Haha! Linkse activist Frank van der Linde huilt tranen met tuiten: ‘Ik heb niks bereikt, ik stop ermee’

Och jongen toch, wat ontzettend zielig. En dat terwijl je Nederland alleen maar wilde veranderen in één groot multicultureel walhalla waarin de Nederlandse cultuur niet meer bestaat en de overheid almachtig is.

De professionele linkse activist Frank van der Linde huilt in de Volkskrant van vandaag tranen met tuiten over zijn ‘carriere’ als politiekactivist. Hij komt namelijk tot de conclusie dat hij helemaal niets bereikt heeft. Daarop stopt hij er maar mee. Het heeft allemaal toch geen zin.

Na 5,5 jaar van procederen, provoceren en demonstreren komt de arme Van der Linde tot de conclusie dat het allemaal totaal geen zin heeft gehad. Het resultaat van zijn activitisme is “helemaal niets,” zegt hij zelf. Daarom heeft besloten om “radicaal de stekker eruit te trekken.” Met andere woorden: meneer houdt ermee op.

Jawel, dat lees je goed: Nederland is dan eindelijk van hem verlost.

“De overheid, rechts Nederland ook, zal wel een feestje vieren dat ze een linkse activist hebben kaltgestellt. Ik zou kunnen zeggen dat ik veel rechtszaken heb gewonnen, maar het gaat om de grotere resultaten. Ik heb niks bereikt, ik ben nergens trots op,” huilt de raddraaier die zegt dat hij “uitgeput” is van “het nadenken over hoe ik mensen kan mobiliseren.” Het heeft allemaal toch geen zin. De gemiddelde Nederlander deelt zijn droom (lees: nachtmerrie) niet en is niet van plan om in actie te komen.

Nu vraagt de oplettende lezer zich ongetwijfeld af wat Van der Linde zoal gedaan heeft als ‘activist.’ Nou, hij werd voornamelijk bekend doordat hij in 2014 een optreden van een 84-jarige Israëlische actrice had verstoord. Ja, dat lees je goed. Meneer vond het een geweldig idee om het optreden van een hoogbejaarde jodin te verpesten. Zó’n hekel heeft hij aan Israël, de enige joodse natiestaat ter wereld.

Geheel terecht beschreef GeenStijl hem toen als een “kaalhoofdige, extreem-linkse, totaal geradicaliseerde, werkweigerende, kinderbedreigende, Joodse-omaatjesaanrander.” Geen zachte woorden, maar dat verdient deze tokkie natuurlijk ook niet. Vervolgens huilt Van der Linde dat het allemaal aan anderen ligt. Hij is namelijk een held pur sang, maar die domme Nederlanders… Tja, die zijn gewoon nergens voor te porren!

“De passiviteit is groot. Toen de Panama Papers openbaar werden, gingen ze in Denemarken de straat op. Hier gebeurde niks. We hebben geen actieve linkse beweging meer die wil vechten voor idealen. Wat kan ik dan nog doen?”

Inderdaad, helemaal niets. En weet je hoe dat komt, Frank? Omdat je een walgelijke, linkse chaoot bent. Een man die alles wat niet etreemlinks is haat en kapot wil maken. Heel gek, maar de overgrote meerderheid van de Nederlanders deelt die idiote denkbeelden niet.

Voor iemand denkt: ‘Ach, het is ook wel een beetje zielig…’ Nee, dat is het niet. Van der Linde is namelijk een heel vervelende man die de wet stelsematig misbruikt om andersdenkenden buitenspel te zetten. Zo begon hij onder andere rechtszaken tegen Geert Wilders, GeenStijl, politiechef Gerard Bouman en columniste Ebru Umar. Deze vent is dus niets meer of minder dan een linkse fascist die anderen het werken volkomen onmogelijk wil maken, alleen maar zodat hij zijn ultralinkse plannen voor ons land kan verwezenlijken.

Nu dus niet meer. Gelukkig maar. Van der Linde geeft het op. Nu hopen dat hij inderdaad voor eens en altijd verdwijnt en we eindelijk helemaal van hem af zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

  1. Peter Selie

   Hi beste van Urk, de clerus is net zo schadelijk of giftiger voor de westerse samenlevingen als deze linkse Tokkie Van der Linde in het artikel hierboven mijns inziens.

   Christelijke geestelijke heet de islam welkom in de kerk, en buigt ervoor
   door Giulio Meotti
   9 Januari 2017
   Er is een verontrustende en groeiende trend in Italië en Europa.

   Voor het eerst in meer dan 700 jaar klonken islamitische verzen in de Kathedraal van Florence, in de kerk Santa Maria del Fiore. Onder de bekende koepel van Brunelleschi vergezelden de islamitische melodieën de christelijke. Het “interreligieuze initiatief” werd gepromoot een week na de barbaarse slachting door de islamitische terroristen in Parijs bij het kantoor van het tijdschrift van Charlie Hebdo. Het waren “Koran is rechtvaardig” en andere soortgelijke “hymns”.

   Een priester in het zuiden van Italië maakte vervolgens zijn parochianen woedend door de Maagd Maria in een moslim-boerka te kleden in de kerststal van zijn kerk. De pastoor van de parochie van de Heilige Joachim en Anna in Potenza, vader Franco Corbo, zei dat hij de speciale kerststal had gebouwd “in naam van de dialoog tussen de religies”. Deze interreligieuze initiatieven zijn gebaseerd op de geleidelijke afschaffing van het Westers-christelijke erfgoed ten gunste van de islam.

   Een andere priester in Italië verwijderde de kerststal op het plaatselijke kerkhof, omdat “het de moslims zou kunnen beledigen”. Vader Sante Braggiè zei dat er geen krib op het kerkhof zou staan in de noordelijke stad Cremona, omdat het mensen van andere godsdiensten boos kan maken, of mensen die daar geen familieleden hebben begraven:

   “Een klein hoekje van de begraafplaats is gereserveerd voor islamitische graven. Een krib die geplaatst is in het gezichtsveld daarvan, kon door hen worden gezien als een gebrek aan respect voor aanhangers van andere religies, en het kwetsen van de gevoeligheden van moslims, evenals Indianen en zelfs atheïsten”.

   In Rebbio was de Italiaanse parochie in de kerk van St. Martin aan het voorbereiden voor het einde van de Mis. Toen plotseling een gesluierde vrouw, Nour Fayad, het woord nam en verzen voorlas uit de Koran die de geboorte van Christus verkondigen. Het initiatief werd door de priester, Don Giusto della Valle, aangeduid als “een gebaar van dialoog”. >>>> https://nl.gatestoneinstitute.org/9744/christelijke-geestelijke-islam

 1. Leonidas

  het is niet waar ?

  je zou toch zomaar geloven ,

  dat die schele SSer hier, onze simon , droeftoeter , ak.a. zakkos G

  en natuurlijk Guust Flater, de beukman creatie

  ZEG MAAR ONZE RUSLAND KENNERS ,

  DE HAAT EMOTIES VAN MIJN OOM VLADIMIR

  die zo alle bedreigingen, aanvallen, grensoverschrijdingen

  en agressie naar al die landen

  you name it

  sinds 1991 zo op konden noemen , in hun haat reacties

  gewoon zijn broer en oom zijn !!

  goooh, miscchien een tip , voor de lossserssssssssssss

  ga lekker mee , jooh, lekker klaverjassen

  dooeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  1. Mars020

   @ Leonidas, wat heeft jouw lulverhaal te maken met het bovenstaande artikel?. Toch maar ff die bijsluiter lezen, van de medicijnen die je slikt?.

   1. Ni28

    Ik kan Leonidas ook nooit volgen.

    1. Leonidas

     iets met geen hersens hebben denk ik dan maar ,

     dus dat zegt veel meer over jou dan over mij ,

     lees eens een boek ofzo

     i.p.v. je zeikopmerking te plaatsen .

     de volgende cursus moet je betalen L…l

     groetjes

     1. Mars020

      @Leonidas, welk boek moet ik gaan lezen om die kolder van jou te kunnen begrijpen?. Degene, die jouw lulverhalen snapt is volgens mij net zo gestoord. In welke inrichting geef jij die cursus?. Je trekt daar zeker volle zalen?. Straks maar ff de Donald Duck lezen, dan kom ik misschien een beetje op jouw level terecht.

     2. Rheagys

      Kerel als je tegen iemand zegt: ga een boek lezen. Schrijf dan zelf wel correct Nederlands 😉 deze cursus kost een tientje vijftig 😉

    2. Leonidas

     als ik jou was
     begon ik eens met de leesmap
     van weekie of 7 oud
     ben je ook niet ze veel geld kwijt
     en kan je lekker plaatjes kijken
     daar tussen je islam buren in Amsterdam west

     kolder van oom Bob begrijpen ????
     nou mensen op diverse blogs in nederland
     kunnen mij fluitend volgen
     mijn werkgevers in NEDERLAND, FINLAND, JAPAN, EN KOREA
     OOK !!

     dus wat moet ik uileggen ?? beste DOMBO ?? I.Q 45,5
     toevallig ook mijn schoenmaat !!

     over de EU
     over Ukraine, coup donbass

     het Rusland van vandaag

     SYRIE ??? misschien ??

     dus ja, jij wilde zo graag “”een Puch met een hoog stuur ‘

     op je 16e
     dus als je dan een paar keer te pletter gevallen bent

     omdat je van die krantenwijk geen hellempie kon kopen

     HET SPIJT ME, DAT MIJN NIVEAU , EEN GROTE STAP HOGER IS DAN UW KLEMGEZOPEN HERSENDRAP

     duidelijk , ????? IK KAN HET OOK IN ??

     algemeen beschaafd ROTTTTERDams UITLEGGEN HOOR mafkees

     LAVROV

 2. Ome Ga

  @Mars ik vat hem wel hoor. Maar je moet w.s. wat ruimer denken, en ook wat in dichterlijke VRIJHEID geloven… dat maakt het leven ook wat plezieriger.
  Leonidas bedoelt natuurlijk o.a., naast deze Frank, is het één grieperig, negatief, huilerig, haterig, zeurderig zootje, die linkse fakenews labbekakken; ook hier met die trollen.

  1. Leonidas

   Dank u voor het bijbrengen van wat werkende hersencellen
   bij NUTS 020

   IK DACHT DAT O20 ?? iets met Amsterdamse humor, enzo

   maar tevergeefs , dank voor de hulp

   wat zit zo iemand hier eigenlijk te doen ??
   komt hij om de 8 weken effe kijken ofzo ??

   dank voor de hulp , huggie

  2. Gustaafff

   Zo rolt het hier al jaren. In werkelijkheid is Leonidas – alias ome bob – die al een stuk of drie aliassen heeft gehanteerd, knettergek. Maar ome bob heeft de goede kant van het forum gekozen – de PVV-kant. Daardoor wordt hij bloedserieus genomen. Als hij aan de kant van ieder ander was gaan staan, had Omega c.s. hem uitgemaakt voor wat hij werkelijk is: een gestoord figuur. Het is nu eenmaal een bizar verschijnsel. Je bent het niet eens met de grenzendicht-elite; dan ben je direct een vuile NSB-er of een rare trol. Als je het wel eens bent met de grenzendicht-elite, word je bijkans bejubeld.

   1. Ni28

    Waarom is de PVV kant de goede kant? Je kunt gezonde ideeën hebben ook zonder de PVV kant te kiezen of niet soms? Zo werkt de linkse stigmatisering namelijk. Een holle retoriek.

    1. Gustaafff

     Vind je dat ome bob gezonde ideeën heeft, @Ni28?

    2. Gustaafff

     Neem me niet kwalijk, zag je andere reactie nog niet.

     1. Leonidas

      ooooh mijn god, Beukman ouwe NSBer en landverrader

      je hebt haast 1 hulpje gevonden ,

      JA ALLEEN IS MAAR ALLEEN HE

      WEER ZO’N HERSENLOZE , LEUK !!

      doe smeer smeer, stroop stroop

      misschien steunt hij je wel ,

      Ja is ook gestoord en de draad kwijt

      dus houdt hem vast ,
      houdt hem vast margarita

      laat hem nooit,
      laat hem nooit , meer los

      helaas heb ik maar 1 alias

      en mocht ik plotsklaps verdwijnen dat heb ik

      voor mijn te veel weten van het gajus in deze wereld een ban gehad !!

      .van de VVD , whahahahahahahaha

      en dan zal ik ook geen enkele moeite doen

      om met een a.k.a. 187 terug te komen !!

      een ban als je de waarheid weet en spreekt ,

      ja , HET MOT NIET GEKKER WORDEN , WAT JIJ NELLIE ???

      en omdat ik zo weinig weet

      komt hier de laatste uitleg, die Mijn Oom Vladimir

      net op TV uitsprak, over de tanks uit Syrie

      die in Duitsland gelost worden

      ( N28 ALS JE DIT NIET BEGRIJPT , EFFE VRAGEN HOOR ! )

      whahahahahahahaha

      alsof MIJN OOM VLADIMIR deze poppenkast ook serieus neemt whahahahahahah

      dus flater je ligt er uit, !!!!!!!!!!!!!!!
      je wordt volledig genegeerd
      EN NU NIET MIJ DE SCHULD GEVEN HEE ??
      LOSERTJEEEEE

      Je weigert gewoon AL MAANDEN IETS MET ARGUMENTEN TE ONDERBOUWEN en drukt dan net als shoarma Simon altijd effe zijn snor
      en komt dan boven water op een ander onderwerp
      en zit dan met je handen op je oren luid :

      ik luistertttt toch lekker niet, lalalalalalalalalalate brullen

      komt OOM VLADIMIR GOED LEZEN HEE !!

      VLADIMIR PUTIN 30 MINUTEN GELEDEN OP RT !!!!!!!!

      A very strange look of the US Army arriving in Europe.
      (2 000 tanks and 4 000 soldiers will be deployed in
      Poland, Baltic countries, Romania and Bulgaria
      + 1600 tanks in Netherlands)
      Of course, the “reason is more than serious” –
      possible Russian aggression. ??????????????
      Don’t you think that the camouflage colour is wrong?
      it’s for desert , guys.
      Have you noticed the quality of the tanks (how old are they?), hardware,
      lots of medical equipment (do they expect huge losses?)
      What is obvious.
      The US has to sell all this stuff to Europe and return home.
      Money again.
      Europeans, don’t worry about the war in Europe,
      it won’t happen.
      Poland?
      They haven’t come to Poland to attack Russia.
      They are in Poland
      to stop civilians from overthrowing Zionist government.
      Baltics?
      Come on … who needs those small villages?
      Bulgaria?

      General, a new President will come into power in two weeks.
      But Germany,
      EN JA KOMT TIE, WE WORDEN GENOEMD !!!!!
      and
      Netherlands,
      other NATO-members will be foolish again –
      you will pay for this stuff.

      rest my case

      the great VLADIMIR PUTIN

      nou barst maar los whahahahahahahahah

   2. Leonidas

    ik weet niet of je er erg in hebt NSB er trol beukman

    Nederland hater, en nou huilie huilie doen

    het calimero effect , want zij zijn groot en ik is klein !~!

    en hersenloos niet te vergeten whahahaah

    maar je wordt door Ome Ga hierboven

    volledig afgemaakt whahahahahaha in zijn commentaar

    maar de plaat voor je harsus , ik neem aan gewapend NSB beton??

    is goed aangeschroefd !!!

    dus komt tie weer, je doet niet meer mee beukman

    50 uur de kans gehad, dus opzouten en je muil houden :

    KOMT TIE NOG EEN KEER !!

