Mooi! In Mosul doodgeschoten jihadi was vermoedelijk Almeerse ISIS-slachter Khalid K.

Dat scheelt in ieder geval alweer één volledig gestoorde Syriëganger die mogelijkerwijs naar Nederland had kunnen terugkeren.

Eerder deze week is vermoedelijk één van de meest beruchte Nederlandse Syriëgangers omgekomen bij het gevecht om de Irakese stad Mosul. Het gaat om Khalid K., die bekendstaat als één van de meest vreselijke beulen in dienst van ISIS. De uit Almere afkomstige haatmoslim is doodgeschoten, zo melden Engelse media:

“Op de websites van The Daily Mail en The Sun prijken foto’s van Khalid K. bij berichten over de dood van IS-beul Abu Abdel Rahman. De nu doodgeschoten Abu Abdel Rahman wordt beschouwd als de wreedste onder de IS-beulen. Hij zou belast zijn met het executeren van vrouwen. Daarvoor gebruikte hij een hakmes. Dat deze Abu Adbel Rahman en Khalid K. een en dezelfde zijn, is niet zeker. K. noemde zichzelf Abu Abdel Rahman al-Iraqi.”

Khalid K. is eerder doodverklaard, maar wist telkens op de één of andere miraculeuze manier uiteindelijk alsnog in leven te zijn. Laten we hopen dat het einde van Khalid ditmaal definitief is, want de man was niet alleen een bloeddorstige beul die vrouwen vermoordde, maar maakte er ook altijd een punt fan om nog even op de foto te gaan met de gehavende lijken van zijn levenloze slachtoffers.

B_bq8peWEAESmaY-1132x670

Op de meest beruchte foto is te zien hoe Khalid maar liefst 8 (!) afgehakte hoofden van tegenstanders op spijlen van een hek geprikt heeft, en zelf op de voorgrond met één vingertje omhoog wijst. Alsof hij wil zeggen: ik heb de straf van God uitgevoerd. Hier te zien, op eigen risico. Op andere foto’s heeft Khalid zijn dode slachtoffers ondersteboven aan een brug gehangen (zie hierboven), of anders gewoon mensen doodgeschoten.

Laten we dus écht hopen dat deze Abu Abdel Rahman de Almeerse kansenparel Khalid K. is. Dat zou namelijk betekenen dat het schrikbewind van deze psychopathische moordenaar voorgoed voorbij is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. zomaar

  kijk es aan!!, onze linkse parochie kweekt hier islamitische slachters !!.

  1. zomaar

   te belachelijk voor woorden , dat de hier opgekweekte terroristen in landen als Turkije hun uitkering maandelijks konden pinnen , daarbij hun gezinnen en families hier tevens onderhouden werden door ons !!.

   hieraan zie je hoe naïef de linkse knuffel meuten is .

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/22051389/___Stop_uitkering_Jihad-strijders___.html

   1. Adriaan

    @zomaar, dit bericht is drie jaar oud. Ik mag hopen dat deze onzin voorbij is? Graag een update.

   2. jennifer

    Ja dat zal nu nog wel zo zijn dat krijgen ze voor hun leve lang toch. Of dacht je dat dit nu gestopt zou zijn, daar doet de sociale dienst niets aan, alleen als het een Nederlander was dan zouden ze er als de kippen bovenop vliegen en gelijk stoppen. Hier in dit land wordt alles voor de import gedaan, daar stoppen ze echt niet mee.

 2. HaZ

  Kunnen ze die terroristen geen nummer vast laten houden als ze gefotografeerd worden, nu zijn het allemaal baarden met een rotkop.

 3. Hans van R.

  Hopelijk is die mohammedaanse aap door een vrouw dood geschoten. Dan gaat hij – zo geloven die stumpers – rechtstreeks naar die beruchte hel van hun allah, waar ze overigens allemaal thuis horen.

  1. Kodi

   Hebben we zijn familie alweer horen janken dat het zo’n lieve behulpzame jongen was?

 4. poldi

  Dat de 72 door Allah beloofde maagden 72 ratelslangen mogen zijn !

 5. Adriaan

  @Tim, voor eens en altijd: er bestaan geen Nederlandse Syriëgangers. Het is extremistisch tuig dat toevallig tijdelijk in ons land verblijft. Ze reizen door heel Europa en naar het Midden-Oosten heen en terug. We moeten niet willen om dit addergebroed Nederlanders te noemen. Als we de strijd willen winnen tegen terrorisme moeten we wel eensgezind zijn. Op deze manier dreigen we onze Nederlandse identiteit te verliezen.

 6. Peter Selie

  Mooi hoop dat hij in het Akhirah 72 maagden ontmoet die allemaal een keiharde syfilis of erger hebben opgelopen van de steeds maar roulerende geslachtsgemeenschappen die zij hebben gehad met de 10 duizenden martelaars die deze Almeerse hufter voorgegaan zijn. Het kan niet zó zijn dat er zovéél maagden zijn in het islamitische hiernamaals, want ze zijn al lang op.

  ‘Egyptische mannen mogen seks hebben met dode echtgenote’

  Er is grote ophef ontstaan in Egypte over een wetsvoorstel waarin mannen toestemming krijgen om tot zes uur na de dood van hun echtgenote ‘afscheidsseks’ met haar te hebben. Over het voorstel moet nog gestemd worden in het parlement.

  Het idee achter het voorstel tot deze wet komt uit een fatwa uit 2011 van de Marokkaanse radicaal islamistische prediker Mustafa al-Adawi. Het voorstel is er een in een golf van wetswijzigingen gericht tegen de rechten van vrouwen in Egypte, die aanzienlijk zijn verslechterd sinds de val van het Moebarak-regime.

  Het plan heeft kwaad bloed gezet bij Egyptische vrouwenorganisaties die het -door islamisten gedomineerde- parlement hebben opgeroepen het voorstel te verwerpen. In het voorstel staat ook het plan om de minimum huwelijksleeftijd van meisjes te verlagen naar 14 jaar. Kenners verwachten niet dat de wet wordt aangenomen. >>>> http://www.ad.nl/buitenland/

 7. Mars020

  Zielig voor zijn geit, want ze is nu weduwe.

 8. Kodi

  Dat spaart ons weer een levenslange uitkering uit. Done the good job! Ongebluste kalk er overheen en er nooit meer naar omkijken!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.