Huilebalk Sylvana Simons spant politiekcorrecte Ronald Giphart voor haar karretje

‘Yes!,’ moet ze gedacht hebben, ‘ik heb weer een politiekcorrecte useful idiot gevonden die ik kan gebruiken!’

Sylvana Simons vindt zichzelf nog steeds vre-se-lijk sneu. Nu is ieder weldenkend mens het met haar eens dat het onacceptabel is dat een paar achterlijke tokkies haar bedreigen, maar mevrouw vindt kritiek in het algemeen niet kunnen. Hoe ik dat weet? Omdat ze een video online heeft gezet van schrijver Ronald Giphart. In die video (die gemaakt is door NPO radio) gaat Giphart los op mensen die de euvele moed hebben om negatieve reacties achter te laten op Sylvana’s social media accounts.

screen-shot-2016-12-01-at-12-59-30En dat mag niet, aldus meneer Giphart en mevrouw Simons. Nare racisten!

Hoewel Giphart zijn best doet om de ware aard van de meeste reacties te verbergen door ze heel snel achter elkaar voor te lezen (zo snel dat hij hoopt dat je alleen op een paar misselijkmakende woorden let die af en toe gebruikt worden), valt het eigenlijk allemaal nogal mee. De meeste mensen bekritiseren Simons gewoon vanwege haar haat voor Zwarte Piet en haar continue gezeik over de vermeende racistische denkbeelden van de blanke Nederlander. Dat ze haar daarbij vertellen dat ze Nederland maar moet verlaten als ze het hier zo vreselijk vindt is niet racisme, maar common sense. Inderdaad: als je Nederland zo vreselijk vindt kun je maar beter emigreren. Daar word jijzelf gelukkiger van én andere mensen ook. Die hoeven zich dan immers niet te ergeren aan jouw eeuwige gezeik.

Af en toe komen er ook minder florissante citaten voorbij, maar er is werkelijk erg weinig mis met de meerderheid van de reacties. Ja, het is waar dat veel mensen boos op Sylvana zijn, maar dat heeft ze toch echt helemaal aan zichzelf te danken met haar eeuwige gejank over ons mooie land.

Dit is hoe dit soort extreemlinkse activisten altijd te werk gaan. Eerst maken ze mensen bewust heel boos, en vervolgens presteren ze zichzelf als het ‘ware slachtoffer.’ Nou Sylvana en Ronald, helaas trapt daar verder helemaal niemand in. Leuk geprobeerd, maar je hebt gefaald. Tijd voor een nieuwe strategie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. leidenhaag

  DDS= De dagelijkse Sylvana.

  Dat gezegd hebbende, dit land heeft niets aan Sylvana’s, klaagnegers en hun mediale supporters.

  1. Sniper666

   @ leidenhaag

   Er zijn ook hele normale negers hoor, de Braboneger bijvoorbeeld. SS is een uitwas.

 2. Gustaafff

  En zo is ‘t.

 3. Top

  Ronald wie??????????????????/

 4. LieverKipsLeverworst

  Ach ja, ze krijgt het zoals ze het wil hebben.

 5. tq1991

  Er zijn genoeg die het met Simons eens zijn, dit in alle rangen en standen dus het is niet verbazingwekkend dat dit gebeurt. Ook moedig van die giphart. Ook linkse mensen mogen zeggen waar het op staat. Dit is uiteraard niet alleen voorbehouden aan de mensen van rechts.

  1. Sniper666

   @ tq1991

   Zeggen waar het op staat is iets anders dan leugens verspreiden. Dat is dus de typische linkse DENKfout.

   1. tq1991

    Rechts scheert vaak groepen mensen en zaken over een kam en blaast veel onderwerpen op. Dit is ook een vorm van liegen.

 6. hans-e-pans

  Ronald Gipshart, een uitermate soort steen. Dat zegt al genoeg over de man denk ik dan.

 7. Sniper666

  Heer Giphart maakt hier een enorme koeiefout door de Zwarte Piet discussie te beplakken met het label racisme. Erg policor maar precies waar SS op uit is. Iedereen die tegen het ontzwarten van Zwarte Piet is een racist moet het mantra zijn. Te walgelijk voor woorden en dus is heer Giphart i.d.d. een useful idiot voor DENKfout.

 8. maarjuna

  Sylvana blijft de gemoederen bezig houden, men vindt haar toon irritant of juist zelfbewust scherp. Haar argumenten worden gezien als onzinnig of juist helemaal raak. Ze doet het dus perfect: velen worden geraakt, de thema’s blijven in de belangstelling. Dat ze zo goed doordringt kan alleen maar betekenen, dat ze de vinger precies op de pijnlijke plek legt, dat in haar boodschap veel waarheid schuilt.

  1. Sniper666

   @ maarjuna

   Norma, ben jij het?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.