Aan Hamas-gelinkte moslimgroep CAIR: ‘Het weigeren van vluchtelingen staat gelijk aan slavernij!’

Dan ben je dus echt niet helemaal lekker.

De moslimactivisiten van CAIR — een Amerikaanse moslimgroep — gaan steeds verder in hun oppositie tegen Donald Trump. De idioten, die er vooral om bekend staan dat ze gelieerd zijn aan Hamas en dus bijzonder graag willen dat Israël van de aardbodem geveegd wordt, beweren nu namelijk dat het weigeren van vluchtelingen uit de islamitische wereld gelijk staat aan… het herinvoeren van de slavernij.

Nee, dat is geen grap. Dat is echt wat CAIR-directeur Nihad Awad onlangs beweerde. Voor de goede orde vergeleek hij het ook even met het afschaffen van het kiesrecht voor vrouwen.

Wat dat te maken heeft met het weren van vluchtelingen begrijpt verder helemaal niemand, maar Awad wil Trump natuurlijk zo slecht mogelijk afschilderen en haalt dus elk flutargument van stal om dat te doen. Dat hij zichzelf daarbij voor gek zet én echte feministen misbruikt is hem blijkbaar om het even.

En Awad was nog niet klaar. Volgens hem is de muur die Trump wil bouwen een “multi-miljarden monument ter meerdere eer en glorie van racisme.” Jawel: Amerikanen die niet willen dat er nog eens 15 miljoen illegale immigranten over de grens met Mexico naar hun land komen zijn dus gewoon vuile racisten. Een soort van neo-nazi’s, eigenlijk.

Opmerkelijk genoeg is Trump nog maar vijf dagen president, maar politiekcorrect, multicultureel links heeft hem nú al voor van alles en nog wat uitgescholden. Hij wordt stelselmatig weggezet als een racist, een fascist, een moslimhater en, oh ja, ook nog eens als een vrouwenhater pur sang. Het zijn termen die rechts nooit en te nimmer over links mag gebruiken — wee je gebeente als je het wel doet, voor je het weet word je weggezet als ‘nepnieuwssite’ — maar voor links gelden blijkbaar heel andere regels. Zij mogen iedereen en alles dat ook maar een beetje rechts aan doet helemaal kapotmaken, maar we mogen vooral niet terugslaan. Dan zijn we namelijk een stel vuile neo-nazi’s.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Ritter

  CAIR wil zoveel mogelijk moslims de VS binnenhalen. Dat is hun doel. Obama was CAIR vriendelijk gezind.

  Een berucht moslima activiste (Linda Sarsour) zit o.a achter de demonstraties tegen Trump. Onderschat deze moslim activisten niet want ze krijgen vaak steun van allerlei linkse organisaties en infiltreren op universiteiten waar ze vaak anti-Israël acties opzetten.

  Linda Sarsour’s Muslim Identity Politics Epitomize Feminism’s Hypocrisy
  https://counterjihadreport.com/tag/linda-sarsour/

  1. jennifer

   Amerika kan blij zijn dat ze Trump aan het roer hebben staan met dit soort malloten. Hij is tenminste een president voor zijn eigen volk en niet voor terroristische organisaties die zich overal aan linken. Trump doet een goede zet om dit soort volk te verwijderen uit ijn land.

 2. Ni28

  ‘Het weigeren van vluchtelingen staat gelijk aan slavernij!’
  Die uitspraak begrijp je vast pas als je ook gek bent.
  Dus geen commentaar.

 3. Peter Selie

  Aan Hamas-gelinkte moslimgroep CAIR: ‘Het weigeren van vluchtelingen staat gelijk aan slavernij!’ Ongelofelijk wat een islamo fascistische arrogantie van het grondpersoneel van Allah. Men kan deze stelling gewoon 180° omdraaien, het is namelijk zo dat hard werkende Nederlanders het leeuwendeel van de uitkeringen moet opbrengen voor de asiel parasieten. Dank zij het dynamische (Kuch) regeringscoalitie die de afgelopen 4 jaar op hun handen heeft gezeten wanneer het om asiel en immigratiebeleid ging, en ook dankzij de randdebiele burgemeesters die óók nog eens gewoon tegen het beleid ingingen om deze tafelschuimers de hand boven het hoofd te houden.

 4. Ni28

  Ik ben nog steeds niet gek maar na het drie keer lezen van het artikel heb ik dit bedacht: De negers werden ingevoerd in de VS als slaven. De moslims blijven slaven als je ze niet invoert in de VS.
  Een bekentennis?

  1. Mart

   HI28 dat hebbie gòed gezien……nu de linke linksers nog.

 5. Peter Selie

  “Grote Moskee in Brussel spendeerde 1,2 miljoen aan verspreiding doctrine”

  BRUSSEL Het Islamitisch Cultureel Centrum (ICC), met zijn zetel in de Grote Moskee van Brussel, heeft tussen 2012 en 2014 1,2 miljoen euro uitgegeven aan personeel voor “het uitdragen van zijn ideologie”. Dat heeft administrateur-generaal Jaak Raes van de Staatsveiligheid gezegd in de onderzoekscommissie naar de aanslagen van 22 maart.
  Lees ook
  “Grote Moskee Brussel is broeihaard van extremistische islam”
  Imam: “Politiek moet buitenlands geld naar Belgische moskeeën droogleggen”
  “Salafisme is grootste bedreiging voor België”
  Nieuw wereldwijd toeristenrecord ondanks terreur
  Koen Geens: “Statuut terreurslachtoffers in februari voor parlement”
  Het ICC is al vaak bestempeld als verspreider van het wahabisme, een fundamentalistische stroming binnen de islam. Het centrum wordt in belangrijke mate gefinancierd vanuit Saoedi-Arabië, via de Islamitische Wereldliga. De bestuurders van het ICC hebben ook allen banden met Saoedi-Arabië of zijn er zelfs gedomicilieerd.

  Naast de 1,2 miljoen euro verdeelde het ICC volgens de Staatsveiligheid ook 600.000 euro onder de vorm van schenkingen aan personen en associaties die een “islamistische” visie propageren.
  Gewelddadig radicalisme
  Gewelddadig radicalisme is echter nog een andere zaak. Na de aanslagen van Parijs had minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon de Staatsveiligheid om een rapport gevraagd over de Grote Moskee. De N-VA’er liet op basis daarvan vorig jaar al verstaan dat daarbij “geen groot probleem” van radicalisering is vastgesteld.

  Garagemoskeeën
  Raes gaf vandaag in de onderzoekscommissie aan dat radicalisering sowieso “meestal niet in de moskee gebeurt”. Wel wil hij de zogenaamde ‘garagemoskeeën’ nauwer in de gaten houden. “Wat daar gebeurt, dreigt aan de aandacht te ontsnappen. Dat zijn erg besloten milieus, waar je niet zomaar binnenraakt. Het aanwerven van heel gespecialiseerde mensen is daarom bijzonder belangrijk”, klonk het.

  Sportclubs
  “Maar we mogen ons ook niet blindstaren op enkel de niet-erkende moskeeën”, beklemtoonde Raes nog. “We moeten en kunnen een ruimere werking garanderen. Denk aan bibliotheken, sportclubs en andere plaatsen waar de eerste tekenen van radicalisering zich voordoen.”
  Vlaams Belang verbolgen
  Oppositiepartij Vlaams Belang reageert verbolgen op het nieuws over de 1,2 miljoen euro die het ICC besteed heeft aan “het uitdragen van zijn ideologie”. “Met andere woorden: het ICC wende haar middelen aan om onze hoofdstad te islamiseren”, reageren Dominiek Lootens en Bob De Brabandere van het Brusselse VB.

