Ilja Hellenthal: ‘Mohammed en Aïsha laten de PvdA in de steek.’ Lachen!

In het artikel “Hoe zwevende kiezers tegen Wilders-vonnis en lijsttrekker Asscher aankijken” weet de Volkskrant zoals altijd drie bejaarden te strikken zonder mening en welgeteld één 18 jarige Turkse dame, en juist die 18 jarige zegt wel iets interessants over deze materie: “Ik twijfelde tussen de PvdA en DENK, nu Asscher lijsttrekker is geworden van de PvdA neig ik meer naar DENK. Ik denk niet dat Asscher het in zich heeft de PVDA te leiden.” Aldus ene Ceyda Delik (wie kent haar niet).

Dat de Volkskrant dit voor zoete baklava slikt is nogal wiedes, die staan niet bekend om hun kort, pittige, eigentijdse mening. Het VK is, zeg maar gerust, het twijfelaartje onder de ‘kwaliteitskranten.’ U kent het wel; ‘het zou morgen kunnen vriezen, er zouden Nederlandse slachtoffers kunnen zijn.’

Nee, een dame van Turkse afkomst die op een Jood zou stemmen, dat is als ‘vloeken in de Moskee’, Ordnung muss sein. Die heeft liever een partij waar de gehele Nederlandse cultuur word weg geserveerd als: ‘racistisch’. ‘De PvdA stelt zich ook prettig op tegen niet-Nederlanders’, natuurlijk!  Waar men het vroeger moest hebben van ‘Henk en Ingrid’ staan tegenwoordig ‘Mohammed en Aïsha’ vooraan te springen. Maar liefst 47,3% van de niet-Westerse allochtonen stemde in 2012 nog op Samsom en zijn narren. Dit zal aankomende verkiezingen natuurlijk wel anders zijn door al die nieuwe splinterpartijen waaronder DENK (goed voor 3 zetels in de peilingen) die als paddenstoelen de grond uit knallen.

De inhoudelijke politiek is helaas al jaren dood. Beetje schreeuwen, mensen voor xenofoob uitmaken, een ‘verkiezingsplan’ produceren dat maar één A4-tje beslaat… dat is de huidige politiek in een notendop. En ondertussen maken alle partijen elkaar uit voor rotte vis; als die het voor het zeggen krijgt kunnen we Nederland wel opdoeken, als die aan de macht komt verhongeren alle kleine kindjes.

De PvdA doet hier al jaren gretig aan mee. Zelfs de lijsttrekkersverkiezing bij die partij was één grote theatervoorstelling. Het grootste verschil tussen Asscher en Samsom was dat de eerste de laatste weg wilde hebben, terwijl de laatste juist dacht dat hij nog wel in de gratie was bij Führer Spekman en zijn fanclub. Dat bleek uiteindelijk toch een beetje anders te liggen. Zoals wel vaker koos de door moslimfundamentalisten geïnfiltreerde PvdA in een noodsituatie toch maar voor de jood. Nou doet de PvdA al jaren helemaal niets voor de joodse gemeenschap in ons land, maar hé, een kniesoor die daar iets over zegt.

Conclusie: de PvdA gaat door interne verdeeldheid en de komst van DENK haar islamitische achterban verliezen, zij krijgen namelijk een stem in de vorm van dorpsgek Kuzu, Roermonds shady businessman Öztürk en Zwarte Pieten-basher Sylvana. Een mooie afspiegeling van onze geslaagde multiculti samenleving waarin iedereen zo lekker mee doet, toch? Wel is het nogal ironisch dat dit ten koste gaat van de PvdA; bij uitstek de partij die zo’n toekomst al jaren promoot.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. nienke

  Koekje van eigen deeg.

  1. zomaar

   dat niet alleen , met islam partijen hier zal onze wetgeving gaan veranderen !!.

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/duitse-moslim-politica-wil-dat-sharia-ingevoerd-wordt-in-duitsland/

   ik heb in het verleden al eens gezegd en geschreven , dat dankzij de sociaaldemocratische politiek , met hun voorogen zijnde maakbare samenleving van de afgelopen 40 jaar , hier innen afzienbare tijd stenigingsveldjes in elke stad of dorp gecreëerd gaan worden , waar bij de linkse snuiter bij iedere terechtstelling kreunend zal staan te genieten van genot .

 2. Ni28

  Het loopt in Nederland behoorlijk uit de hand met de islamisering. Als parasieten door de PvdA gevoed voelen zich steeds sterker om op eigen benen te staan en hun strijd tegen ons aangaan. De Paard van Troje is al geopend en de vijfde colonne is al in het land actief bezig. Alleen onze elite in Den Haag slaapt nog en is door haar politieke correctheid vleugellam. Zij laten alles toe onder de mom van democratische rechten en bestrijden degene die hierop wijst. Tactiek die alleen de vijand helpt.

  1. marjo012

   Daarom heb je als Nederlander geen andere keuze meer als in maart op de PVV te gaan stemmen.Ik wil ook ons land terug en de straten gezuiverd zien van al deze islam import en parasieten,die met hun uiterlijk als voddebakken het straatbeeld verpesten.Zo lopen ze er maar bij in hun eigen land maar niet hier.Zullen ze nu nog steeds niet in de gaten hebben al die moslims dat we ze spuugzat zijn en niet meer willen in ons land.Terug naar de zandbak zou ik zeggen voor dat ze straks blij zijn dat ze terug kruipen kunnen dan nog.

 3. Sniper666

  Daarom is het vreselijk dom geweest om Didi eruit te werken. Voor de islamietjes is Asscher een Jood, en daar ga je niet op stemmen. Zo simpel is het.. Maar ik vind het prima. Hoe kleiner de PvdAllah, hoe beter.

 4. Arachne

  Lodewijk Asscher is NIET joods. Het etnisch joods wordt via de moeder doorgegeven. De moeder van Lodewijk Asscher is niet joods, dus hij ook niet. Indien Lodewijk als jood erkend wil worden, moet hij een procedure beginnen, bij de rabbi’s in Israël, als zogeheten vaderjood. Daarnaast moet hij zich ook bekeren.

  1. Sniper666

   @ Arachne

   Het gaat om de perceptie t.a.v. de islamietjes. En Job en Eberhard zullen het hem wel verteld hebben hoe hij die procedure moet starten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.