Racismeroepende Sylvana Simons heeft knallende ruzie met politiekcorrecte PvdA

Wie is de meest politiekcorrecte partij van Nederland? Blijkbaar eisen zowel DENK als de PvdA die mantel erg graag op.

Zoals wij eerder vandaag al schreven werd Sylvana Simons gister helemaal kapotgemaakt door Wilfred Genee. Na een paar minuten waarin Genee bijzonder kritische vragen stelde bleef er niets van mejuffrouw Simons over behalve een hoopje woede en misplaatste arrogantie. Eigenlijk was het best hilarisch om te zien.

Geweldig leuk natuurlijk, maar er gebeurde gisteren nog veel meer in De Balie. Voor haar gesprek met Genee haalde Simons namelijk keihard uit naar de PvdA. En ja, dat deed ze door ook die partij van racisme te beschuldigen. Andere talking points heeft ze immers niet:

“De PvdA heeft staan toekijken toen racistische sentimenten genormaliseerd werden”, verklaart Simons. Simons vindt dat de PvdA de afgelopen dertig jaar is meegegaan in de verrechtsing van het debat.

Dat is natuurlijk tegen het zere been van de PvdA. Dat is nou juist de partij bij uitstek die zich al decennialang hardmaakt voor de verstikkende werking van de politieke correctheid. Daarom is het bepaald niet verrassend dat onze sociaal-democratische vrienden ronduit woedend reageren op Simons’ (idiote) beschuldiging:

Samsom vindt het ‘jammer dat Sylvana in haar gerechtvaardigde strijd juist de bondgenoten van zich af probeert te duwen. Als dat de strategie van DENK is, betreur ik dat zeer’. DENK – de politieke beweging van Kamerleden Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk – komt voort uit de PvdA. De twee politici werden eind 2014 uit de fractie gezet na onenigheid over Asschers integratiebeleid.

Ook Sharon Dijksma heeft een appeltje te schillen met de DENK-diva:

Dat bericht werd vervolgens geretweet door Lodewijk Asscher, waarmee hij duidelijk maakte dat ook hij laaiend is.

Het enige wat ik hierom kan doen is keihard lachen. Als één partij dit over zichzelf heeft afgeroepen dan is het de PvdA. Juist die partij heeft zich immers hard gemaakt voor de politieke correctheid, waardoor mensen decennialang niet durfden te zeggen wat ze echt dachten en politieke en maatschappelijke problemen niet durfden te benoemen. Voor je het wist werd je immers weggezet als ‘rechtsextremist,’ terwijl dat de grootst mogelijke onzin was.

De PvdA wordt nu dus het slachtoffer van haar eigen obsessie met de politieke correctheid. Geniet ervan Samsom, Asscher en Dijksma: jullie slingeren ons dit soort beledigingen al jaren naar het hoofd. Nu mogen jullie zelf ervaren hoe dat voelt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. poldi

  Plagiaat
  ———
  De PvdA krijgt nu toch wel echt stank voor dank. In de jaren 70 en later steunden zij de Surinamers en Antilianen als die er weer eens een zooitje van hadden gemaakt want dat waren toch allemaal zielige mensen die gediscrimineerd werden en geen kansen kregen.
  Vervolgens waren de Marokkanen aan de beurt die ook zonder uitzondering goedwillende burgers waren die een kans zouden moeten krijgen.
  Alle moeite is voor niets geweest, de goede allochtonen hebben zich helemaal op eigen kracht ontwikkeld en de rest is nog net zo kansloos als toen en zal dat wel blijven, Met een uitkering en wat bijverdienste kom je tenslotte een heel eind in dit land.
  Zowel de PvdA ls het land zijn een ilusie armer.

 2. Gustaafff

  Och, Sylvana Simons maakt met iedereen ruzie. Van voetbalpresentatoren, tot sociaaldemocratische politici. Van PVV-tokkies, tot linkse pacifisten. Iedereen wordt vertrapt onder de Racismeroepende hakschoenen van Lady Simons.

 3. Sniper666

  O,o,o, nu doet ze ook nog aan nestbevuilen. Ze snapt er werkelijk niet veel van.

 4. Anna

  Surinamers en Antillianen werden door juist VARA/PvdA op een voetstuk geplaatst Nu worden ze dagelijks aangevallen door Simons jaloerse, hatelijke, agressieve instelling. Kuzu en öztürk lachen zich kapot. Die hebben een heel goede aan haar. Je moet toch iets bezitten wat niet deugd anders doe je zoiets toch niet. Ze zijn alle drie op die plek gekomen door de VARA/PvdA. Die partij heeft eigen bevolking de steden uit laten jagen en onder aan de lijsten geplaatst om de allochtoon te bevoordelen. Volgens Samsom moet de PVV worden gedemoniseerd en hij heeft een cordon sanitaire uitgesproken. Kritiek van Wilders wordt door de PvdA niet geaccepteerd. Die PvdA wens je 0 zetels.

 5. Anna

  Nadat de allochtonen kwamen toen is de PvdA in de fout gegaan. Ze wilden meer stemmen. Nu ze met meerdere zijn gaan ze hun mond open doen. DENK is daar het voorbeeld van. We gaan nog wat beleven in ons parlement. De eerste burqa’s namen in onze Kamer al hun intrede.

 6. Ego-non-solus

  Misschien dat ik Denk nu te veel eer geef maar ik acht het niet onmogelijk dat hier een doordachte strategie achter zit. Simons bereikt ongetwijfeld een aantal allochtonen die nog voornemens waren PvdA te stemmen en die nu in verwarring worden gebracht. Die verwarring kan en zal voor een aantal uitmonden in koersverlegging naar Denk. En kijk, in de peiling gaat Denk straks weer omhoog. Dit alles vanuit de mantra “dat verbinden pas verbinden is als je met Denk wordt verbonden”.

  1. toetssteen

   @Ego-non-solus

   En dat niet alleen, er zijn veel linkse dwaallichten (antifa o.a.) die voor DENK gaan kiezen.

   Wat trouwens bizar om te lezen is op Joop.nl is dat er een aantal donker gekleurde medeburgers zijn die daar dwars tegenin gaan. Mja en laat nu die tweede groep door de eerste weggezet worden. Blijkbaar móet de Surinamer/Antilliaan enzovoort, zichzelf als zielig zien. En indien ze daar lak aan hebben, zijn het ‘bounty’s’.

 7. Ni28

  Hier zou je van kunnen genieten als het niet zo triest was. De politiek super correcte PvdA creëert zijn eigen Golem door een paar Neder Turken in de partij op te nemen en nu gaan zij elkaar openlijk bestrijden. De PvdA wordt van racisme beticht, de partij die juist deze mensen binnen haalden om te laten zien hoe zij tegen discriminatie zijn. In eigen partij hebben zij kunnen ervaren hoe de multiculturele samenleving werkt. Dus niet! Deze Neder Turken willen alleen invloed krijgen om de Turkse minderheid te bedienen en niet voor Nederland. Met mw. Simons willen zij ook de Surinaamse deel mee krijgen. DENK heeft als doel niet de strijd tegen racisme want zij zijn zelf racistisch bezig en hun aanpak is alles behalve populair. Zo krijg je niemand mee alleen hits je de minderheden op tegen de rest. Dat zal vermoedelijk de bedoeling zijn.

 8. ko vadis

  Nu krijgt de groene Greenpeace man de zwarte Piet,
  Beter gesproken van Piet Grafiet, om maar correct te blijven, in gezever,
  vindt u niet?

 9. Adriaan

  Sylvana begint inmiddels een klucht te worden. Ik vermaak me uitstekend.

 10. peppie

  ach ik maak me niet zo druk over deze dame en denk we gaan er zeker niks meer van horen in de peiling zouden ze 3 zetels kunnen halen geloof er niks van want in die 3 zetels zitten nog altijd 2 gepikte van de pvda en die halen ze al niet dus schiet er misschien 1 zetel over als ze geluk hebben aangezien er 400.000 turken in nederland zitten en wij met 17 miljoen zijn min 400.00 zijn we dus met 13 miljoen Nederlanders nog in de meerderheid en dan heb ik het nog niet eens over de niet stemmers van al die turken want die zijn er ook genoeg

  1. marjo012

   Van die 400.000turken zijn er een hoop die niets van denk hebben moeten, gezien die turken weten waar het clubje denk voor dient en door dit soort gasten hier in Ned spioneerd en belaagd zijn geworden.Zo gek zijn die mensen nou ook weer niet dat ze dan op dit soort landveraders gaan stemmen die hun hier in Ned niet eens met rust kunnen laten.

 11. marjo012

  Heerlijk en terecht en correct vond ik het dat ze eindelijk eens n koekje van eigen deeg kreeg en neergemaaid werd, daar kan ik als Nederlander nou echt van genieten dat die doos eens weggezet werd en de ware aard van het beestje naar boven is gekomen.Nog beter vind ik het dat juist het clubje denk en de PVDA zich in de haren krijgen, je lacht je kapot met dit soort malloten en blijkt wel dat dit niet in de tweede kamer thuis hoort.Ze kan beter haar mislukte kappers opleiding opnieuw gaan doen,dat is misschien het enige wat haar nog lukken kan.

 12. Simplonius

  De zgn socialistisch arbeiderspartij, is door de zogenoemde politieke correctheid in zijn eigen dolk gevallen.
  ALLE immigranten van welke afkomst of hoedanigheid, hebben in alle gevallen de medewerking van genoemde partij gekregen in zich in dit mooie landje te vestigen.
  In 50 jaar zijn ze nog steeds discriminerend naar de autochtone burger, die in de vorige eeuw geen woning binnen een redelijke termijn kon krijgen. 8 jaar wachten is nog steeds normaal en 10.000 en woningen zijn direct beschikbaar gesteld voor vroeger de overgekomen rijksgenoten en tot op heden binnengevlogen hulpzoekers die op hun wenken worden bediend door de gedeformeerd vervormde vluchtelingen industrie die door deze soortgenoten van harte worden ondersteund en als zodanig hun eigen burgers hebben verwaarloosd.
  In 1974 Amsterdam uitgelucht en als Nederlandse allochtoon 50 Km verder in de provincie een plek gevonden.

  Misselijkmakende politieke correctheid vervuild het eigen nest.

 13. gabby

  kan het niet zijn dat Sylvana Simons haar voor ouders slavendrijvers waren in Afrika .en de slaven ver kocht hebben..

 14. Janalb

  Kun Je zien hoe Dom dit schepsel is. Hoewel… Op de foto heeft ze zich wel met een intelligente bril strekte 000 getooid.

 15. geertwilders

  die …….. vrouw die weet echt niks van dit land ze voelt zich al beledigt om een chocolade letter

 16. geertwilders

  …………………………………………………………………………………………….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.