  Ze willen dat de erfpachtovereenkomst met Saoedi-Arabië voor de Grote Moskee zo snel mogelijk opgezegd wordt. “Een moskee die onder controle staat van Saoedi-Arabië, één van de absolute topfinanciers van het internationaal terrorisme in het algemeen en IS en Al Qaeda in het bijzonder, heeft vanzelfsprekend geen plaats in onze hoofdstad”, luidt het nog.

  cdH eist een hoorzitting
  Ook cdH-Kamerlid Georges Dallemagne wil het nieuws niet zomaar laten passeren. Hij eist een hoorzitting met de imam van de Grote Moskee, met de verantwoordelijken van de Islamitische Wereldliga en met de ambassadeur van Saoedi-Arabië die het uitvoerend comité van het ICC voorzit. Tegelijk vraagt hij een doorlichting van de rekeningen van de instelling. Zelf pleit Dallemagne alvast voor een verbod op buitenlandse financiering van gebedshuizen in België. >>> http://www.hln.be/hln/nl/32616/Binnenland/article/detail/3063767/2017/01/25/quot-Grote-Moskee-in-Brussel-spendeerde-1-2-miljoen-aan-verspreiding-doctrine-quot.dhtml?utm_medium=twitter&utm_content=volghetnieuwsvanvandaaguitbelgi%C3%ABenhetbuitenlandopdevoet

 6. jennifer

  Het is en blijft een achterlijke cultuur zei Pim Fortuin toch eens. Hij heeft zo gelijk gehad hiermee. Ze worden met de dag brutaler, om hun gelukszoekers nog vluchteling te durven noemen, en dan nog durven te zeggen dat bij weigering het gelijk staat aan slavernij. Dit is een goed thema voor Simons toch, kan ze er weer gelijk bovenop vliegen. Dit geeft ook wel de uitwerkingen van de hersens van de eeuwenlange inteelt bij dit volk weer. Altijd zijn anderen alles schuld, terwijl hun juist de grootste moordenaars op de wereld zijn. Ze ontwrichten hele continenten en durven dan nog zich zelf als slachtoffer neer te zetten. Moslims die Islam aanhangen zijn gewoon een walgelijk volk geworden voor de hele wereld.

 7. Peter Selie

  Trump wil bijdrage aan VN stoppen vanwege steun aan Palestijns terrorisme

  De vlag van de non-existente Palestijnse ‘staat’ hoort volgens Trump niet naast die van de VN te wapperen.

  ‘Eindelijk een president die zijn verkiezingsbeloftes waarmaakt,’ is de teneur op veel pro-Trump sites en forums. De ene ‘executive order’ is nog niet getekend, of de ander belandt al op zijn bureau. Nadat Trump gisteren aankondigde door te gaan met de plannen voor de bouw van een muur langs de grens met Mexico, werd bekend dat hij nu van plan is om de Amerikaanse bijdrage aan de Verenigde Naties te stoppen vanwege de steun en erkenning van de Palestijnse terreurorganisatie PLO, die zich voor de buitenwereld als de Palestijnse Autoriteit heeft vermomd, maar feitelijk één en dezelfde zijn.

  Trumps volgende uitvoerende bevel treft alle organisaties die de Palestijnse Autoriteit en/of de PLO als volwaardige leden en/of onafhankelijke staten steunen, inclusief de Verenigde Naties. In de ontwerptekst staat te lezen dat de financiële steun voor iedere organisatie ‘die wordt gecontroleerd of substantieel wordt beïnvloed door iedere staat die het terrorisme steunt’, of minderheidsgroepen vervolgt (zoals christenen in veel moslimlanden), of zich schuld maakt aan enige andere schending van de mensenrechten, wordt stopgezet.

  Het Amerikaanse Congres uitte onlangs felle kritiek op VN resolutie 2334, waarmee eenzijdig de Israëlische aanwezigheid in Judea, Samaria en Oost Jeruzalem werd veroordeeld. Nadat president Obama de resolutie zonder veto liet passeren, pleitte senator Ted Cruz al voor het stopzetten van de Amerikaanse bijdrage aan de VN, totdat de internationale organisatie de resolutie ongedaan maakt.

  Trump gaat zich mogelijk uit diverse verdragen terugtrekken

  In Trumps decreet wordt gesproken van een vermindering van minstens 40% van het aantal Amerikaanse subsidies voor internationale organisaties. De VN is voor 22% afhankelijk van Amerikaans geld, en dreigt dus hard getroffen te worden.

  Een speciaal comité gaat tevens kijken welke ‘vredes’operaties van de VN onder de maatregel kunnen gaan vallen. Daaronder vallen ook het Internationale Strafhof (ICC) in Den Haag, het VN Bevolking Fonds (dat vooral gericht is op het beteugelen van de bevolkingsaanwas in de Derde Wereld door o.a. abortus te promoten) en de ontwikkelingshulp aan landen die zich verzetten tegen belangrijk Amerikaanse beleid.

  De nieuwe president kondigt ook een ‘Moratorium op Nieuwe Multilaterale Verdragen’ af. Alle bestaande en geplande verdragen met meerdere landen of partijen worden tegen het licht gehouden, met uitzondering van afspraken die gedaan zijn in het kader van de veiligheid en internationale handel. Het comité wordt gevraagd aanbevelingen te doen welke verdragen de Verenigde Staten kan opzeggen.

  Bron
  zdzmu

 8. Gustaafff

  Israëlische minister: Israël neemt Syrische weeskinderen op

  Honderd Syrische weeskinderen zullen een nieuw toevluchtsoord krijgen in Israël. Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken Aryeh Deri volgens de zender Channel 10 gisteren bekendgemaakt. Het zijn de eerste Syrische vluchtelingen die het land opneemt.

  Redactie 26-01-17, 10:38

  3160

  De kinderen zullen in internaten en bij Israëlisch-Arabische pleeggezinnen worden ondergebracht. Na vier jaar zouden ze een permanente verblijfsvergunning kunnen krijgen. Mochten later toch nog ouders of broers of zussen van de kinderen worden gevonden, dan wil Israël bekijken of ook zij zich in het land kunnen vestigen.

  Israël schermt zich al jaren af tegen vluchtelingen. In het najaar van 2015 werden de afzettingen aan de grens met Syrië nog versterkt. Conservatieve politici zijn ook tegen de komst van niet-Joodse vluchtelingen, omdat het Joodse karakter van de staat Israël erdoor bedreigd zou kunnen worden.

   http://www.ad.nl/buitenland/israelische-minister-israel-neemt-syrische-weeskinderen-op~abe3a2b3/

  Ook de enige democratie in het Midden-Oosten, de Joden zelf, nemen nu vluchtelingen op. Een fiere daad; Israël opent haar grenzen!

  1. jennifer

   Guustaaf je weet wel beter toch, Israel zal nooit haar grenzen openstellen voor islamieten en terecht na alles wat hammas Israel aan doet.Dat ze weeskinderen opnemen wil nog niet zeggen dat ze hun grenzen open gaan stellen, ze zouden wel gek zijn zich zelf uit te leveren aan die terroristische islamieten die daar rondom dat land heen hangen.Het gaat erom dat ze wat mensen helpen. Daar kunnen de islamieten nog wat van leren in die regio want niemand wil zee hebben daar.

   1. Gustaafff

    Terwijl wij roepen om de grenzen te sluiten, neemt Israël syrische weeskindjes op.

    Tja.

    1. denktenk

     Linkse logica?

 9. Peter Selie

  Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende migranten

  Zwitserland kampt met duizenden Eritrese asielzoekers die op vakantie gaan in het land dat ze zijn ontvlucht. De autoriteiten zien de problemen, maar hebben moeite om de migranten op heterdaad te betrappen.

  Zo’n 20.000 mensen uit Eritrea wonen in Zwitserland, waarmee het de grootste Eritrese gemeenschap in Europa is. Bovendien: door de inperking van de mensenrechten nam het aantal Eritrese migranten dat naar Zwitserland kwam, de afgelopen jaren weer sterk toe.

  Uit onderzoek van de Zwitserse krant Basler Zeitung blijkt dat veel van hen tussen 2010 en 2014 op vakantie zijn gegaan. Asielzoekers in Zwitserland moeten daarvoor een vergunning krijgen van de overheid, wat in vier jaar tijd ongeveer 15.000 keer gebeurde. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/zwitserland-baalt-van-duizenden-vakantievierende-migranten-441611/

  1. van Urk

   Zolang moslimvluchtelingen maar bij ons wegblijven. Misschien is Denemarken wat voor hen: http://www.youtube.com/watch?v=rJj1jcAffCM

   1. Peter Selie

    Blijft leuk die Lubach.

 10. pejoar

  het wordt tijd dat we de islam zien als een ideologie en niet als een godsdienst.
  alles wordt dan makkelijker,uitzetten,verbieden en vastzetten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.