Idiote racisten geven Sylvana Simons en co precies wat ze willen: een knetterracistisch filmpje

Geen categorienov 21 2016, 12:11
Sylvana Simons roept continu dat Nederlanders racistisch tot op het bot zijn. Net zoals veel andere Nederlanders word ik daar helemaal gek van.
Geen wonder dus dat Sylvana bekritiseerd wordt door ons van DDS én door heel veel lezers. Ze kan toch niet verwachten dat wij rustig blijven zitten terwijl ze ons systematisch wegzet als 'racisten' en onze cultuur ook nog eens probeert af te schaffen. Heel gek, maar daar worden wij bepaald niet blij van.
Als je Sylvana bekritiseert is het echter wel van het grootste belang dat je dat op een niet-racistische manier doet. Doe je dat wel, dan bewijs je haar punt namelijk. En dat precies is wat de maker van deze idiote video doet:

Het Haagse gemeenteraadslid Fatima Faïd heeft een klacht ingediend bij Bureau Discriminatiezaken vanwege een schokkend filmpje over Sylvana Simons (45), een variant van het eerder uitgebrachte 'Oh Sylvana'. In de video zijn onder meer beelden van een lynchpartij te zien. BN'ers als Humberto Tan en Rossana Kluivert beklaagden zich al over de 'walgelijke' beelden.

Ten eerste: er is voor racisme echt geen plaats in Nederland. Dit soort walgelijke figuren moeten publiekelijk aan de schandpaal genageld worden. Weg ermee. Mafketels. Laten we hopen dat de identiteit van deze maker binnenkort bekendgemaakt wordt, zodat hij een flinke retorische trap onder zijn reet kan krijgen.
Want serieus, dat je dit soort beelden maakt is echt een teken dat je niet goed snik bent:
https://www.instagram.com/p/BM_0fAdDyrt/
Ten tweede: ironisch genoeg is dit natuurlijk precies wat Sylvana en co. willen. Zij roepen immers dat Nederland een bijzonder racistisch land is en dat alle kritiek op DENK voortkomt uit racisme. Dat is de grootst mogelijke onzin, maar de maker van de video in kwestie bevestigt dat beeld wel degelijk. Daardoor is hij (het zal ongetwijfeld om een man gaan) feitelijk de grootste hélper van Sylvana, DENK, en de rest van de racismeroepende brigade. Ongetwijfeld heeft die gek dat zelf niet door, maar zo pakt zijn actie wél uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten