpst van de snede een debat voeren, maar iemand op zo’n walgelijke manier lasteren, is verwerpelijk. En de zeheefthetaanzichzelftedanken-doctrine is belachelijk.

  Dit is écht racisme.

  1. Wim

   Die laatste foto was misselijk de rest was best nog wel grappig en zat op het niveau van de linkse humor. Bv Wilders als Hitler de massamoordenaar afbeelden.,

   1. Wim

    Of als SS’er die mensen de gaskamer instuurt dat is nog eens linkse humor.

    1. Gustaafff

     @wim, onsmakelijk. Niet lichtvaardig mee omgaan.

 13. Ni28

  Als iemand zoals Wilders bedreigd wordt horen wij niets uit het linkse kamp. Links heeft de kreet van positieve discriminatie uitgevonden en dat mag. Dus nee, linkse lieden, er is geen positieve discriminatie mar alleen discriminatie. Links discrimineert autochtone burger.

 14. Ni28

  Het goede van dit weerzinwekkend filmpje is dat ie laat zien het verschil tussen echte racisten en de rest van de Nederlanders die als racist aangemerkt worden omdat zij de zwarte Piet willen behouden.

 15. Wachteres

  Simon vindt het blijkbaar heel gewoon dat Zwarte Piet bashers, als ze hun zin niet krijgen, geweld gaan gebruiken en overal een kinderfeest verpesten.

 16. peppie

  ik vind dit alles opvallend en doch zeer walgelijk maar zet ook vraagtekens de gene die het gedaan heeft is niet gevonden
  ik zou niet verbaast zijn als het iemand van DENK zou zijn of uit de omgeving van van de dame zelf alleen om nog meer benzine op het vuur te gooien negatieve aandacht is ook aan dacht zeg niet dat het zo is maar het zou mij ook niet verbazen

  1. Sniper666

   @ peppie

   Soort van false-flag operatie van DENKfout zelf?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.