Take that Sylvana! Rockende Pieten doen ‘Bohemian Pietsody’ en worden een monsterhit

Ja, Nederland houdt van Zwarte Piet. Misschien wel meer dan ooit.

Een video van een stel rockende Zwarte Pieten uit Putten gaat viraal op het Internet. De Pieten zaten namelijk in de auto en verveelden zich een beetje. Daarom besloten ze om lekker uit hun bol te gaan op het nummer Bohemian Rhapsody van Queen.

Nadat het filmpje werd gedeeld op sociale media ging het in no time viraal. Het succes was zo groot dat De Telegraaf er zelfs een artikel aan wijdde.

Het bewijst maar weer eens dat Sylvana Simons en haar collega-racismeroepers dag na dag kunnen afgeven op Zwarte Piet, maar dat deze figuur daar absoluut niet minder populair door wordt. Sterker nog, als ik zo om me heen kijk en comments lees op DDS zelf en op Facebook wordt het me duidelijk dat Nederland het massaal opneemt voor Piet… en dat Sylvana en co. volstrekt genegeerd worden.

Goed bezig Nederland!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.