Nepfeministen van 'Women's Marches' hebben het lef niet om de radicale islam aan te pakken

Geen categoriejan 22 2017, 9:10
Overal ter wereld gingen ze de straat op: boze 'feministen' die het onacceptabel vinden dat Donald Trump president is.
Nou waren die 'Women's Marches' eigenlijk gewoon bedoeld om vrouwenrechten te promoten, maar helaas zijn ze weer eens overgenomen door linkse activisten en hun vrienden in de media (maar ik herhaal mezelf). Daardoor blijft er weinig meer over van de roep om 'vrouwenrechten' en zijn de demonstraties verworden tot anti-Trump bijeenkomsten.
Nou vind ik vrouwenrechten ook hartstikke belangrijk, maar deze vrouwelijke demonstranten zijn niet 'feministisch,' maar gewoon extreemlinks en politiekcorrect. Als ze zich echt druk maakten om vrouwenrechten hadden ze zich nu namelijk niet gericht tegen Donald Trump, maar tegen de radicale Islam; de religie bij uitstek die vrouwen onderdrukt.
In plaats van de vrouwenonderdrukking in islamitische landen onder de aandacht te brengen verheerlijken de anti-Trump nepfeministen de islam juist. Deze foto zegt alles:
https://twitter.com/TomCarterforMS/status/823067893277556736
Ze verheerlijken dus een hijab; het teken bij uitstek van de inferioriteit van vrouwen in de fundamentalistische islam, terwijl ze Trump wegzetten als een extreemrechtse vrouwenhater. Dan ben je echt van lotje getikt. Misschien dat de dames dit soort filmpjes even moeten kijken:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/808252889537724416_C9jFRGBQyHMbCXY7.mp4"][/video]
Deze vrouw, Paradise Sorouri, is Afghanistans eerste vrouwelijke rapper. Enige tijd geleden werd ze bijna doodgeslagen door een groep van tien mannen omdat ze opkomt voor vrouwenrechten en geen hijab draagt. In plaats van haar te steunen lopen de idiote nepfeministen van de Women's Marches rond met foto's waarop ze de hijab verheerlijken en bekritiseren ze een gloednieuwe president die werkelijk helemaal niets gedaan heeft om vrouwenrechten te ondermijnen.
Triest, maar dit is het ware gezicht van de moderne feministische beweging in het Westen. Die mensen (er zijn ook redelijk vaak zelfhatende mannen bij) zijn simpelweg knettergek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten