Moslimextremisten ontvoeren 70-jarige Duitse zeiler, vermoorden zijn vriendin

Islamitische haatbaarden slaan weer toe. Dit keer hebben ze een Duitse zeiler van 70 jaar oud ontvoerd. Zijn 59-jarige vriendin hebben ze op brute wijze vermoord.

Aanhangers van ‘de religie van de vrede’ slaan wéér toe:

Een zeventigjarige Duitser is volgens het Filipijnse leger door moslimextremisten ontvoerd van zijn jacht. Zijn 59-jarige vriendin werd vermoord. De terroristische groep Abu Sayyaf nam contact op met een lokale krant en liet via de telefoon een man met een Duits accent horen die om hulp vroeg van de Duitse ambassade.

Ongelooflijk genoeg werden de man en vrouw in 2008 ook al gegijzeld door moslimextremisten. Dat gebeurde toen voor de kust van Somalië. Na zeven weken werden ze toen vrijgelaten. Dit keer had in ieder geval de vriendin die mazzel dus niet. Haar lichaam werd afgelopen zondag gevonden op het jacht dat voor de kust van de provincie Sulu in het water lag.

Hoewel we het in Nederland vaak over ISIS, Al Qaeda, Boko Haram en Hamas hebben moeten we Abu Sayyaf niet onderschatten. Die islamitische koppensnellers hebben er namelijk een handje van om buitenlandse toeristen te ontvoeren. Eerder dit jaar werden twee Canadezen onthoofd door leden van de groep. Er zou namelijk geen — of te weinig — losgeld betaald zijn. De Nederlander Ewald Horn wordt al vier jaar lang vastgehouden door de Abu Sayyaf.

Het bewijst maar weer eens dat de hele radicale islam — hoe radicaal-islamitische groeperingen zich noemen is volstrekt irrelevant — een groot gevaar voor iedereen vormt en daarom van de aardbodem geveegd moet worden. Waarom de wereld zich nog steeds niet georganiseerd heeft om dat doel te bereiken is mij een raadsel; iedereen lijdt onder deze zieke versie van de islam, ja, zelfs gewone moslims.

Oplettende lezers zullen ongetwijfeld gezien hebben dat de afbeelding boven dit artikel de ISIS-vlag is. Misschien dat je je afvraagt waarom we dat gedaan hebben. Nou, zie je, net als veel andere radicaal-islamitische groeperingen heeft de leider van Abu Sayyaf, Isnilon Totoni Hapilon, trouw gezworen aan Abu Bakr al-Baghdadi, de zelfverklaarde kalief van ISIS.

Met andere woorden, als we ISIS serieus willen vernietigen moeten we de leden van Abu Sayyaf ook naar het hiernamaals helpen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wachteres

  Over niet al te lange tijd in onze bioscopen: Voorstellingen in heel Europa.

  Dankzij de EU en haar aanhangers.

 2. Ni28

  In koloniale tijden heetten zij de wilden. Is er iets veranderd eigenlijk?

 3. hans-e-pans

  God zij dank heeft het niets met de Islam te maken.

 4. Peter Selie

  BIJ HUURACHTERSTAND VLAARDINGEN INBOEDEL NAAR VLUCHTELINGEN

  Het stadsbestuur van Vlaardingen laat weten: ‘De beleving van de burger is over het algemeen positief. Dit blijkt uit de bereidheid tot het doen van vrijwilligerswerk voor deze groep, het aanbieden van spullen en de reacties op de berichtgeving. We kunnen stellen dat er nog steeds maatschappelijk draagvlak is voor de Vlaardingse aanpak van gespreid huisvesten.’ (foto: sticker op Liesveld Vlaardingen).

  VLAARDINGEN- Verhuurder Waterweg Wonen in Vlaardingen heeft afgesproken dat onder bepaalde voorwaarden spullen van woningen die geruimd moeten worden, gebruikt kunnen worden voor de inrichting van de huizen van vluchtelingen. Dat laat het gemeentebestuur weten in de deze week verschenen voortgangsrapportage over de verplichte huisvesting van vluchtelingen.

  Vanuit de Welkomcampagne van VlaardingenWerkt zijn er bij ruim honderd Vlaardingers spullen opgehaald ten behoeve van vluchtelingen, en honderdvijftig keer zijn er spullen afgeleverd bij de nieuwkomers. De welkom-campagne maakte in eerste instantie gebruik van de Welkomwinkel op de Hoogstraat. ‘Deze winkel heeft zijn rol gehad en wordt gesloten’, zo laat het gemeentebestuur weten.

  Het stadsbestuur van Vlaardingen heeft ook laten weten het wenselijk te vinden om minderjarige vluchtelingen maandelijks zo’n 200 euro aanvullende bijstand te geven bovenop de gebruikelijke uitkering van 778 euro. De bijstand voor deze groep minderjarigen wordt dan gelijkgetrokken met de uitkering van een jongere van 21 jaar, die ontvangt 924 euro.

  Eerder werd al bekend dat 12% van de bereikbare sociale huurwoningen in Vlaardingen met voorrang gaat naar vluchtelingen. Zij komen niet op een wachtlijst. De huisvesting van de vluchtelingen gaat samen met 1,3 miljoen euro aan extra bijstandsuitkeringen in Vlaardingen, alleen al dit jaar.

  Bron:
  http://www.schiedamsnieuws.nl/huurachterstand-vlaardingen-inboedel-naar-vluchtelingen/

  1. Sniper666

   @ Peter Selie

   Linkse warhoofden. Het zou zo heerlijk zijn als die rukkers alles zelf moesten betalen, i.p.v. lekker van de grote hoop uitdelen.

 5. Sniper666

  Voer voor de guillotine..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.