    LONE WOLF , WHAHAHAAH

    we zijn klaar met je, zuigende vleermuis

    je rol is uitgespeeld , wij hebben afscheid van je genomen

    zoals zo veel blogs in nederland

    probeer Bron ofzo , kom ik je daar ook wegschoppen

    whahahahaah

    komt tie , beste h…ltor

    nonononon landverrader
    je ligt eruit, je doet niet meer mee in onze discussies

    iets neerpleuren, en je dan pleiten maken nononononononon

    het is 50 uur geleden, samen met die shoarma graftak

    nononononononn

    het is stil aan de overkant

    het is stil aan de overkant

    het is stil aan de overkant

    ik denk niet dat die lijst nog komt vandaag ,

    ik denk dat ze aan het overleggen zijn

    of ze misschien GEORGIE ZOUDEN KUNNEN ROEPEN !!

    vaudt heren helemaal vaudt !!!!

    dus mijn beste hersenlozen het is nu gloeiende gloeiende

    50 uur geleden heee 50 uur !!!

    hoe lang duurt onze martelgang nog, WIJ WILLEN HET WETEN !!

    DE HELE SIDE SMACHT NAAR DE WAARHEID,

    DUS ik ga morgenochten snel nog een keer kijken

    MISSCHIEN EEN TIP ??? VERANDER SNEL JE INLOGNAAM

    losssserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opzouten , je ligt eruit

   3. Leonidas

    er is maar 1 goede kant
    of heb je een 17 jaar zitten slapen
    kl….thommel

    dus zal het nog 1x effe uitleggen , jij zit aan de verkeerde kant
    van die mensen in de USA de eu het gajus in jouw regering
    ook wel landverraders en NSBers genoemd

    en al 17 jaar verrot je het om wakker te worden ,

    alles is naar de knoppen geholpen, werkelijk alles

    de zorg, de pensioenen, de aow , de toekomst van je kinderen
    ze hebben Fortuyn vermoord
    en je oogkleppen zijn nogsteeds naar binnen gezogen

    er roep een man die 24/24 beschermd moet worden, TEGEN DE DOODSDREIGING VAN JOUW VRIENDEN

    en 17 jaar later , kl….thommel . 17 jaar later

    zit je nog dagelijks je wartaal uit te slaan

    samen met souvlaki Simon , en nog een vampier zuigert

    dit was de laatste les, voor je, sterf zou ik zeggen

    we hebben je door, je ligt eruit ,

    de ballen Moron

 3. Wim

  Waar vreet die linkse idioot eigenlijk van.

 4. Ni28

  “We hebben geen actieve linkse beweging meer die wil vechten voor idealen”.
  Ik hoop dat deze uitspraak op waarheid berust. Verder geen woordje meer van aandacht wat mij betreft.

 5. denktenk

  @ Leonidas,

  Beste Leonidas.

  Wel een beetje met de tijd meegaan aub.
  De tijd van lange, domme lulverhalen is allang voorbij.

  Bedenk eens een keer een goede one-liner.

  1. Leonidas

   IK PROBEER !!!!!!!!!!!!!
   bij onze 2 lobtotomy patienten , die oogkleppen te verwijderen

   en omdat het I.Q van deze 2 bollebozen mijn schoenmaat

   45.5 dus niet overtreft , probeer ik een “””verhaaltje ‘ te vertellen

   OP HUN NIVEAU , whahahaahah snappu ??

   beetje 5 e klas blo, met wiskunde incl pretpakket

   zeg maar niveau Jesse de mocro h..m.. die voor15 euro leuke dingen deed in Roosendaal naast het station !!!

   Ik heb het met Paulus de Boskabouterttttttt, geprobeerd !!!

   met ONS NEEL / kroes als euqualypta en dan helemaal in het leer,

   daar waren ze toiletten aan het reinigen

   en nu ????

   altijd als het op discussieren aankomt, zijn deze 2= S-5 patienten
   altijd net weg , en geven geen antwoord

   nou dat zou mij dus normaal aan mijn derriere oxideren !!

   totdat de minkukels , samen met de blog eigenaar alhier Mijn Oom Putin

   beschuldigde, en dat mag, tuurlijk dat moet zelfs , maar dat moet je dat onderbouwen en met argumenten komen

   zeg maar net als onze regering met ;

   HET WAS EEN BUKRAKET , WHAHAHAHAHAHAHA OOK GEEN SPLINTER BEWIJS

   sorry ik dwaal effe af geloof ik , whahahaahaha

   nou ze kunnen die 2 woorden niet eens schrijven , dus hebben met hun

   perenplukcursus ( ook die niet afgemaakt ) dus al meer dan oooh al haast 72 uur nu !!!!!!

   dus gewoon hun snor gedrukt !!

   dus dan moet je of je muil houden, of even alle slachtpartijen landinnames, annexatie’s , grensincidenten op een lijst gooien sinds 1991

   DUS DAT MOET EEN MAKKIE ZIJN , VOOR IEMAND DIE NIET DEUGD !!

   en ik zie al maanden mensen HIER deze dingen vragen , dus nu zaag ik ze net boven hun enkels af .

   dus mocht U mij missen , dan ben ik niet uit mij zelf weg gegaan

   whahahahahahahaha , iets met VVD en Livenstro, etc etc whahahaha

   dank voor de steun

   kus en huggie

 6. Efra

  Hahaha PRACHTIG leonidas, kan jou precies zo volgen zoals je het brengt. Ik lees jouw stukjes met plezier en dan daarna de reacties van die dooie drollen, PRACHTIG!!!

  1. Leonidas

   efra en ome ga

   hug en kussie whahahahahaahha

   ja dat van die oogkleppen ??

   de doktoren zitten ook met de handen in het haar , zeg maar

   schijft veel bij landverraders , tevens NSBers en lobotomy patienten

   voor te komen, dus onz “”2 geschiften hier vallen daar onder ”

   huggie

   1. Gustaafff

    Ik weet niet wie er gekker is. Ome bob of z’n vriendjes.

    Tja.

    1. Leonidas

     ik gok op jou als de grote geschifte winnaar 1

     Ikke Ome, is vrolijk gestoord !!!

     en om aan mijn I.Q te komen 151

     moet ik jouw hele familie optellen , whahahahaha

     die doet het altijd wel , whahahahahaha

     opzouten u beurt is voorbij

     WAAR BLIJFT DE PUTIN DID IT LIJST MORON ??

     DOOEI

 7. Ome Ga

  @Leonidas, “..en de winnaar is…”

  “…en je oogkleppen zijn nog steeds naar binnen gezogen”

  Moet wel even denken hoor, hoe gaat dat? Heb je dat wel eens gezien bij trollen als beuk/guus/simonhutten e.d.?
  Komt dat..? Door zijn tranen? Of is hij geschrokken, want die oogkleppen had zijn verpleging op verzoek van zijn knettergekke broer simon, die daar ook zit, aangebracht om zijn gezichtsveld te verkleinen, en om hem wat rustiger te maken voor de bommen en granaten van ome Vladimir…

  of misschien zag hij teveel ineens op dit forum en zijn die kleppen van schrik naar binnen geklapt, en confronteer je hem te veel, de ziel!

  Maar naar binnen gezogen… volgens mij overdrijf je en kwetsjzj je hem nu.

  HAHAHAHA. hahHA!

 8. Babaji538

  Het vraagt talent.
  Petra Hermans

 9. Duke

  Frenkie is geflopt omdat hij als ‘witte man’ minder blijvende aandacht heeft gekregen van de media dan Anne Zeur en Sylvana S. Dat is discriminatie en seksisme, maar helaas voor hem, geldt ‘white privilege’ niet voor linkse activisten.

 10. Babaji538

  Groot talent.
  Goed begin.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.