Ilja Hellenthal: 'Mohammed en Aïsha laten de PvdA in de steek.' Lachen!

Geen categoriedec 13 2016, 7:00
In het artikel "Hoe zwevende kiezers tegen Wilders-vonnis en lijsttrekker Asscher aankijken" weet de Volkskrant zoals altijd drie bejaarden te strikken zonder mening en welgeteld één 18 jarige Turkse dame, en juist die 18 jarige zegt wel iets interessants over deze materie: "Ik twijfelde tussen de PvdA en DENK, nu Asscher lijsttrekker is geworden van de PvdA neig ik meer naar DENK. Ik denk niet dat Asscher het in zich heeft de PVDA te leiden." Aldus ene Ceyda Delik (wie kent haar niet).
Dat de Volkskrant dit voor zoete baklava slikt is nogal wiedes, die staan niet bekend om hun kort, pittige, eigentijdse mening. Het VK is, zeg maar gerust, het twijfelaartje onder de ‘kwaliteitskranten.’ U kent het wel; ‘het zou morgen kunnen vriezen, er zouden Nederlandse slachtoffers kunnen zijn.’
Nee, een dame van Turkse afkomst die op een Jood zou stemmen, dat is als ‘vloeken in de Moskee’, Ordnung muss sein. Die heeft liever een partij waar de gehele Nederlandse cultuur word weg geserveerd als: ‘racistisch’. ‘De PvdA stelt zich ook prettig op tegen niet-Nederlanders’, natuurlijk! Waar men het vroeger moest hebben van ‘Henk en Ingrid’ staan tegenwoordig ‘Mohammed en Aïsha’ vooraan te springen. Maar liefst 47,3% van de niet-Westerse allochtonen stemde in 2012 nog op Samsom en zijn narren. Dit zal aankomende verkiezingen natuurlijk wel anders zijn door al die nieuwe splinterpartijen waaronder DENK (goed voor 3 zetels in de peilingen) die als paddenstoelen de grond uit knallen.
De inhoudelijke politiek is helaas al jaren dood. Beetje schreeuwen, mensen voor xenofoob uitmaken, een ‘verkiezingsplan' produceren dat maar één A4-tje beslaat… dat is de huidige politiek in een notendop. En ondertussen maken alle partijen elkaar uit voor rotte vis; als die het voor het zeggen krijgt kunnen we Nederland wel opdoeken, als die aan de macht komt verhongeren alle kleine kindjes.
De PvdA doet hier al jaren gretig aan mee. Zelfs de lijsttrekkersverkiezing bij die partij was één grote theatervoorstelling. Het grootste verschil tussen Asscher en Samsom was dat de eerste de laatste weg wilde hebben, terwijl de laatste juist dacht dat hij nog wel in de gratie was bij Führer Spekman en zijn fanclub. Dat bleek uiteindelijk toch een beetje anders te liggen. Zoals wel vaker koos de door moslimfundamentalisten geïnfiltreerde PvdA in een noodsituatie toch maar voor de jood. Nou doet de PvdA al jaren helemaal niets voor de joodse gemeenschap in ons land, maar hé, een kniesoor die daar iets over zegt.
Conclusie: de PvdA gaat door interne verdeeldheid en de komst van DENK haar islamitische achterban verliezen, zij krijgen namelijk een stem in de vorm van dorpsgek Kuzu, Roermonds shady businessman Öztürk en Zwarte Pieten-basher Sylvana. Een mooie afspiegeling van onze geslaagde multiculti samenleving waarin iedereen zo lekker mee doet, toch? Wel is het nogal ironisch dat dit ten koste gaat van de PvdA; bij uitstek de partij die zo’n toekomst al jaren promoot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten