Geef ze de doodstraf! Noorse politicus, basisschooldocent en politieagent betrokken bij vreselijk pedonetwerk

Geen categorienov 21 2016, 13:00
De Noorse autoriteiten hebben een netwerk van tenminste vijftig pedofielen opgerold. Onder de pedo's bevinden zich een aantal 'prominente leden van de gemeenschap': politici, politieagenten, en zelfs leraren.
De politie kwam het netwerk op het spoor nadat een 24-jarige man was opgepakt omdat hij een klein meisje seksueel misbruikt had. De man bleek lid te zijn van een groot netwerk dat in het Dark Web opereert: een deel van het internet dat erg afgeschermd is en door criminelen gebruikt wordt voor allerlei schimmige doeleinden.
Volgens de politie wisselden de leden van het netwerk ideeën en fantasieën met elkaar uit, maar ook video's en foto's van misbruik. Daarbij vergrepen ze zich zelfs aan baby's.
Hoe knetterziek kun je zijn?
Hoewel zo'n 50 Noren (waaronder een politicus, een agent, en een docent aan een basisschool) lid zijn van het netwerk (20 zijn nu opgepakt), is het netwerk ook internationaal erg groot: in totaal kon de politie maar liefst 5.500 gebruikersnamen bemachtigen van pedofielen. De kans is dus groot dat er binnenkort ook flink wat pedo's opgepakt worden in andere landen.
Natuurlijk is het seksueel misbruiken van kinderen altijd een vreselijk misdrijf, maar de pedo's van dit netwerk zijn echt demonen:

Zo zouden er films in omloop zijn waarop kinderen zijn te zien die zijn vastgebonden en vervolgens misbruikt. Ook zouden kinderen tot seks met dieren zijn gedwongen... Zo werd afgesproken dat een het misbruik van zijn eigen kind zou filmen en dat vervolgens via het Dark Web delen met de andere leden van het pedonetwerk.

Aangezien we steeds vaker over dit soort netwerken lezen lijkt de tijd me rijp om voor de verandering maar eens keihard in te grijpen. Lange tijd was ik tegen de doodstraf, maar daar kom ik nu op terug: dit soort walgelijke pedofielen verdienen het absoluut om geëxecuteerd te worden. Daar komt bij dat het de enige manier is om de samenleving blijvend tegen dit soort monsters te beschermen.
Voer de doodstraf dus maar opnieuw in en maak het de verplichte straf voor serie-kindermisbruikers.
Iedereen voor? Mooi, motie aangenomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten