Islamistenknuffelaar Obama laat vier terroristen vrij uit Guantanamo Bay

Geen categoriejan 05 2017, 19:00
Barack Obama vindt het maar wat zielig dat er terroristen zijn die zowaar in de gevangenis zitten. Dat moeten we natuurlijk niet willen! Die arme mensen hebben óók recht op een leven in alle vrijheid. Dat ze ons af en toe proberen op te blazen, nou ja, jammer dan!
De totaal geschifte Amerikaanse president Barack Obama probeert nog snel wat gevaarlijke terroristen los te laten uit Guantanamo Bay, de Amerikaanse gevangenis op Cuba. Dat bericht De Telegraaf:

De Verenigde Staten zullen in de komende 24 uur vier gevangenen uit Guantanamo Bay overplaatsen naar Saudi-Arabië. Dat heeft een regeringswoordvoerder woensdag bekendgemaakt.

Het zijn de eerste gevangenen die Guantanamo Bay verlaten in de laatste poging van president Obama om nog 19 gevangen over te brengen naar minstens vier landen, waaronder Italië, Oman, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, voordat Donald Trump ingehuldigd wordt op 20 januari.

De reden dat Obama dit doet is dat Trump Gitmo, zoals de gevangenis ook wel genoemd wordt, wil openhouden. Zoals de president-elect onlangs twitterde:

"Er moeten geen mensen worden vrijgelaten van Gitmo. Dit zijn extreem gevaarlijke mensen en die moeten we niet toestaan terug te keren naar het slagveld."

Met andere woorden, dit is nog snel even een lafhartige daad van de man die zich binnenkort oud-president moet noemen. Hij rampt zijn eigen wil er nog snel doorheen, want meneer denkt dat hij boven de wil van het Amerikaanse volk staat.
Dat is al problematisch genoeg, maar wat dit verhaal nog erger maakt is dat deze extremisten naar Saoedi-Arabië gestuurd worden, een land dat erom bekend staat dat het de Radicale Islam propageert en wereldwijd probeert te verspreiden. Er zijn talloze Saoediërs die zich in Syrië en Irak bij ISIS en andere extremistische organisaties gevoegd hebben. De terroristen van 9/11 (11 september 2001) waren voor het meerendeel Saoedisch.
Dat is geen toeval. Saoedi-Arabië heeft een officiële staatsreligie, namelijk het wahhabisme. Het wahhabisme is een extreme vorm van de islam die aanhangers onder andere leert dat christenen honden zijn en dat alle joden de dood verdienen. Saoedi-Arabië is de bakermat van de Radicale Islam. Obama stuurt die mensen nu dus naar dát land.
Is er ook maar iemand die eraan twijfelt dat deze gekken binnenkort weer in alle vrijheid rondlopen en weer naar andere landen in het Midden-Oosten afreizen om daar zij aan zij met andere terroristen te vechten?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten