Gerechtigheid! Jihadvader die dochtertjes op zelfmoordmissie stuurde nu zelf omgekomen in Syrië

Geen categoriedec 28 2016, 20:00
Dat is nog eens wat we noemen boontje komt om zijn loontje! Let op, want schokkende foto.
Dat Syrië momenteel de hel op aarde is, hebben we denk ik al meermaals treffend geïllustreerd. Maar zelfs op een plek als dat in puin geschoten land is nog wel een klein beetje gerechtigheid te vinden, zo blijkt vandaag.
Vorige week schreven we namelijk over een gestoorde en terroristische vader die afscheid nam van z'n dochtertjes. Ze zouden namelijk zelfmoordaanslagen gaan plegen:

"Op die video die deze week op het internet verscheen, zien we eerst de vader de beide in niqad gestoken dochters knuffelen én prijzen vanwege de opoffering die straks gaan maken voor hun moorddadige geloof. Vervolgens filmt de vader hoe de twee jonge meisjes ook hun moeder voorgoed vaarwel zeggen.

Het oudste meisje heeft op 16 december inderdaad een politiebureau in Damascus opgeblazen. Ze was 9 jaar oud. Het jongste meisje (7 jaar oud) moest naar verluid een Syrisch ministerie met de grond gelijkmaken. Zij werd echter niet binnengelaten door de beveiliging aldaar en is daarna gevlucht."

En nu? Nu is die vader ook dood. Onbekende schutters namen Abu Nimr - want dat is zijn naam - onder vuur in een buitenwijk van Damascus, en daarbij heeft deze kindermoordende gek het loodje gelegd. Russia Today-journaliste Lizzie Phelan wist zelfs een foto van het opgebaarde lichaam te bemachtigen, zodat de hele wereld zeker weet dat deze moordlustige mafkees echt morsdood is:
https://twitter.com/LizziePhelan/status/813041557179944960
Daar heb ik verder maar één ding op te zeggen: opgeruimd staat netjes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten