Lafhartige groep zwarte kansenparels ontvoert gehandicapte blanke man, houdt hem 24 uur vast en martelt hem urenlang

Mogen ze branden in de hel. En dan niet voor een paar jaar, maar voor de eeuwigheid.

Een stel zwarte Amerikanen is heel boos dat hun landgenoten bij de presidentiële verkiezingen op Donald Trump stemden. En dus vonden ze het tijd om wraak te nemen. Waarom is niet helemaal duidelijk — Trump heeft immers nog niets gedaan — maar hé, dit soort tuig heeft eigenlijk alleen maar een excuus nodig om zich te misdragen.

Wat ze vervolgens deden is ronduit schokkend. Ze pakten een arme, gehandicapte blanke man van de straat, ontvoerden hem, en martelden hem vervolgens 24 tot 48 uur lang. Ongelooflijk genoeg zetten ze de live video van de marteling op Facebook. Zó trots waren ze op hun criminele daden.

Op de videobeelden konden ‘fans’ van de actie zien hoe de arme man, die slechts 18 jaar oud was, vastgebonden op de grond zit. Zijn mond is afgetapet. De Afro-Amerikaanse bende lacht hem vervolgens uit, schreeuwt ‘fuck white people’ en ‘fuck Donald Trump,’ en schopt en slaat hem vervolgens tijdenlang in elkaar. Op een gegeven moment gebruiken ze zelfs een mes om zijn kleren kapot te scheuren én zijn voorhoofd mee te bewerken.

De arme jongen werd later door politie aangetroffen toen hij in paniek over straat liep. Hij was zwaar toegetakeld, maar was zo erg van slag dat hij urenlang niet kon uitleggen wat er gebeurd was. De politie meldt dat hij waarschijnlijk 24 tot 48 uur vermist werd toen hij dan eindelijk werd gevonden.

Ongelooflijk genoeg vraagt de politie zich af of ze deze misdaad al dan niet als ‘racistische misdaad’ moeten behandelen (hate crime). “Hoewel ze volwassen zijn, zijn ze nog maar 18 jaar oud,” aldus de bizarre uitleg. “Kinderen maken domme fouten — nou ja, misschien moet ik ze geen kinderen noemen, het zijn jonge volwassenen, maar jonge volwassenen maken soms nou eenmaal domme beslissingen.” Daarom zullen de autoriteiten rekening houden met de leeftijden van de vier mishandelaars, drie mannen en één meisje.

Vervolgens leggen de onderzoekers uit dat  het hun inziens “geen politiek misdrijf was.” Wat? Ze riepen “fuck white people” en “fuck Donald Trump,” maar het had niets te maken met de politiek of racisme? Zijn de agenten die deze zaak moeten uitzoeken wel helemaal goed bij hun hoofd?

Deze ranzige types moeten voor de rest van hun leven achter tralies gezet worden. Het is een grove schande wat ze gedaan hebben. Er mag geen enkele vorm van compassie met ze zijn. Dat verdienen ze namelijk totaal niet. En je hoeft niet aan te komen met gekkigheid als ‘ze waren jong.’ Ik ben ooit ook jong geweest, maar ik heb nog nooit een gehandicapte man vastgebonden, gekidnapt, en urenlang gemarteld. Datzelfde geldt voor iedereen die dit leest.

Er is geen enkel excuus om dit soort wangedrag goed te praten. Pak het aan zoals je de KKK zou bestraffen als ze dit met een zwarte jongen deden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. ErTussenIn

  Afvoeren naar een staat waar de doodstraf nog in het vaandel is.

 2. Donald Troef

  “Er is geen enkel excuus om dit soort wangedrag goed te praten. Pak het aan zoals je de KKK zou bestraffen als ze dit met een zwarte jongen deden.”

  Het probleem is dat de KKK er vaak mee weg komt en tegenwoordig weer in opkomst is.

 3. van Urk

  Hebben deze vier soms een cursus gekregen van “boze” witte mannen? Volgens Sylvana zijn zwarte mensen altijd lief en vaak het slachtoffer.

  1. jennifer

   ha ha is ze verdorie alweer door de mand gevallen.

  2. ErTussenIn

   Amnesty International nergens te bekennen.

 4. Peter Selie

  7 Statistics You Need To Know About Black-On-Black Crime

  esident Barack Obama has no problem making disgusting, untrue assertions about cops being racist at a funeral for murdered cops yet does not give major speeches on the epidemic of black-on-black crime. Here are seven statistics you need to know about black-on-black crime that the president will not address.

  1. Data shows that 93 percent of black homicide victims are killed by other blacks.

  The left’s rebuttal is that that 84 percent of white homicide victims are killed by other whites, but The Wall Street Journal’s Jason Riley points out that the white crime rate is “much lower than the black rate.”

  2. According to Riley, “Blacks commit violent crimes at 7 to 10 times the rate that whites do.”

  Blacks committed 52 percent of homicides between 1980 and 2008, despite composing just 13 percent of the population. Across the same timeframe, whites committed 45 percent of homicides while composing 77% of the population, according to the Bureau of Justice Statistics.

  Here are some more statistics from the FBI:

  http://www.dailywire.com/news/7441/7-statistics-you-need-know-about-black-black-crime-aaron-bandler

 5. Geah

  Nu weer een gefrusteerde loser Hussein Obama die op de valreep nog 3 terroristen laat vluchten…..S.S. en haar zwarte activisten….de zwarte anti-Zwarte Piet brigade…..Dan dit weer….Allemaal uigevoerd door the black-people…(Zwarte mensen)…..Nu moet ik helaas ook wel tot het besef komen dat de zwarten iets wreeds met zich meedragen, dan alleen maar haat….

  1. Gustaafff

   De blanken ook, @Geah. In de Verenigde Staten worden Afro-Amerikanen al heel lang onderdrukt. De eindeloze ruzie tussen de zwarten en de blanken aldaar, leidt tot dit soort taferelen.

   1. Noodluik

    Waarom schijt je toch altijd in je eigen nest Guusman? Kun je niet bijvoorbeeld eens een keertje ook je verontwaardiging uitspreken in plaats van tuig in bescherming te nemen en de zaak goed te praten door zogenaamd ook ‘de andere kant te laten zien’. Is dat die zwaar gereformeerde inborst van je?

    1. Gustaafff

     @Noodluik, welk eigen nest je bedoelt is me niet duidelijk. Het betreft hier de VS, waar blanken en zwarten elkaar de tent uit vechten. Mijn “nest” is Nederland en daar doen we het goed. Als je overigens iets naar onder had gescrold, dan had je kunnen zien, dat ik de wens uitspreek dit tuig hard aan te pakken. Dus waar ik dit tuig in bescherming zou nemen, is mij een vraag.

 6. Mar

  Disability valt ook onder hate crime.

  Die gasten moeten gewoon hun straf krijgen. Wat maakt het uit op welke grond ze die krijgen? Beter dat het OM zorgvuldig de zaak onderzoekt dan dat ze voor de rechter komen en vrijgesproken worden omdat ze van een verkeerd benoemde misdaad worden beschuldigd.

 7. Ahsia89

  Dus als ik het goed begrijp heeft deze blanke zwakbegaafde jongen een hoger IQ dan deze 4, hoe zeg ik het netjes?, black mfers?
  Kom er maar in Sylvana,

  1. Geah

   Dat is voor Sylvana te hoog gegrepen..

  2. jennifer

   Die zal je nu niet horen, want dan gaat haar verhaaltje over racisme niet meer door, en heeft ze straks geen poot meer voor op te staan. En zal ze weer wat nieuws moeten gaan verzinnen.

 8. Gustaafff

  Afschuwelijk. Dergelijke figuren dienen keihard te worden aangepakt.

  1. Wachteres

   Tja Guusje, dat is het probleem. Dat gebeurt niet …

   Onze politici roepen al jaren dat we criminele Marokkaantjes keihard aan moeten pakken, maar het blijft bij roepen.

   Je moet toch wat, als je in feite angst heb voor keihard aanpakken.

   Stel je voor dat de moslims boos worden …

   1. Gustaafff

    Het gaat over Afro-Amerikanen, @Wachteres. Je hebt het artikel toch wel gelezen? Wat heeft dit met moslims te maken?

    1. Wachteres

     Je begripsvermogen schiet tekort, Guus.

     We hadden het over ‘hard aanpakken’ en ik gaf een voorbeeld dat bepaalde groepen hier ook hard zouden moeten worden aangepakt, wat niet gebeurt.

     Het zou me niet verbazen als in de VS dezelfde angst t.o.v Afro-Afrikanen heerst.

     Stel je voor dat je voor racist wordt uitgemaakt.

     1. Gustaafff

      @Wachteres, er is helemaal geen angst voor Afro-Amerikanen. In de VS worden die al jaren buitengesloten en gediscrimineerd. Het zou de Verenigde Staten sieren als zij de discriminatie eens ging aanpakken. In Nederland doen ze dat immers ook.

    2. Anna

     Rustaaf. Er leven ook Afro Amerikanen die moslim zijn.

     1. jennifer

      Zo is dat, niet vergeten Guus ze zijn niet alleen zwart maar ook nog moslim, hoe erg wil je het nog hebben dan. En hou op met hun worden gediscrimineerd daar, hun doen precies het zelfde met de blanke daar in dat land.

    3. Anna

     Rustaaff. Er leven ook Afro Amerikanen die moslim zijn.

     Obama had 8 jaar de tijd om er iets aan te doen. Hij zei dat ze
     ” verantwoording moeten nemen” voor hun “kroost” die ze “op de wereld zetten”.Daar ligt de kern van de vele problemen. Pa gaat de straat op. Ma kan het met de vele verschillende kindjes verder uitzoeken. Mag ik dit wel zeggen? Maar het is wel de realiteit.

     1. Gustaafff

      @Anna, begrijp ik je goed als je stelt dat ouders hun verantwoordelijkheid niet meer nemen? In Nederland zie je dat ook. Dan wordt het tuig wat oude vrouwtjes berooft en andermans eigendommen vandaliseerd.

 9. NederNederlander

  Zulke gelijk de doodstraf geven dat zijn geen mensen!!

 10. pejoar

  dit lijkt wel op dat ander geval met moslims in Parijs die een joodse jongen 3 weken martelden
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Halimi

  het werd zorgvuldig uit de pers gehouden

  1. Donald Troef

   ‘het werd zorgvuldig uit de pers gehouden’

   Als je even de moeite had genomen om te googelen had je kunnen weten dat dit een domme leugen is.

   1. pejoar

    hier in NL werd er pas na 1 jaar een berichtje aan gespendeerd.
    de correcte Fransen hadden ook moeite om dit te plaatsen maar de druk werd te groot.
    maar aan je reactie te zien maak jij je daar drukker om als om het feit zelf.

    1. Gustaafff

     Is er niet over nagedacht dat die nabestaanden misschien helemaal niet op aandacht van krant en TV zitten te wachten?

     1. Kodi

      Tuurlijk. Eigenlijk hadden de daders ook niet opgespoord en vervolgd mogen worden, want zoiets kan de nabestaanden ook weer confronteren hè? Denk ’s FF na!

    2. Kodi

     Kenmerkend voor de linkschmensch: Niet de toedracht kan hen deren, maar dat er ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Want wat in de doofpot wordt gestopt, dat is er niet, nietwaar?

  2. Kodi

   Dus de meningssturende media verzwijgen wat sommigen niet willen horen en wij niet mogen weten?

 11. Cultuur_Pessimix

  Martelen terwijl anderen toekijken en lachen. Totaal gespeend van ieder gevoel voor fatsoen en mededogen. Dit is overigens geen uitzondering. Dit is wat groepen met doen met eenlingen. Zeker als hun breinen vertroebeld zijn door rare ideeën of geloofsellende. Maakt niet uit wat voor ras. In een achterlijk deel van Nederland waar ik woonde gebeurde hetzelfde. Agressieve groepen die zich richten op eenlingen om hun haat en frustratie op te botvieren. Wat mij betreft mogen al deze jongeren een chemische straf krijgen!!!

 12. pejoar

  feit is dat 8 van de 10 zwarte kinderen worden opgevoed door alleen de moeder.
  feit is ook dat bij verkrachtingen van blanke vrouwen de dader meestal zwart is.
  feit is ook dat het aantal zwarte kinderen dat de school niet afmaakt rond de 80 procent ligt.
  de criminele feiten zijn hier al vermeld.
  misschien is er wel een reden dat er continenten zijn.
  ieder ras zijn eigen en 1 voor de mixaanhang.
  maar ja,we kennen het voorbeeld van Liberia.

 13. Ome Ga

  Demonen zitten vaak in mensen; het is wel een keuze om die toe te laten in je denken (2Kor10;4,5, 11;3, Ef6, enz).
  En al helemaal om die vrij te zetten in je handelen.

  Zo is het ook een keuze om vrijgezet te worden! Maar zelfs indien zij dat toelaten (en vaak Christen worden), ook dan sowieso moeten deze (bezeten) zwarte criminelen zwaar gestraft worden!

  Een demon zit het liefst in een mens, daar kan hij de grootste destructie vrijzetten, doordat een mens de meeste autoriteit heeft.
  Maar zelfs in een mier, of een varken woont hij liever dan zomaar ‘rond te dwalen’.
  Overigens, heb ik vele demonen uitgedreven. Ook zelfs uit kinderen.

  In het Engels ‘Depressed, oppressed, surpressed, possessed’ heeft in het Nieuwe Testamentische Grieks dezelfde uitdrukking; ‘demonised’.
  Iemand die depressief (‘gedemoniseerd’ dus; want nooit van Godswege) is, kiest daarvoor. Harde boodschap, ook voor linkse halve zachte psyhologen en sociologen, maar werkelijkheid en zelf meegemaakt; bij mijzelf en vele anderen! Kennis.Is.macht!

 14. Kodi

  Rebel media:
  #BLMKidnapping: Real Talk

  https://www.youtube.com/watch?v=sCCPlQ7Tv5w

  Rebel Media is antwoord op de MSM.
  Probleem voor vrijmoedige observeerders van “nieuws” is dat sturing van reguliere nieuwsvoorziening volledig verzorgd wordt vanuit enkele financiële machtsconcentraties die zich laten sturen door hun belangen. Zij die de Associated Press, Reuters, Hollywood en zo meer bezitten bepalen de opinie van recipiënten. Samen zijn zij instrument voor de braindrain van het zelfbeeld van de hoofdschuldige van alle kwaad; de blanke innovatieve ‘kip met de gouden eieren’ mens.
  Simpeler: Alleen blanken zijn racistisch is het mythische protocol.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.