Sabia vliegt oude rivale Sylvie weer in de haren: plaatst exact dezelfde foto op internet

Zelfs nu Kerstmis met grote stappen dichterbij komt kunnen de twee kemphanen maar niet stoppen met ruzie maken.

Ooit waren ze beste vriendinnen, maar tegenwoordig kunnen ze elkaars bloed wel drinken: Sylvia Meis en Sabia Engizek. Nadat Rafael van der Vaart scheidde van Sylvie papte hij aan met Sabia, met wie hij een hele tijd is samengeweest. De vriendschap van de twee vrouwen heeft het niet overleefd, en daarvan heeft het hele internet kunnen meegenieten. Van elkaar pesten door aan te pappen met elkaars exen tot gewoon elkaar steken onder water geven in interviews.

En nu, anderhalf jaar na het uit elkaar gaan van Sabia en Rafael, lijkt de strijd nog altijd niet ten einde. De twee dames zitten elkaar namelijk nog altijd te pesten met foto’s op internet:

“Wat als je een leuke foto op social media wil knallen, maar even geen inspiratie hebt? Dan gluur je even bij je voormalig beste vriendin, moet Sabia Boulahrouz gedacht hebben.

Want wat blijkt? Sylvie Meis plaatste zondagavond een foto op het wereldwijde web van een knus kerststukje. Niet veel later zet ook Sabia zo’n kiekje online. En o ja, ook de tekst lijkt sprekend op elkaar. Of is het dan toch echt allemaal toeval?”

Aldus RTL Nieuws. En verdomd, de foto’s lijken inderdaad wel verdacht veel op elkaar.

Dit was namelijk het kersttafereeltje van Sylvie:

En dat is wat Sabia er even later van maakte:

Ja, dat lijkt inderdaad wel érg veel op elkaar, vind je niet? Het heeft er dus alle schijn van dat we dit jaar nog een hete kerst tegemoet gaan. De gemoederen tussen La Meis en La Engizek laaien weer op, en daar kan – zoals we inmiddels gewend zijn van deze zeer publieke fittie – de hele wereld vervolgens van meegenieten.

Het moge dus duidelijk zijn: dit jaar eten we popcorn met Kerstmis.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.