Mooi! In Mosul doodgeschoten jihadi was vermoedelijk Almeerse ISIS-slachter Khalid K.

Geen categoriejan 28 2017, 10:00
Dat scheelt in ieder geval alweer één volledig gestoorde Syriëganger die mogelijkerwijs naar Nederland had kunnen terugkeren.
Eerder deze week is vermoedelijk één van de meest beruchte Nederlandse Syriëgangers omgekomen bij het gevecht om de Irakese stad Mosul. Het gaat om Khalid K., die bekendstaat als één van de meest vreselijke beulen in dienst van ISIS. De uit Almere afkomstige haatmoslim is doodgeschoten, zo melden Engelse media:

"Op de websites van The Daily Mail en The Sun prijken foto’s van Khalid K. bij berichten over de dood van IS-beul Abu Abdel Rahman. De nu doodgeschoten Abu Abdel Rahman wordt beschouwd als de wreedste onder de IS-beulen. Hij zou belast zijn met het executeren van vrouwen. Daarvoor gebruikte hij een hakmes. Dat deze Abu Adbel Rahman en Khalid K. een en dezelfde zijn, is niet zeker. K. noemde zichzelf Abu Abdel Rahman al-Iraqi."

Khalid K. is eerder doodverklaard, maar wist telkens op de één of andere miraculeuze manier uiteindelijk alsnog in leven te zijn. Laten we hopen dat het einde van Khalid ditmaal definitief is, want de man was niet alleen een bloeddorstige beul die vrouwen vermoordde, maar maakte er ook altijd een punt fan om nog even op de foto te gaan met de gehavende lijken van zijn levenloze slachtoffers.
B_bq8peWEAESmaY-1132x670
Op de meest beruchte foto is te zien hoe Khalid maar liefst 8 (!) afgehakte hoofden van tegenstanders op spijlen van een hek geprikt heeft, en zelf op de voorgrond met één vingertje omhoog wijst. Alsof hij wil zeggen: ik heb de straf van God uitgevoerd. Hier te zien, op eigen risico. Op andere foto's heeft Khalid zijn dode slachtoffers ondersteboven aan een brug gehangen (zie hierboven), of anders gewoon mensen doodgeschoten.
Laten we dus écht hopen dat deze Abu Abdel Rahman de Almeerse kansenparel Khalid K. is. Dat zou namelijk betekenen dat het schrikbewind van deze psychopathische moordenaar voorgoed voorbij is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten