Sylvana Simons en haar racismeroepende vrienden kunnen wel ophouden met zeuren

Geen categorienov 24 2016, 9:10
Ook op Twitter wordt de redactie van De Dagelijkse Standaard nu regelmatig lastiggevallen door Sylvana-groupies. Een voorbeeld: ene Robert Jean Konrad.
Deze meneer beschrijft zichzelf als volgt op Twitter:

Ideologisch verzetsstrijder tegen rabiate moslimhaters, zelfverklaarde cultuurbeschermers, pedofilofobe ruiten-ingooiers en neofascistische monoculturisten.

Nou, ongetwijfeld anders dan de meneer in kwestie voeg ik mijn gebrek aan moslimhaat bij het woord. Mijn vrouw is moslima. Oeps! Doet dat je 'moslimhaters' non-argument even teniet zeg! Daar sta je dan met politiekcorrecte talking points. Goh, over afgaan als een gieter gesproken, zeg.
Maar ja, de ene moslim is de andere niet, net zoals de ene Nederlander de andere Nederlander niet is. Er zijn racistische Nederlanders, maar er zijn ook heel veel vriendelijke, goede Nederlanders. Zo zijn er ook heel veel moderne moslims, maar ook (te veel!) fundamentalistische moslims en moslims die weliswaar niet fundamentalistisch zijn, maar wel in onze cultuur weigeren te integreren. Is het moslimhaat om niet-integrerende moslims te bekritiseren? Is het moslimhaat om je uit te spreken tegen de genocide die ISIS pleegt?
Weet je wat deze meneer is? Volgens mij is hij -- net als veel andere aanhangers van DENK -- gewoon een christenhater en een "judeo-christelijkecultuur-hater."
Dat bevestigt de beste vent zelf door ook 'monoculturisten' "neofascistisch" te noemen. De monocultuur is neofascistisch? Dan neem ik dat alle Japanners per definitie fascisten pur sang zijn. Zij beschermen hun cultuur immers op buitengewoon effectieve wijze. Gek: daar hoor ik meneer Konrad nou niet tegen ageren. Nee, de enigen die hij bekritiseert zijn mensen die de judeo-christelijke, verlichte cultuur hoog in het vaandel hebben. Die moeten wat hem betreft kapot.
Op zich is dat natuurlijk wel opmerkelijk, want de Twitternaam van meneer doet echt nogal Westers aan. Is meneer misschien een zelfhater? Of mogen we dat niet opschrijven?
Geen idee.
Dan hier de kritiek die meneer op DDS zelf uitte:
https://twitter.com/RJKonrad/status/801687478205816832
Dat is alweer een leuk talking point van Sylvana-verheerlijkers en andersoortige anti-Zwarte Piet-figuren, maar het is ook de grootst mogelijke onzin. Onze eigen Tim Engelbart legde gisteren al uit dat al onze stukken over Sylvana over haar uitspraken en gedrag zelf gaan. Als meneer daar moeite mee heeft moet hij maar contact opnemen met Sylvana en co en ze vertellen dat ze hun afgunst voor de Nederlandse cultuur en geschiedenis misschien eens wat minder moeten étaleren.
Oh, en dan nog iets: als Sylvana en haar kornuiten niet tegen kritiek kunnen moeten ze maar op zoek gaan naar een carriere buiten de politiek. Het politieke debat is namelijk een full-contact sport. Gezien hun kritiek en handelwijze denken ze daar overigens net zo over, alleen klagen ze wel steen en been als zij het moeten ontgelden.
Heel gek, maar op de één of andere manier zijn wij daar totaal niet van onder de indruk. If you can't stand the heat, get out of the kitchen.
Hoe dan ook, dat gezeur heeft helemaal niemand iets aan. Sterker nog, juist door de hele dag door te janken jagen deze figuren steeds meer mensen tegen zich in het harnas. De gewone, gemiddelde Nederlander heeft namelijk echt wel door dat ze een heel vuil spelletje spelen; een spel waarin ze geholpen worden door hun vrienden in de media, zoals de radicaal-linkse subsidieslurper Jeroen Pauw.
Want ja, ook meneer Pauw staat nu op onze diss list. Als journalist zijnde zou hij namelijk als geen ander moeten begrijpen dat er iets is als "hoor en wederhoor." Samen met Sylvana maakte hij De Dagelijkse Standaard onlangs zwart in zijn programma, maar hij gaf ons geen enkele gelegenheid om te reageren op de kritiek. Lees: op het gedraai en de leugens. Had hij ons die mogelijkheid wel gegeven, dan hadden we maar al te graag gereageerd... waarbij we alle argumenten van Simons en co. onderuit geschoffeld hadden. Die 'argumenten' stellen namelijk niets voor en zijn puur gebaseerd op misinformatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten