Radicaal-Islamitische tirannen van ISIS slachten 12 ‘gevangenen’ af in Palmyra

Op dit screenshot van een oudere video executeert ISIS ook een groot aantal mensen.
Foto: Screenshot IS-video: executie van weerloze slachtoffers. De Tilburgse ronselaar wilde meedoen door zoveel mogelijk 'Amerikanen' af te slachten.

ISIS heeft wéér een bloedbad veroorzaakt. De radicaal-islamitische slachters hebben 12 mensen, waaronder docenten en ambtenaren, onthoofd in de Syrische stad Palmyra.

De islamitische massaslachters van ISIS hebben weer een massamoord gepleegd in Syrië. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten deden ze dat in Palmyra, de stad die ze in december terugveroverden op het Syrische leger van president (lees: dictator) Bashar al-Assad.

Vier van de slachtoffers werden voor een lokaal museum onthoofd. Het ging om ambtenaren en leerkrachten. Hun ‘misdrijf’ was dat ze het radicale gedachtegoed van ISIS niet delen. Wat de islamonazi’s betreft staat daar maar één straf op: de doodstraf.

Vervolgens werden acht andere gevangenen — vier Syrische soldaten en vier anti-ISIS rebellen — bij elkaar gezet en op brute wijze doodgeschoten. Volgens het observatorium werden deze massamoorden in de buurt van het oude Romeinse theater in Palmyra gepleegd. Dat is blijkbaar één van de favoriete executieplaatsen van ISIS; vorig jaar vermoordden de extremisten daar al 25 regeringssoldaten.

Het trieste hieraan is dat Palmyra alweer enige tijd in handen was van de regeringstroepen van Assad, maar dat die de stad de rug toekeerden toen ze de aanval openden op Aleppo, een grotere plaats met een strategisch belangrijke ligging. Qua militaire strategie valt dat wel te begrijpen, maar voor de mensen in Palmyra is het natuurlijk een vreselijke affaire. Zij werden daardoor wéér overgeleverd de islamitische massaslachters en moeten dat nu niet alleen bekopen met hun vrijheid, maar zelfs met hun leven.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

2 reacties

  1.   

    En dat allemaal in naam van Allah, wat is het toch een verderfelijke ideologie de Islam. Ben blij dat ik christen ben, zelf alles beslist en leven kan in de hedendaagse tijd, en mij niet gek hoef laten te maken door een middeleeuwse moordlustige ideologie wat zich dan nog geloof durft te noemen, ze zijn het woord geloof niet waard deze ideologie.

  2.   

    De SS had ook van die gruwlelijke dingen. In Guusjes optiek zou dat niets met het Nazisme te maken hebben ,want er waren ook veel goede Nazi’s.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!