Haha! Linkse activist Frank van der Linde huilt tranen met tuiten: 'Ik heb niks bereikt, ik stop ermee'

Geen categoriejan 09 2017, 20:00
Och jongen toch, wat ontzettend zielig. En dat terwijl je Nederland alleen maar wilde veranderen in één groot multicultureel walhalla waarin de Nederlandse cultuur niet meer bestaat en de overheid almachtig is.
De professionele linkse activist Frank van der Linde huilt in de Volkskrant van vandaag tranen met tuiten over zijn 'carriere' als politiekactivist. Hij komt namelijk tot de conclusie dat hij helemaal niets bereikt heeft. Daarop stopt hij er maar mee. Het heeft allemaal toch geen zin.
Na 5,5 jaar van procederen, provoceren en demonstreren komt de arme Van der Linde tot de conclusie dat het allemaal totaal geen zin heeft gehad. Het resultaat van zijn activitisme is "helemaal niets," zegt hij zelf. Daarom heeft besloten om "radicaal de stekker eruit te trekken." Met andere woorden: meneer houdt ermee op.
Jawel, dat lees je goed: Nederland is dan eindelijk van hem verlost.
"De overheid, rechts Nederland ook, zal wel een feestje vieren dat ze een linkse activist hebben kaltgestellt. Ik zou kunnen zeggen dat ik veel rechtszaken heb gewonnen, maar het gaat om de grotere resultaten. Ik heb niks bereikt, ik ben nergens trots op," huilt de raddraaier die zegt dat hij "uitgeput" is van "het nadenken over hoe ik mensen kan mobiliseren." Het heeft allemaal toch geen zin. De gemiddelde Nederlander deelt zijn droom (lees: nachtmerrie) niet en is niet van plan om in actie te komen.
Nu vraagt de oplettende lezer zich ongetwijfeld af wat Van der Linde zoal gedaan heeft als 'activist.' Nou, hij werd voornamelijk bekend doordat hij in 2014 een optreden van een 84-jarige Israëlische actrice had verstoord. Ja, dat lees je goed. Meneer vond het een geweldig idee om het optreden van een hoogbejaarde jodin te verpesten. Zó'n hekel heeft hij aan Israël, de enige joodse natiestaat ter wereld.
Geheel terecht beschreef GeenStijl hem toen als een "kaalhoofdige, extreem-linkse, totaal geradicaliseerde, werkweigerende, kinderbedreigende, Joodse-omaatjesaanrander." Geen zachte woorden, maar dat verdient deze tokkie natuurlijk ook niet. Vervolgens huilt Van der Linde dat het allemaal aan anderen ligt. Hij is namelijk een held pur sang, maar die domme Nederlanders... Tja, die zijn gewoon nergens voor te porren!

"De passiviteit is groot. Toen de Panama Papers openbaar werden, gingen ze in Denemarken de straat op. Hier gebeurde niks. We hebben geen actieve linkse beweging meer die wil vechten voor idealen. Wat kan ik dan nog doen?"

Inderdaad, helemaal niets. En weet je hoe dat komt, Frank? Omdat je een walgelijke, linkse chaoot bent. Een man die alles wat niet etreemlinks is haat en kapot wil maken. Heel gek, maar de overgrote meerderheid van de Nederlanders deelt die idiote denkbeelden niet.
Voor iemand denkt: 'Ach, het is ook wel een beetje zielig...' Nee, dat is het niet. Van der Linde is namelijk een heel vervelende man die de wet stelsematig misbruikt om andersdenkenden buitenspel te zetten. Zo begon hij onder andere rechtszaken tegen Geert Wilders, GeenStijl, politiechef Gerard Bouman en columniste Ebru Umar. Deze vent is dus niets meer of minder dan een linkse fascist die anderen het werken volkomen onmogelijk wil maken, alleen maar zodat hij zijn ultralinkse plannen voor ons land kan verwezenlijken.
Nu dus niet meer. Gelukkig maar. Van der Linde geeft het op. Nu hopen dat hij inderdaad voor eens en altijd verdwijnt en we eindelijk helemaal van hem af zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten