Nepfeministen van ‘Women’s Marches’ hebben het lef niet om de radicale islam aan te pakken

Overal ter wereld gingen ze de straat op: boze ‘feministen’ die het onacceptabel vinden dat Donald Trump president is.

Nou waren die ‘Women’s Marches’ eigenlijk gewoon bedoeld om vrouwenrechten te promoten, maar helaas zijn ze weer eens overgenomen door linkse activisten en hun vrienden in de media (maar ik herhaal mezelf). Daardoor blijft er weinig meer over van de roep om ‘vrouwenrechten’ en zijn de demonstraties verworden tot anti-Trump bijeenkomsten.

Nou vind ik vrouwenrechten ook hartstikke belangrijk, maar deze vrouwelijke demonstranten zijn niet ‘feministisch,’ maar gewoon extreemlinks en politiekcorrect. Als ze zich echt druk maakten om vrouwenrechten hadden ze zich nu namelijk niet gericht tegen Donald Trump, maar tegen de radicale Islam; de religie bij uitstek die vrouwen onderdrukt.

In plaats van de vrouwenonderdrukking in islamitische landen onder de aandacht te brengen verheerlijken de anti-Trump nepfeministen de islam juist. Deze foto zegt alles:

Ze verheerlijken dus een hijab; het teken bij uitstek van de inferioriteit van vrouwen in de fundamentalistische islam, terwijl ze Trump wegzetten als een extreemrechtse vrouwenhater.  Dan ben je echt van lotje getikt. Misschien dat de dames dit soort filmpjes even moeten kijken:

Deze vrouw, Paradise Sorouri, is Afghanistans eerste vrouwelijke rapper. Enige tijd geleden werd ze bijna doodgeslagen door een groep van tien mannen omdat ze opkomt voor vrouwenrechten en geen hijab draagt. In plaats van haar te steunen lopen de idiote nepfeministen van de Women’s Marches rond met foto’s waarop ze de hijab verheerlijken en bekritiseren ze een gloednieuwe president die werkelijk helemaal niets gedaan heeft om vrouwenrechten te ondermijnen.

Triest, maar dit is het ware gezicht van de moderne feministische beweging in het Westen. Die mensen (er zijn ook redelijk vaak zelfhatende mannen bij) zijn simpelweg knettergek.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. zomaar

  heel natuurlijk , komt bij alle diersoorten voor de winnaar van de strijd heeft de beschikking over bijna alle kutjes , binnen de kudde die hij veroverd heeft .

  en hierin maakt de mens geen verschil , eenmaal veroverd onderwerpen de meeste vrouwen zich aan de veroverraar !!, dit is al vanaf het ontstaan van de mens zo.

  dus dat nu de vrouwen zich in grote getalen onderwerpen aan de islam , wil zeggen dat wij mannen te laf zijn geweest om onze samenleving te verdedigen .

  wij hebben de strijd verloren !!!!!.

  1. J.C.

   @zomaar

   Mee eens, ik schrijf dan ook regelmatig in mijn comments hier op DDS dat 15 maart 2017 de laatste kans is om af te rekenen met de islamisering, waar deze overheersend is, in en van Nederland. Waarbij ik wel wil opmerken, dat ik daar niets ten nadele van de goed geassimileerde en geïntegreerde moslims in Nederland bedoel te zeggen. Deze mensen zullen naar eer en geweten hun geloof op gepaste wijze belijden, zonder daaraan eisen aan de Nederlandse samenleving aan te willen verbinden, en dat is prima.

   15 maart 2017, de afrekening en schoon schip maken.
   Ik stem PVV.

 2. ErTussenIn

  Vreselijk als je mevrouw Sorouri erbij haalt, dan zou je denken dat het een gemiste kans is, maar gelukkig zijn de meeste Moslims niet zo.

  1. Wim

   Maar Trump wel begreep ik.

 3. Ritter

  Dat veel vrouwen Trump zien als een “vrouwenhater” is ook een gevolg van de media hetze (leugens) die door de media worden gepromoot over Trump.

  In werkelijkheid heeft Trump bij zijn bedrijven veel vrouwen werken (ook in leidinggevende posities) die goed en gelijkwaardig worden behandeld.

  Veel vrouwen die voor Trump hebben gewerkt spreken lovend over hem. Maar die verhalen worden door de mainstream media genegeerd. (zie b.v onderstaande video van vrouwen die met Trump hebben gewerkt)

  Women who know Trump defend the GOP candidate’s character
  http://video.foxnews.com/v/5150309827001/women-who-know-trump-defend-the-gop-candidates-character/?#sp=show-clips

  En natuurlijk als deze vrouwen opkomen voor vrouwenrechten kunnen ze beter demonstreren voor de Ambassades van Iran , Saudi Arabië en andere islamitische landen die vrouwenrechten onderdrukken.

  Of deze vrouwen kunnen demonstreren tegen de Sharia rechtbanken die in Engeland steeds meer in opkomst zijn die vrouwen als tweederangs mensen behandelen volgens het Sharia recht.

  Maar juist de ideologie die het meest gevaarlijk is voor vrouwenrechten (dus islam) word door deze vrouwen met rust gelaten en soms zelfs omhelst.

 4. jennifer

  Ik heb voor deze nep zooi als vrouw helemaal geen goed woord over, als ze zouden strijden tegen de onderdrukking van alle vrouwen wat de Islam doet, zou ik er zeker begrip voor hebben. Ze hadden beter kunnen gaan demonstreren voor al die vrouwen die aangerand en verkracht zijn geworden door de massale import wat Merkel heeft gedaan. Daar zou ik zeker aan meegedaan hebben. Maar dit nepcircus haal ik mijn neus voor op, en vind die vrouwen die er aan mee doen behoorlijk hypocriet.

  1. Peter Selie

   Je hebt helemaal gelijk jennifer, maar jij kan je op geen enkel punt vergelijken met deze linkse trutten die zich persoonlijk aangesproken voelen door Trump. Decennia lang heeft het feminisme de islam gekoesterd als een baby aan haar borst, en hierin is nog steeds geen omslag in gekomen, tja als het té laat blijkt te zijn dan gaan deze laffe vrouwen er anders over denken mijns inziens…

 5. Analist

  Vrouwenbeweging gekaapt door linkse ratten. Ze worden nu misbruikt (dit is 100 maal erger dan de opmerkingen van Trump) door het establishment. Waar blijft Anja Vuilnisbelt om hier haar mening over te geven ?

  1. Peter Selie

   “Waar blijft Anja Vuilnisbelt om hier haar mening over te geven ?” Zit je om een antwoord verlegen van deze linkse vileine trut? Nee toch daar sta je toch mijlenver boven, nog meer van deze linkse politiek correcte onzin aanhoren dat is een straf op zichzelf mijns inziens.

   1. Analist

    Ha, ha, ha….fijne zondag Peter Selie !

    1. Peter Selie

     Jij ook nog een fijne dag Analist.

 6. maarjuna

  Een goede zaak om ook feministische Moslima’s te ondersteunen, gebeurt al, maar kan altijd meer en beter. Tegelijkertijd mogen ze natuurlijk ook gerust tegen Trump protesteren, het een sluit het ander niet uit. Op dit moment is Trump (helaas voor de Moslima’s) actueler.

  1. Peter Selie

   Hé trut je hebt het nog steeds niet begrepen hé, er bestaan geen Calvijnse moslims, gematigde moslims, laat staat dat het feminisme een plaats heeft veroverd binnen de islam cultuur, dit is ondenkbaar. Bij de eerste de beste feministische poging tot verzet van zo’n gesluierde als vuilniszak geklede moslima, wordt zij gelijk in elkaar getremd. Je hebt totaal geen verstand van deze zaken je lult uit je nek alsof je geen vel om je bevallige reet hebt zitten, dat is mij allang opgevallen, ga ergens anders een lans breken voor deze gore veroveringsideologie die niet in het Westen thuis hoort.

   1. jennifer

    Stop maar peter, zelfs goede uitleg is niet besteed aan het links gehersenspoeld pleps toch.

    1. Peter Selie

     Ja jennifer het was een ‘parels voor de zwijnen gooien’ poging.

   2. maarjuna

    Ja als het geen zin heeft om te protesteren tegen de manier waarop vrouwen binnen de Islam soms worden behandeld… dan kunnen die vrouwen het beter laten. Daar denk ik inderdaad anders over en gelukkig veel vrouwen binnen de emancipatiebeweging hier en in Islamitische landen ook.

    1. jennifer

     Jij bent de zaken hier om aan het draaien ze protesteren tegen de vrouwonvriendelijke uitspraken van Trump, zoals ik al zei als ze eens gingen demonstreren wat er inmiddels overal ook in Europa gebeurd met de islam import van Merkel die vrouwen verkrachten aanranden en vermoorden, dan zou ik er alle begrip voor hebben, maar dit is gewoon een opgehits en opgezet circus van links, de slechte verliezers dus en gaat nergens over. Dat wil jij schijnbaar niet begrijpen of het kan inderdaad niet in de kop doordringen bij links gehersenspoelde.

    2. Peter Selie

     “soms” Tja ik hou er mee op om mij in een zinloze discussie mee te laten lokken, je bent helemaal een van de pot gerukte linkse moslim knuffelaar.

  2. ErTussenIn

   @maarjuna

   Ja, maar dat komt bij de meeste niet binnen of komt ze niet uit.
   Dat kan iemand je stukje afbranden zonder argumentatie en dat het onzin is wat iemand te zeggen heeft of iemand kan het gewoon een goed punt vinden waar je mee aankomt.

   Ik kan er niets tegenin beargumenteren, dus kan ik niet anders concluderen, dat je helemaal juist zit 😉

   1. jennifer

    Je weet heel goed, dat maarjanu ongelijk heeft en helemaal niet argumenteert in deze. Deze demonstratie gaat over de uitspraken van Trump en nergens anders over, en dat dit opgehetste onzin is weet ieder weldenkend mens. Dit geeft ook wel aan hoe hypocriet links te werk gaat overal mee.

    1. maarjuna

     Als je mijn reacties goed gelezen hebt, heb je kunnen zien dat mijn argument is, dat feministische vrouwen zowel tegen misstanden binnen de Islam als tegen Trump mogen protesteren. Peter vindt dat eerste (kennelijk) zinloos, ik niet. Het bovenstaande artikel probeert te suggereren, dat je niet tegen het een mag protesteren, als je niet tegelijkertijd tegen iets soortgelijks protesteert. Een veel toegepaste demagogische truc, waar ik me tegen verzet.

 7. Wim

  Och ja zo dwaze demonstratie.

  Een vrouw kan alleen gelukkig zijn als zij ook ongelukkig kan zijn.

 8. Likoednl

  Veel demonstraties zijn georganiseerd door Amnesty, wat maar weer eens aantoont dat deze organisatie zich uit extreem linksheid zich tegenwoordig tegen mensenrechten keert.

  1. Mar

   Heu?

   Demonstreren tegen Trump is tegen mensenrechten keren?

   1. Likoednl

    Ja, als dat voor vrouwen in volledige bedekking is.
    Dan keur je vrouwenonderdrukking goed.

 9. Wim

  Aantallen ook sterk overdreven door de media.
  Stel 3000 nog minder dan het aantal toeschouwers bij één of andere amateur voetbalclubje.

  1. van Urk

   Ach, de heer Soros heeft weer wat uit zijn rellen&demonstratiefonds pot gehaald.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.