Ranzig DENK komt met ‘gratis app’ voor racisme roepende achterban

Oh wat leuk! Bij DENK zijn ze erin geslaagd om een app te maken! En ja, ze willen graag dat zoveel mogelijk allochtonen mensen de app downloaden.

Bij DENK kan het geld blijkbaar niet op. De partij van, voor en door professionele racismeroepers laat namelijk weten op Facebook dat ze nu hun eigen app hebben. Jawel, alle professionele racismeroepers die ons land arm is kunnen vanaf vandaag de officiële DENK-app downloaden en op hun telefoon zetten. Leuk he?

Jawel, zegt de narrator, met de “handige” DENK-app heb je alle informatie over de partij — van het verkiezingsprogramma tot video’s — “onder één handbereik!” Normaal gesproken zou ik ze uitleggen dat het gewoon “binnen handbereik” is in het Nederlands, maar ja, zo’n taalles is aan deze figuren natuurlijk niet besteed. We zullen maar doen alsof er niets aan de hand is. Voor je het weet worden we weer weggezet als ‘vuile racisten!’

We zijn er klaar mee. DENK wordt steeds groter én gekker. Tunahan Kuzu ziet zichzelf werkelijk als de grote redder van allochtoon Nederland. Nog even en hij kondigt een eigen tv- en radiozender aan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. tq1991

  Goed initiatief, jammer dat Sylvana weg is.

  1. jennifer

   Denk dat jij ook beter snel naar je zandbak terug kan keren.walgelijk zowat een goed initiatief te noemen van een terroristen club.

   1. tq1991

    Ik had al een idee dat je dat dacht. Nee uiteraard blijf ik gewoon hier mijn mening verkondigen. Wat PVV kan kan denk ook.

 2. jennifer

  Logisch ze moeten het contact met de terroristenclub Hamas toch onderhouden. Hoop dat die hele terroristenclub Denk uit de tweede kamer gezet wordt. Dit is wat we toch echt niet moeten willen in Nederland in de tweede kamer. Een terroristen club die banden met de Hamas onderhoud.

 3. Gustaafff

  Zo gek is het niet. Verleden week kondigde 50PLUS aan met een radiozender te komen – 50PLUS Radio. Partijen spenderen bakken met geld aan hun verkiezingscampagnes. In de VS is het nog gekker: daar besmeuren ze elkaar met TV-commurcials. Verkiezingscampagnes ontaardden – ook in dit land – vaak in moddergooien.

  1. jennifer

   Sorry guustaaf maar nou ga je te ver, en zet je je zelf hier neer als de grootse volksverlakker. Een normale vredige partij te gaan vergelijken met een terroristen club. Dan ben je de weg behoorlijk kwijt. Vind jou schaamteloos, je klinkt als de respectloze import in dit land.

   1. Gustaafff

    @Jennifer, dit schrijft Michael:

    “Nog even en hij kondigt een eigen tv- en radiozender aan.”

    50PLUS – de club van de ouderen – heeft aangekondigd een eigen radio-zender op te richten. Het is in feite ook weer een truc om kiezers te trekken. DENK verslaat 50PLUS weer met hun “app”. Mijn punt is dat partijen werkelijk alles uit de kast trekken om zichzelf zichtbaar te maken aan de kiezer. Zo hebben we de VVD op NET5 al gezien met campagnespotjes.

    Ik vergelijk dus niemand.

    1. jennifer

     Door over de werkelijke inhoud van die terroristenclub dan maar te zwijgen, en er over heen te praten,ga je die onzin hier vergelijken met een normale vredige Nederlandse partij, ronduit walgelijk van jou.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.