Islamitische slachtersgilde Boko Haram dwingt kinderen van 7 en 8 jaar oud om zelfmoordaanslag te plegen

Radicaal-islamitische terreurgroepen zijn werkelijk het vleesgeworden kwaad.

In het noordoosten van Nigeria hebben twee ongelooflijk jonge meisjes zichzelf opgeblazen. Naar de meisjes zelf overleed tenminste één ander persoon. Achttien mensen raakten gewond.

De Telegraaf brengt dit nieuws als “Kinderen plegen aanslag.” Nou klopt dat in principe wel, maar in moreel opzicht is het weer niet helemaal waar. De titel had namelijk moeten zijn wat onze titel is: Boko Haram dwingt kinderen van 7 en 8 jaar oud om zelfmoordaanslag te plegen.” Dat is wat er écht gebeurt is. Deze arme meisjes wisten niet beter. In moreel opzicht pleegden zij de aanslag dus niet, maar de volwassenen die hen op zo’n misselijke manier gebruikten voor hun radicaal-islamitische doeleinden.

Een lokale man laat weten aan Westerse journalisten dat hij de meisjes uit een riksja had zien stappen. Hij vond niets geks aan ze, behalve dan dat hij het idee had dat ze hun moeder kwijt waren. Vervolgens zegt hij:

“Ze liepen recht langs me zonder enige emotie te tonen.”

Natuurlijk toonden ze geen emoties. Ze waren ongetwijfeld zwaar geïndoctrineerd en mogelijk zelfs gedrogeerd. Dat kun je de arme meisjes niet aanrekenen. Ook zij zijn slachtoffers van deze aanslag.

Het ergste van dit verhaal is dat dit niet de eerste keer is dat Boko Haram kleine meisjes dwingt om zo’n massamoord te plegen. Afgelopen vrijdag gebeurde hetzelfde in Madagali. De meisjes in kwestie namen toen letterlijk tientallen onschuldige burgers met zich mee de dood in.

Vreemd genoeg lijkt het Westen nog steeds niet bereid te zijn om nou werkelijk af te rekenen met dit soort radicale moslims. Er worden af en toe wat plaagstootjes uitgedeeld, maar het blijft wachten op een all-out oorlog. Laten we hopen dat daar verandering in komt op het moment dat Trump president wordt van Amerika en het kabinet Rutte II in eigen land wordt opgerold.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Sniper666

  Wat een dieptepunt, twee kleine kinderen misbruiken om zelfmoordbommen te bezorgen. Je maag draait er van om.

 2. denktenk

  Er is maar één islam………………….

 3. Sniper666

  Beukmans c.s. kom er maar in!! Vertel ons maar een sprookje over de vredelievende islam.

 4. marjo012

  Nu is het natuurlijk weer wachten op de linkse commentaren dat dit niet in naam van de islam gebeurd.Het word met de dag erger met dat misselijk misselijkmakend en moordend geloof.Er is maar een mogelijkheid nog op deze wereld en dat is dat de islam met geweld bestreden gaat worden net zoveel geweld als ze al die andere mensen aan gedaan hebben.

  1. Sniper666

   @ marjo012

   Als we heel erg flink zijn, en ballen tonen, moeten we die achterlijke islam met wortel en tak uitroeien.

   1. marjo012

    Aan mij zal het niet liggen geloof het maar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.